Jump to content

Photo

Kaj ste danes naredili zase?

• Please log in to reply
7182 replies to this topic

#7141 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18783 posts

Posted 10 September 2025 - 06:46 PM

Aha jst sm tut hodila k Neji in Hani, obe sta mi bili zakon. Od Neje moz zdaj uci tenis mojega moza 😂 Cist na random smo zadnjic ugotovili, haha. Ona je res super, ostalih pa ne poznam, mogoce majo samo reformer oz nisem nikoli bila pri njih. Kolikokrat pa hodis zdaj? Ful hudo, da ti je tok vsec 💪🏼
  • 0

After all this time?

Always.

#7142 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12515 posts

Posted 10 September 2025 - 06:52 PM

Kako majhen svet :) Hana mi deluje simpatična ja.

Zdaj sem nehala, ker z naslednjim tednom začnem hodit na plavanje do konca januarja. Februarja pa spet peti element, tale reformer me je tako raztegnil, da me hrbet ne boli več, noro res. Vmes so mi šli malo na živce vsi skupaj tam, ampak sem si nehala težit :)

• 0

#7143 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18783 posts

Posted 10 September 2025 - 07:26 PM

Aja super, plavanje je itak tut najboljse za telo tko da ti bo verjetn tut ful pasalo. No mogoce se pa po novem letu kaj ujameva hehe :)
  • 0

After all this time?

Always.

#7144 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12515 posts

Posted 10 September 2025 - 07:39 PM

Sej zdej se poznava :)

• 0

#7145 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88022 posts

Posted 10 September 2025 - 08:37 PM

Kam pa bos hodila na plavanje? :)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7146 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6904 posts

Posted 10 September 2025 - 09:04 PM

Wow Frida, lepo! Jaz bi tudi hodila na plavanje, ampak me je malo strah, ne vem... Obvezno poročaj, kako in kaj bo.
  • 0

#7147 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12515 posts

Posted 11 September 2025 - 08:25 AM

V Tivoli bom hodila na tecaj, Aqua klub.
Chris, jaz grem na tecaj, da se znebim strahu oz. da se z njim soocim in ga premagam. Rada bi imela kvaliteten in normalen odnos z vodo, ne pa da zaradi strahu ne hodim na morje. Saj plavam in me ni strah globine, skacem na rit, snorklam, ampak samo pod pogojem, da imam nos zaprt. Ne znam regulirat dihanja, ne vem kam z vodo, ce pride v nos in usta hkrati, strah je se iz otrostva, ko sem bila stara 5 let... sej je marsikomu smesno, ampak meni ni :) Ful si zelim pravilno plavat in biti pod vodo, kar je marsikomu samoumevno.

• 0

#7148 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17789 posts

Posted 12 September 2025 - 04:06 PM

Ena ura fitnesa

Bom zdj kr k mami hodila. Zdaj sem mal sprobala masine, tko da je blo danes bolj mismas, naslednjic pa bolj po sklopih. Bom kar sama po feelingu delala, saj dosti vaj poznam zdaj.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#7149 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6904 posts

Posted 12 September 2025 - 04:16 PM

Frida, meni ni samoumevno. Imam sama isti strah. Jaz obožujem plavanje, ampak imam težave kot ti, zato bi morala za te razne tečaje kar zbrati pogum.
  • 0

#7150 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12515 posts

Posted 12 September 2025 - 04:38 PM

Frida, meni ni samoumevno. Imam sama isti strah. Jaz obožujem plavanje, ampak imam težave kot ti, zato bi morala za te razne tečaje kar zbrati pogum.

Ti bom sporočila kako bo.

Včeraj sem si šla nabavit kapo in očala, v trgovini mi je pomagala ena plavalka in je bila polna spodbude, je rekla, naj me nič ne skrbi in naj ne razmišljam preveč, da naj grem uživat. Je rekla, da ko enkrat to obvladaš, je potem voda čisti užitek. Saj jaz to vem in zdaj še bolj komaj čakam :) A si iz Ljubljane/okolice?

• 0

#7151 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28734 posts

Posted 12 September 2025 - 09:14 PM

Jaz tudi ne maram, da mi pride voda v nos, ker me vse peče in se pač primem za nos po potrebi. Nimam nobene travme, vsaj ne da bi vedela.

Ena ura hoje v hrib in s hriba.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7152 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17789 posts

Posted 18 September 2025 - 05:28 PM

1 ura fitnesa (10 min teka, noge, core, stretch)

Upam da je to zacetek vracanja v rutino. Zdaj v fitnes hodim k mami, ker ima utezi do 60 kg.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#7153 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27938 posts

Posted 18 September 2025 - 05:39 PM

Z rolarji do Idrijake Bele dopoldan, zdaj pa z mularijo na pump tracku.
  • 0

#7154 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17789 posts

Posted 21 September 2025 - 09:51 AM

1h roke, rame, hrbet
  • 0

#7155 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14402 posts

Posted 21 September 2025 - 10:23 AM

Tako kot Fiona, samo časovno krajše.
15 minut teka
600 m veslanja
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7156 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17877 posts

Posted 22 September 2025 - 07:57 AM

Jaz mam rutino edino v tem, da o dežurstvih in nocnih striktno joga, nikoli kaj drugega. Pa ko nisem preveč utrujena mi je super, da grejo puce na kolo jaz pa zraven tečt, zdaj pa mao upam da bom šla lahko kdaj tudi sama ko bosta mali na plesnih. Včasih naredim trening z utežmi doma.

Jaz te ful občudujem, jaz nekak ne najdem energije za rekreacijo, pa bo treba, telo imamo samo eno. Za fitnes mi trgajo še od lani, ko sem po operaciji kolena nekaj časa pridno hodila, potem pa sem padla nazaj v divji tempo..
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#7157 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17789 posts

Posted 22 September 2025 - 11:34 AM

Dobrih 6 km laufa
  • 0

#7158 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12515 posts

Posted 22 September 2025 - 11:56 AM

Jaz zdaj plavam pod vodo in sem prvi strah premagala, pa ful mi gre dobro. Cist sem navdusena nad tecajem plavanja, ful sem ponosna nase, da mi je to ratalo. Instruktorica je rahlo nepotrpezljiva, je se zelo mlada.
  • 0

#7159 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17789 posts

Posted 22 September 2025 - 12:11 PM

Bravo, Frida!
  • 0

#7160 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28734 posts

Posted 24 September 2025 - 04:57 PM

Go, Frida! 💪🏻 Edino ta nepotrpežljivost mi ni všeč?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users