Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 24 September 2012 - 06:39 PM
Pa ne nujno avte, ampak karkoli drugega, kar ni ravno poceni, vključno s potovanji.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2012 - 09:35 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 September 2012 - 08:12 AM
Zadnjič se sprehajamo mimo Dunajskih kristalov in gremo pogledat zadaj še naselje. Mulca zagledata igrala in se seveda zapodita v njih. Midva nekaj časa postopava okoli in klepetava, nakar zagledam na igralih z velikimi črkami napis: dovoljeno samo za otroke te soseske. Mene je skoraj kap.
Se na hitro spokamo, ko zagledam tudi pri vsakem vhodu proti blokom na zelenici, da je sprehajanje dovoljeno samo lastnikom.
Mislim halo!!!! saj razumem, da so veliko plačali za stanovanja (pa itak je več kot 2/3 še praznih, vsaj kakor sem uspela pogledat), ampak kakšno razslojevanje. Kmalu bomo res kot v ameriki - eltne soseke, kamor povprečni državljani sploh ne bomo imeli vstopa.
Še sprehajat se ne smeš tam!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 September 2012 - 08:25 AM
nadpovprečno (sklepam) lepe zelenice. Potem še morda nekako razumem, da nočejo, da jim mnoga
nevzgojena otročad od drugod (ker imajo verjetno sami pač same kultivirane in pride otroke) uničuje
eno in drugo. ^.^ Pa velikokrat igrala uničujejo tudi pijani najstniki, kolikor sem lahko že videla, ampak
dvomim, da ta svarila njim kaj zaležejo. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 October 2012 - 09:27 AM
Od včeraj naprej bus potrebuje skoraj 5min več za isto razdaljo, kot prejšnji teden.
nerganje št. 2: Pomivanje kopalnice 2x
Ko čez vikend pospravim celo kopalnico in si grem zvečer lase umit in moram zaradi izpadanja las še enkrat celo kopalnico pomit.
Pismo, tako mi izpadajo, da so povsod.
Put A Kilt On It!
Posted 02 October 2012 - 10:52 AM
Posted 02 October 2012 - 10:58 AM

Posted 02 October 2012 - 12:22 PM
Kami, očitno je takšno obdobje, ker meni tudi. če se bo nadaljevalo, bom ostala brez las.
Enako, s tem da se meni to dogaja vsako jesen, kakšno leto več kakšno manj.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 October 2012 - 02:40 PM
Še ena. : ) In, ja, povsod so, grr! : )
Posted 02 October 2012 - 02:55 PM
Put A Kilt On It!
Posted 02 October 2012 - 04:35 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 October 2012 - 04:40 PM
Posted 02 October 2012 - 08:46 PM
Posted 02 October 2012 - 09:18 PM
Posted 02 October 2012 - 09:57 PM
Posted 03 October 2012 - 04:02 PM
1. ok super, punca, tečeš- a se je potrebno pred treningom vedno slikati? In to v taki pozi, da ja vn joške vržeš?
2. ok, tudi hodiš v fitnes- zopet, a se je potrebno spet slikati? In itak, v fitnes se hodi s kilo make up-a in umetnimi trepalnicami!
3. ok, vidim, da tudi ješ- je potrebno vsak f***ing obrok slikat????
Posted 03 October 2012 - 05:27 PM

Se je menda Šalehar na radiu hecal, da je treba imet dober fotoaparat, da lahko slikaš, kaj si skuhal in daš na FB.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 October 2012 - 05:28 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 October 2012 - 06:20 PM
Jaz pa ful rada gledam kakšne kuharske umetnije (pa ne mislim zdaj na kruh in marmelado, ipd.). x)Ja, to je zdaj ful popularno, da vsi slikajo, kaj so skuhali/spekli in to objavljajo na FB-ju.
Bolj že kot pa to, kar je napisala *missy*.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 October 2012 - 07:03 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users