Jump to content

Photo

Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
15769 replies to this topic

#7161 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 October 2010 - 06:59 PM

Hvala, bom pa še razmislila o nakupu. Sem zelo zadovoljna z njihovimi legicami trenutno. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7162 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86730 posts

Posted 24 October 2010 - 07:02 PM

Meni pa nenošene stojijo v omari, mislim, da trije pari (čisto prekratke so mi). cry.gif Rabiš?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7163 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 October 2010 - 08:58 PM

Mene je ova prepričevala, da naj vzamem S, sem rekla, da bo mi to ziher premalo. Na koncu sem vzela
M in zdaj so mi malo prevelike. butl.gif

Samo v čem je finta tega, da so spodaj na špic?!

Tudi meni se ne zdijo kaj preveč tople. Jaz jih bom nosila na črno kavbojsko krilo. Eno usnjeno imam, a
moram za njo shujšati, da si jo lahko normalno gor spravim, kar pa se očitno, kot kaže, še ne ne bo
tak hitro zgodilo, unlol.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7164 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86730 posts

Posted 24 October 2010 - 09:07 PM

Jaz sem pa L vzela, zaradi višine, in so mi kar prav, M bi mi bile ziher prekratke.
Nimam pojma, jaz sem se prav smejala, ko sem jih probala, kot en palček. laugh.gif
Usnjeno imaš, blagor. cry.gif

• 0

― V. Van Gogh

#7165 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 October 2010 - 10:40 AM

QUOTE(Jinadaze @ 24. 10. 2010 - 20:02) View Post

Meni pa nenošene stojijo v omari, mislim, da trije pari (čisto prekratke so mi). cry.gif Rabiš?

Katera št. pa je? smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#7166 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86730 posts

Posted 25 October 2010 - 11:11 AM

3/4. Pa to resno sprašujem, ker jaz nimam kaj z njimi.
  • 0

― V. Van Gogh

#7167 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17508 posts

Posted 25 October 2010 - 11:11 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 24. 10. 2010 - 21:58) View Post

[font=Verdana]Na koncu sem vzela M in zdaj so mi malo prevelike. butl.gif

Jaz tudi nisem vedela katero velikost, pa je rekla, da za mojo višino M in so mi tudi malo prevelike mad.gif

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#7168 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 October 2010 - 11:20 AM

QUOTE(Jinadaze @ 25. 10. 2010 - 12:11) View Post

3/4. Pa to resno sprašujem, ker jaz nimam kaj z njimi.

happy.gif Imam 3/4, in mi dobro pašejo, ravno prav, tako da mi je jasno, da so tebi premajhne. OK, bom vzela, ampak ti jih seveda odkupim po znižani teehee.gif ceni. biggrin.gif

• 0

#7169 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86730 posts

Posted 25 October 2010 - 11:39 AM

ZS ;)
  • 0

― V. Van Gogh

#7170 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2010 - 06:14 PM

QUOTE(Jinadaze @ 24. 10. 2010 - 22:07) View Post
Usnjeno imaš, blagor. cry.gif

Kaj mi to pomaga, če je gor ne spravim, unlol.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7171 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32699 posts

Posted 26 October 2010 - 06:43 PM

Nekje moram izrazit svoje navdušenje nad enim zadnjih nakupov... to je bodi v kožni barvi iz Intimissimija, blazno mehak, udoben in raztegljiv, dans mi je blo tok fino toplo in udobno, ko sem ga oblekla pod srajčko thumbup.gif smile.gif
Najbrž si bom šla še po enega
  • 0

#7172 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 October 2010 - 07:02 PM

a to maš bodi na tango????
jaz mam tudi kožnega,črnega na tango odzadi,iz Intimissimija, pa jih nosim praktično celo zimo thumbup.gif (pa nič več nimam težav z mehurjem biggrin.gif )
  • 0

#7173 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32699 posts

Posted 26 October 2010 - 07:03 PM

Ja, tega ja, za 15€
čeprav bi lo men boljš, če bi bil narejen obično zadaj; tangic ne nosim že celo večnost down.gif
  • 0

#7174 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 26 October 2010 - 07:05 PM

_M_ a tist z dolgimi rokavi? Jaz mam enega od tam z dolgimi in je ful super ampak je zadi na tango, in me ful moti to. Upam da so letos naredili tud kake navadne.

hehe ja res, jaz sm si lansko leto ene 4 bodije kupila. Skinny, benetton, lisca in tega od intimissimi pa je ta daleeeč najbolši, ampak una tanga ga mal pokvari.
  • 0

#7175 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 October 2010 - 07:06 PM

hm,mogoče te bo malo motilo ,zategovalo ermm.gif
a drugače nosiš bodije???
  • 0

#7176 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32699 posts

Posted 26 October 2010 - 07:07 PM

Ne, ne... moj je navaden, narejen kot spodnja majčka.
Sem pa spraševala po navadnem modelu, vendar jih niso imeli, tale na majčko je bil samo kot tanga down.gif

Zame pride bodi v poštev v takem času kot je zdaj in potem do spomladi ... mi je ful boljši od spodnje majice smile.gif
  • 0

#7177 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 October 2010 - 07:10 PM

jaaa bodiji so zakon thumbup.gif
  • 0

#7178 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86730 posts

Posted 26 October 2010 - 07:48 PM

Meni so pa čisto vsi bodiji prekratki. :/
  • 0

― V. Van Gogh

#7179 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 October 2010 - 07:49 PM

no to pa še nisem slišala ermm.gif smile.gif
  • 0

#7180 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32699 posts

Posted 26 October 2010 - 07:53 PM

Jst sem tud ful dvomila v tega iz Intimissimija, ker je L največja velikost, mene je pa kr veliko skupaj, pa sm pol probala in mi v bistvu v dolžino še malo ostaja, ni zdej uno našponano do konca, sploh ne.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users