Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#701 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 26 November 2007 - 10:20 PM

Jaz se pa skoz po laseh gladim, pa božam, pa zvijam oops.gif . Upam, da se bom čim prej odvadila, kr je res glupo to.
  • 0

#702 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 November 2007 - 10:38 PM

Jaz sem opazila, da ful rada razmišljam o možnostih...
Npr. vidim eno nenavadno stvar, pa potem kar nekaj časa sama pri sebi razpravljam, kako je lahko prišlo do tega (v smislu: "po mojem je pa to ta pa ta tja postavil, zato, ker..." ali "mogoče je pa nekdo..."). Če je ob meni kdo drug, pa še z njim delim svoja razmišljanja, hehe. tongue.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#703 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 26 November 2007 - 10:44 PM

jaz pa imam včasih take miselne preskoke, da mi sogovorniki kar težko sledijo. oops.gif
  • 0

#704 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 January 2008 - 03:11 PM

Nekak mi je to ostal od mejhnga, ko me je blazno zmotil in motlo, če me je kdo v času oblačenja,(ko sem se oblačla kot osnovnošolka pa prvo leto srednje za v šolo) uspel pogledat vmes. Če me je, sem se šla preoblečt, nisem mogla met potem te stvari na sebi.

Pa opazla sm da moti al pa ne, vse listke na oblekah odstrižem, prou eno tako motnjo mam, prou hlepim po škarjah ko kej novga dobim in režem stran. Pa tist listek tkoaltko ne mot na vseh majcah, nekje sploh ne pika... huh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#705 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 January 2008 - 03:33 PM

Jaz sem ista glede listkov. Strašno grdo mi je npr, če se komu vidi skozi majco. Pa moti me, ker ga čutim. Bog ne daj, da bi se mi pri ovratniku ven obrnil ohmy.gif

Če je kaka posebna sestava, ki zahteva posebno vzdrževanje, sklamfam listek in račun (te tudi hranim) skupaj.

Strašno grdi so mi tudi listki na plišastih igračkah.

V glavnem: ko dobim coto, igračo z listkom, TAKOJ odrežem stran closedeyes.gif

Druga zadeva:
Gate, modrce in zokne imam zložene po barvah. Prav tako vsa oblačila v omari. Tako najhitreje in najlažje najdem kombinacije.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#706 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 15 January 2008 - 03:34 PM

Jaz imam pa prav poseben način oblačenja majic in puloverjev. Če so ko si jih slečem narobe obrnjeni, si jih ne obrnem ročno na pravo stran, ampak ga kar obrnjenega oblečem, ampak tako, da je na koncu vedno oblečen prav. smile.gif
  • 0

#707 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 15 January 2008 - 03:36 PM

Glede listkov sem jst tut taka. Še predn dam iz vrečke, že iščem škarje. Tut na pliškotih.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#708 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 15 January 2008 - 03:38 PM

jaz tudi vse listke takoj stran odrežem, ampak se mi je že zgodlo, da sem hotla neko stvar it zamenjat, ker sem doma ugotovla, da mi pač nekaj ne paše in niso hoteli. tak da zdaj vedno vsako še enkrat doma probam in nato odrežem listek.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#709 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 January 2008 - 03:53 PM

Na wc nujno vzamem neko čtivo, magari reklamo za rezervne avtodele blink.gif, samo da je neki na kar se skoncentriram, tudi če grem samo lulat.

Najbolj glupo je pravzaprav, da reči nikdar ne berem in ne ostajam kaj dlje notri, sam mi je pa blesavo it na wc brez česarkoli, sem kr živčna.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#710 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2008 - 04:08 PM

Jaz tudi počnem z listki enako, TAKOJ morajo stran.
Sicer je pa zdaj na večini oblačil že prav listovje, ne listki.
In seveda našiti tako, da se velikokrat oblačilo strga, če si ga hočeš v celoti odstranit.
Ker, če si celega ne odstraniš, lahko pol tisto še bolj pika al pa ostane neka taka prozorna trša reč notri, če kdo ve, kaj mislim. Groza.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#711 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 15 January 2008 - 04:31 PM

neumnost je da te listke šivajo z laksom, seveda ne tistim ribiškim, ampak potem to pika tudi ko listek odstižeš. Zato js ful pazim, da odstranim vse mar bi lahko špikalo. nekatere hlače majo s tem prešite robove, tako, da se ti stopijo če jih likaš in potem še tisto pika. No iz tega: mam to navado, d me nč ne sme pikat, zato odstranim VSE kar bi me lahko malo popraskalo, če je to na hlačah še toliko hujše. Zato ne nosim puloverjev nikoli na golo kožo, pod jaknami pa mam vedno šal, če je material tak, da pika smile.gif
  • 0

#712 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 January 2008 - 08:31 PM

- Ne morem jesti glavne jedi v krožniku, v katerem sem jedla že juho
- Ne morem it lulat, ne da bi se usedla na šoljko (npr. v kakšnem javnem skretu, čeprav se mi gnusijo)
- Od drugega ne morem piti ničesar iz stekleničke, sploh pa ne ugrizniti v kako jabolko ali pa sendvič
- Ne morem spat v prostoru z veliko folka
- iz nedelje na ponedeljek zelo slabo (ali pa celo ne) spim
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#713 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 15 January 2008 - 08:50 PM

QUOTE(Princeska @ 15. 1. 2008 - 20:31) View Post

- Ne morem jesti glavne jedi v krožniku, v katerem sem jedla že juho
- Ne morem it lulat, ne da bi se usedla na šoljko (npr. v kakšnem javnem skretu, čeprav se mi gnusijo)

Jaz isto.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#714 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 15 January 2008 - 09:40 PM

Moja taka navada je, da si skos, ampak res skos umivam roke. Karkoli počnem, si moram potem umiti roke.
Potem, ne morem zaspat, če je omara napol odprta ali kakšna podobna stvar, ali pa če kaj ni na svojem mestu, kot vsak večer.
Včasih, ko sem bila mlajša sem imela na nočni omarici po dva kozarca vode- ne vem zakaj, ampak se je stopnjevalo do te mere, da sem na koncu imela že štiri kozarce na omarici.Danes tega nimam več.
Včasih znajo biti kakšne take navade prav obremenjujoče in ti otežujejo življenje.
Aja še ena navada...če gre kakšen čuden človek mimo mene na cesti, potem takrat zadržim dih za nekaj časa, šele čez par sekund ponovno vdihnem zrak...
Saj imam še polno sumljivih navad, samo se moram spomniti... laugh.gif
  • 0

#715 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 January 2008 - 12:41 AM

QUOTE(koki @ 15. 1. 2008 - 21:40) View Post

Aja še ena navada...če gre kakšen čuden človek mimo mene na cesti, potem takrat zadržim dih za nekaj časa, šele čez par sekund ponovno vdihnem zrak...

Lol! Nism hotla izpast kot človek s predsodki, ... (kdor izgubi predsodke, ne izgubi nič! ) hmm.gif oops.gif
Ampak! Jaz naredim isto! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#716 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 16 January 2008 - 01:56 AM

QUOTE(crna @ 15. 1. 2008 - 15:53) View Post

Na wc nujno vzamem neko čtivo, magari reklamo za rezervne avtodele blink.gif, samo da je neki na kar se skoncentriram, tudi če grem samo lulat.

Najbolj glupo je pravzaprav, da reči nikdar ne berem in ne ostajam kaj dlje notri, sam mi je pa blesavo it na wc brez česarkoli, sem kr živčna.

laugh.gif tud jz...če sm brez cajtnga sm čist zgublena, ne vem kam naj gledam, v strop ali na tla.
  • 0

#717 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 16 January 2008 - 09:41 AM

QUOTE(rea @ 16. 1. 2008 - 0:41) View Post

Lol! Nism hotla izpast kot človek s predsodki, ... (kdor izgubi predsodke, ne izgubi nič! ) hmm.gif oops.gif
Ampak! Jaz naredim isto! laugh.gif

rea kak si ti meni prikupna, simpatična, pa taka realna oz. iskrena se mi zdiš, da poveš točno to, kar si misliš, pa naj bodo misli še tak čudne. saj te ne poznam, samo grem pa vedno tvoje poste z zanimanjem brat in me nikoli ne razočaraš, da se vsaj ne nasmehnem zraven, ker maš take prikupne biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#718 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 January 2008 - 09:04 PM

Sem se spomnila, da tudi jaz imam neko fobijo, če so vrata odprta. Ne morem zaspati zvečer pri odprtih vratih, ni šans. Se mi zdi, da se bo kdo priplazil pa ne bi slišala, tako pa bi, če bi za kljuko prijel... laugh.gif
Zato vedno zaprem vrata, tudi po stanovanju vedno v vsakem prostoru hočem, da so zaprta.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#719 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 January 2008 - 10:45 PM

QUOTE(Princeska @ 15. 1. 2008 - 20:31) View Post

- iz nedelje na ponedeljek zelo slabo (ali pa celo ne) spim

To sem počela celo srednjo šolo. Pa pred kakšnimi večjimi stvarmi a la predstavitve, ekskurzije ne morem spat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#720 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 16 January 2008 - 10:56 PM

jz mam tud navado, d si stalno lase popravlam, al pa še hujše: d si cepljenčke s prsti trgam dol. če sm živčna delam to tud v javnosti...in pol se čudm zakaj folk buli vame...
zmeraj ugašam luči: če sm npr. v dnevni in da je na hodniku luč, jo prou morm ugasnt...
spat grem vedno z nogavicam (kr mam zmer mrzle noge), pol si jih pa sred noči dol dam, k mam tople. to gre fantu ful na živce, k pol k poslo pospravla zmer najde kšno mojo nogavico smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users