Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13447 replies to this topic

#7161 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2008 - 07:12 PM

Ja, nosovi drugače reagirajo, sploh moj je strašno zoprn in mam večne težavi pri nakupih dišav.
Za poletje sem jaz kupila njihovo dišavo Jasmin/Zeleni čaj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7162 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12149 posts

Posted 06 October 2008 - 07:43 PM

2 L'occitane mila bonne mere in 2 karitejeva

Češnjev cvet je pa men prav tak simpl, predstavljam si ga za idealno dišavo za punco pri 17-ih. smile.gif

• 0

#7163 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 October 2008 - 08:23 PM

• Collistar lak za nohte, odtenek Viola Glitter wub.gif
  • Manhattan Pearls of Tahiti gloss, odtenek Rose
  • CadeaVera krema za roke z medom
  • CadeaVera mini depilacijski trakovi
  • Veet veliki depilacijski trakovi
  • AOK čistilna maska z zelenim čajem in ginsengom
  • Vandini čistilna maska s prablatom in magnezijem
  • Balea Soft & Care Oriental Secret mini deodorant

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7164 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 October 2008 - 09:07 PM

Dilema upam, da dobimo kakšno slikco Collistarjevega laka na nohtih oops.gif
  • 0
We must let go to live on.

#7165 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 October 2008 - 09:10 PM

Ja, ampak šele čez kak teden. Sem si glih nohte namazala z enim drugim lakom in ne bi zdej čez pacala Collistarjevega, sploh zato, ker trenutno nimam dost lepih nohtov za tako temen lak, jih moram prej malo popilit in oblikovat.
Aja, pa še tole - v imenu odtenka je ''glitter'' ampak dejansko lak nima bleščic, pač pa resnično droben shimmer v živo pink odtenku, osnova laka je pa temna, globoka vijoličasta. Meni se zdi naravnost krasen.
Pa še drag ni, glede na to, da so Collistar laki baje izredno kvalitetni, pa pakunga je tudi krasna. Jaz sem dala zanj natanko 11.89€, kar se mi zdi zelo sprejemljiva cena.
Je pa tudi tisti temno rdeči krasen (tudi iz tega novega trojčka) in si ga morda kdaj malo kasneje privoščim, je ful tak unikaten odtenek. Moder me pa ni navdušil, se mi zdi najmanj zanimiv, čeprav nikakor ni grd.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7166 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 October 2008 - 09:31 PM

Saj se ne mudi smile.gif . Po tvojem opisu sodeč mora biti krasen odtenek in sem sedaj res prepričana, da ga kupim.
  • 0

#7167 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 October 2008 - 09:34 PM

Aha, kupila sem si še glavniček za obrvi oz. trepalnice, ker mi je prejšnji razpadel. huh.gif
  • 0

#7168 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 07 October 2008 - 12:00 PM

Lancome Rouge absolu šminka (hvala mična)

Iz drogerije pa: Lancome Hypnose EdP 30 ml, Gosh effect powder eyshadow Pink Soda, Dior Creme de gloss #255, pa dva Dior testerja ( Hydra action kremica, puder Diorskin Forever)

IPB Image

EDIT: Dilema, glede onih dveh bazmaov, lahko ti fotkam sestavine, pa dam v uno temo, če rabiš. Oba imata silikone, sem jih spet začela uporabljat na vsako 4-5 pranje, pa gledam, da ni čist na začetku. Elseve rdeč ima na 11. mestu amodimethicone. Near pa na 7. dimethicone. Slednjega se dobi v Eurospinu.

• 0

#7169 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 October 2008 - 12:16 PM

Če ima silikon na 11. mestu, potem zihr ni nekega haska oz. je skor isto, kot da ne bi imel. Lahko pofotkaš sestavine, ja. oops.gif
  • 0

#7170 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 07 October 2008 - 01:03 PM

Potem pa še toliko bolje, sem vesela, če je res tak thumbup.gif Bom.
  • 0

#7171 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17153 posts

Posted 07 October 2008 - 02:45 PM

Hidro fugal
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7172 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 October 2008 - 03:00 PM

QUOTE(tašika @ 7. 10. 2008 - 15:45) View Post

Hidro fugal

Lahko prosim poveš kako se ti obnese? Rada bi ga kupila fantu, ki ima kar velike probleme s potenjem. Kje se ga pa lahko kupi?
  • 0

#7173 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 October 2008 - 05:35 PM

DiLeMč, prosim, če boš lahko napisala, kakšna se ti zdi maska za obraz - iščem namreč kako fejst čistilno masko.

Greenland olje za prhanje sladki mandelj wub.gif
Greenland gel za prhanje sladki mandelj wub.gif
Greenland organsko maslo za telo vanilija in kakav wub.gif
Alterra dnevna krema za občutljivo kožo z aloe vero

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7174 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 October 2008 - 06:02 PM

Bom napisala oceno za obe. wink.gif
  • 0

#7175 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 October 2008 - 12:10 PM

L'occitane Volumizing šampon in balzam iz nove kolekcije
dobila še tester maske za lase
  • 0

#7176 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 October 2008 - 12:37 PM

Kolk točno staneta?
  • 0

#7177 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 October 2008 - 01:07 PM

Balzam 250 ml je 14,5 €, šampon sem pa vzela samo 75ml ker imam tolikšno zalogo, da sem ga res vzela samo za sprobat in je bil 5€, ampak mislim, da je za 250ml šampon cena približno ista kot za balzam.
  • 0

#7178 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 October 2008 - 01:09 PM

A so mel šampon proti prhljaju tudi?
  • 0

#7179 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 October 2008 - 01:18 PM

Ja tudi.

btw... Dilema čisto po naključju sem se spomnila, da si enkrat kupovala Lushev Herbalism. Si ga potem kupila? Mogoče lahko poveš kakšen je? Jaz obupujem ker zadnje časa moji koži ne odgovarja isto nič.

Sedaj sem pa res čisto OT oops.gif

• 0

#7180 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 October 2008 - 01:26 PM

Loreal Star Secrets made for me naturals- Pahmina šminka
  • 0