najbolj nenavadne navade
Posted 26 November 2007 - 10:20 PM

Posted 26 November 2007 - 10:38 PM
Npr. vidim eno nenavadno stvar, pa potem kar nekaj časa sama pri sebi razpravljam, kako je lahko prišlo do tega (v smislu: "po mojem je pa to ta pa ta tja postavil, zato, ker..." ali "mogoče je pa nekdo..."). Če je ob meni kdo drug, pa še z njim delim svoja razmišljanja, hehe.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 November 2007 - 10:44 PM

Posted 15 January 2008 - 03:11 PM
Pa opazla sm da moti al pa ne, vse listke na oblekah odstrižem, prou eno tako motnjo mam, prou hlepim po škarjah ko kej novga dobim in režem stran. Pa tist listek tkoaltko ne mot na vseh majcah, nekje sploh ne pika...

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 15 January 2008 - 03:33 PM

Če je kaka posebna sestava, ki zahteva posebno vzdrževanje, sklamfam listek in račun (te tudi hranim) skupaj.
Strašno grdi so mi tudi listki na plišastih igračkah.
V glavnem: ko dobim coto, igračo z listkom, TAKOJ odrežem stran

Druga zadeva:
Gate, modrce in zokne imam zložene po barvah. Prav tako vsa oblačila v omari. Tako najhitreje in najlažje najdem kombinacije.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 15 January 2008 - 03:34 PM

Posted 15 January 2008 - 03:36 PM
Glede listkov sem jst tut taka. Še predn dam iz vrečke, že iščem škarje. Tut na pliškotih.
Posted 15 January 2008 - 03:38 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 15 January 2008 - 03:53 PM

Najbolj glupo je pravzaprav, da reči nikdar ne berem in ne ostajam kaj dlje notri, sam mi je pa blesavo it na wc brez česarkoli, sem kr živčna.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 January 2008 - 04:08 PM
Jaz tudi počnem z listki enako, TAKOJ morajo stran.
Sicer je pa zdaj na večini oblačil že prav listovje, ne listki.
In seveda našiti tako, da se velikokrat oblačilo strga, če si ga hočeš v celoti odstranit.
Ker, če si celega ne odstraniš, lahko pol tisto še bolj pika al pa ostane neka taka prozorna trša reč notri, če kdo ve, kaj mislim. Groza.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 January 2008 - 04:31 PM

Posted 15 January 2008 - 08:31 PM
- Ne morem it lulat, ne da bi se usedla na šoljko (npr. v kakšnem javnem skretu, čeprav se mi gnusijo)
- Od drugega ne morem piti ničesar iz stekleničke, sploh pa ne ugrizniti v kako jabolko ali pa sendvič
- Ne morem spat v prostoru z veliko folka
- iz nedelje na ponedeljek zelo slabo (ali pa celo ne) spim
Posted 15 January 2008 - 08:50 PM
- Ne morem jesti glavne jedi v krožniku, v katerem sem jedla že juho
- Ne morem it lulat, ne da bi se usedla na šoljko (npr. v kakšnem javnem skretu, čeprav se mi gnusijo)
Jaz isto.
Posted 15 January 2008 - 09:40 PM
Potem, ne morem zaspat, če je omara napol odprta ali kakšna podobna stvar, ali pa če kaj ni na svojem mestu, kot vsak večer.
Včasih, ko sem bila mlajša sem imela na nočni omarici po dva kozarca vode- ne vem zakaj, ampak se je stopnjevalo do te mere, da sem na koncu imela že štiri kozarce na omarici.Danes tega nimam več.
Včasih znajo biti kakšne take navade prav obremenjujoče in ti otežujejo življenje.
Aja še ena navada...če gre kakšen čuden človek mimo mene na cesti, potem takrat zadržim dih za nekaj časa, šele čez par sekund ponovno vdihnem zrak...
Saj imam še polno sumljivih navad, samo se moram spomniti...

Posted 16 January 2008 - 12:41 AM
Aja še ena navada...če gre kakšen čuden človek mimo mene na cesti, potem takrat zadržim dih za nekaj časa, šele čez par sekund ponovno vdihnem zrak...
Lol! Nism hotla izpast kot človek s predsodki, ... (kdor izgubi predsodke, ne izgubi nič! )

Ampak! Jaz naredim isto!

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 16 January 2008 - 01:56 AM
Na wc nujno vzamem neko čtivo, magari reklamo za rezervne avtodele

Najbolj glupo je pravzaprav, da reči nikdar ne berem in ne ostajam kaj dlje notri, sam mi je pa blesavo it na wc brez česarkoli, sem kr živčna.

Posted 16 January 2008 - 09:41 AM
Lol! Nism hotla izpast kot človek s predsodki, ... (kdor izgubi predsodke, ne izgubi nič! )

Ampak! Jaz naredim isto!

rea kak si ti meni prikupna, simpatična, pa taka realna oz. iskrena se mi zdiš, da poveš točno to, kar si misliš, pa naj bodo misli še tak čudne. saj te ne poznam, samo grem pa vedno tvoje poste z zanimanjem brat in me nikoli ne razočaraš, da se vsaj ne nasmehnem zraven, ker maš take prikupne

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 16 January 2008 - 09:04 PM

Zato vedno zaprem vrata, tudi po stanovanju vedno v vsakem prostoru hočem, da so zaprta.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 16 January 2008 - 10:45 PM
- iz nedelje na ponedeljek zelo slabo (ali pa celo ne) spim
To sem počela celo srednjo šolo. Pa pred kakšnimi večjimi stvarmi a la predstavitve, ekskurzije ne morem spat.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 January 2008 - 10:56 PM
zmeraj ugašam luči: če sm npr. v dnevni in da je na hodniku luč, jo prou morm ugasnt...
spat grem vedno z nogavicam (kr mam zmer mrzle noge), pol si jih pa sred noči dol dam, k mam tople. to gre fantu ful na živce, k pol k poslo pospravla zmer najde kšno mojo nogavico

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users