Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#701 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 03 May 2007 - 08:54 PM

Jaz sme odkrila da zdravniki zlo lažejo kar se tiče tabletk,zadnjič sem šla na pregled pa sem se zredila in je gospa začela da tabletke NE REDIJO,ampak da če se bom ŠE ZREDILA zarad njih hahahaa,mi jih bo UKINILA.Hahaha,ko pa potožiš da se slabo počutiš,bog ne daj da psihično razdražljivo pa je vse samo v glavi in sploh ni možno, da bi dejansko tabletke ble za to krive. laugh.gif ,hvala bogu se je vsaj izdala da mi je zdaj vse jasno..ne poslušam več ničesar,vse priredijo kot njim paše.Tako da ne ni vse v glavi,ampak samo takrat ko njim zapaše.Da ne bom začela kaj je en ginekolog reko..da ni mogoče da estrogen vpliva na počutje hahaha.Gospod spoštovani očitno nima niti osnovne izobrazbe.
Samo za info in v premislek,če vam kdo pametuje da si zmišljujete.Zagamanci. evil.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#702 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 03 May 2007 - 09:05 PM

Dohtarji itak skoz lažejo.
Kar se pa tablet tiče, se jih ne pipam več. Tud sama nism verjela, da se zrediš, če jih jemlješ. Uganete, kaj se je zgodilo? Jedla sem pol manj in telovadila enkrat več, po vsej logiki bi mogla shujšat - nak, zredila sem se ko prasica. Vsa sm bla neki napihnjena, ko en klinčev balon, pa celulit se mi je naredu!!!! (za info: nikoli prej niti potem nisem imela niti pikice te grozote, tudi moja mati ga pri skoraj 50-ih in katastrofalnem življenjskem stilu nima). Pol mi je dopizdilo in sem poslala vse skup k vragu. In shujšala v roku 3 tednov plus ves celulit je šel papa.

Kondomi rox tongue.gif
  • 0

#703 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2007 - 09:18 PM

QUOTE(Darla @ 3. 5. 2007 - 22:05) View Post
Kondomi rox tongue.gif

Ah daj no mir, kakšne pa stresaš... IPB Image

wink.gif

Mene zanima, če se je katera po Yarini kaj poredila...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#704 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 May 2007 - 09:56 PM

QUOTE(Darla @ 3. 5. 2007 - 20:05) View Post
Kondomi rox tongue.gif

Itak thumbup.gif

Nikol jih nisem marala, zj pa jih prov obožujem sam, da ne vidm tabletk več v bližin. laugh.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#705 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 May 2007 - 06:41 AM

Jaz sem se zredila zaradi preveč hrane in ne zaradi tablet. Imam pa Yarino in sem zelo zadovoljna z njimi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#706 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 May 2007 - 09:14 AM

Lih po yarini se nej ne bi zredil, obljubljajo vsaj tko. Ker kao odvaja vodo, kar da ravno 1, 2 kili manj. Pri ostalih tabletah naj bi blo obratno, da pridobiš kako kilo,2, 3, ker vežejo vodo nase in te napihnejo.
Dilema ti si jedla yarino al jo še ješ- se ti zdi, da bi dala na račun teh tablet kej dol, ker obljubljajo to?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#707 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 May 2007 - 09:17 AM

Nisem nič shujšala, ker te tablete tega niti ne obljubljajo (nimajo funkcije topljenja maščob, ane) - gre samo za to, da ne povzročajo zastajanja vode in voda mi itak že prej ni zastajala v telesu, tko da ni razlike prej-zdej.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#708 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 May 2007 - 09:57 AM

No, sj sm mislila da obljubljajo kilo dol na račun vode, ne da obljubljajo pomoč pr topljenju maščob, lol.
Ja očitno res na vsazga drgač. Medtem, ko tud 'navadne' tablete ne delujejo vse tko, da bi se zredil, a ne. Jz mam prjatlce k se niso nč zredile, pa kkšne k so se.
  • 0

#709 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 04 May 2007 - 10:21 AM

Jaz sem jedla Yarino tri mesece in ni bilo nobene spremembe v telesu na karšenkoli način. Vem, da tri mesece jemanja ni zadost, za neko oceno, ampak po treh mesecih jemanja Diane sem pa opazila razliko (na slabše).
  • 0

#710 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 04 May 2007 - 10:54 AM

Men se je bl kokr na kilah na celulitu vidl, ker sm začela tablete jest pr 18 al 19 in do tkrt ni blo niti pikce celulita, zdj pa je pod rito. Sam tko je. Sj pol če si pa na kotracepciji je baje priporočljiv jest b komplex, b komplex vitaminov pa full apetit povzdiguje in je vse začaran krog. Jz jem b komplex, in pol je začaran krog... smile.gif Treba mal nazaj držat
  • 0

#711 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 04 May 2007 - 12:41 PM

Potem priporočate preklop z Diane na Yarino? Kako pa je potem s kožo?
  • 0

#712 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2007 - 02:55 PM

Če maš probleme s kožo in bi rada, da ti jih KT zmanjšajo oz. odpravijo, potem se bojim, da ti bodo Yarina prešvoh!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#713 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 May 2007 - 03:23 PM

jenna, ti že jemlješ tabletke?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#714 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2007 - 03:29 PM

Ja, zaj sem že fertik z drugo štatlico!

• 0

#715 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 04 May 2007 - 03:32 PM

Jaz jemljem Diane cca 3 leta in so mi ful popravile kožo. Rada bi preklopila na Yarino ravno zaradi "zadrževanja vode", bojim pa se, da se mi bo koža pokvarila zato... Moram vprašat ginekologinjo...danes sem klicala, da sem se naročila na pregled in lej lej - naročena sem 26.7.2007. Da bi jih buh štrafnu...
  • 0

#716 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2007 - 03:33 PM

O kriza, to pa ti je čakalna doba za eno takšno stvar... blink.gif
  • 0

#717 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 04 May 2007 - 05:03 PM

Mnja... sej je sam redni pregled. 1x na leto pridem, da mi mal v češplo pokuka.
  • 0

#718 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 10:07 AM

Mene pa zanima nekaj - tiste, ki ste imele grozne bolečine ob menstri... so se vam kaj ublažile ali morda izginile ob uporabi KT? Jaz opažam, da je malo boljše.
  • 0

#719 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 07 May 2007 - 10:13 AM

Jaz drugi dan menstruacije ponavadi pol dneva preležim ali presedim s termoforjem na trebuhu in tabletom, ker me ful boli. Med jemanjem KT je bolečina čist odšla, popolnoma. Sem pa imela namesto tega dva dni migreno. Ko sem po 4 letih nehala jest KT se je pa spet ponovilo stanje, kakršno je bilo pred KT.
  • 0

#720 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 10:14 AM

A bolečine so ti kar takoj, po prvem zavojčku nehale ali to bolj postopoma?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users