Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7141 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 November 2008 - 07:12 PM

QUOTE(DiLeMa @ 12. 11. 2008 - 5:19) View Post

Mika me en fantič. TOTALNO. 28 let star. Pa ne smem. IN TUD NOČEM. Ljubim bubija mojga, sam pač me neki 'draple'.
Glih sem prišla domov, ful sva se menla in je ultra CUTE. Briga me, sem ga že odmisla. Jebeš, js mam mojga Mateja najraj na svetu, za druge me pa ne briga, SPLOH.

PIKA
.

Zdaj si pa lahko vse to prebereš, kar si meni napisala v temi problemi tongue.gif . Hecam se smile.gif Upam, da te bo minlo, ker ni fajn.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#7142 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 November 2008 - 07:26 PM

^^ Meni se to pogosto zgodi, a se močno potrudim da vse ostane le pri simpatiji. Sčasoma mine.

Utrujena sem, pa se nočem preveč pritoževati. Mah jebeš....saj sm vsi utrujeni, tako ali drugače, službe, soljudi, življenja....

Dobila sem po pošti domov razglednice, ki so jih narisali otroci, ki slikajo z nogami. cry.gif cry.gif Joj. Bom nakazala denar ko pride keš, ker trenutno jebam ježa.

Žurala. Žurala bi. Žurala bi precej.

SOBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Aja, pa nekdo mi je odpisal....sem ga že odpisala, pa me je prijetno presenetil. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7143 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 November 2008 - 07:54 PM

QUOTE(fifa @ 12. 11. 2008 - 18:51) View Post

Isto... ermm.gif Prvo kontro zašutirala. In to nej bi bla najlažja snov za letos (pa še samo 1 poglavje smo pisali)... ermm.gif sad.gif

Zaporedja slučajno? biggrin.gif Mi smo pisali polovico šutov.
  • 0

#7144 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 12 November 2008 - 08:00 PM

Že zdaj razmišljam, katera dva šuta moram popravit, katera dva pa lahko pustim za popravno sredo oz. izboljševanje ocen v januarju. Če takrat popravim, itak še nimam nms-ja oops.gif .

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7145 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27524 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 November 2008 - 08:11 PM

QUOTE(Freya_ @ 12. 11. 2008 - 18:02) View Post

Ooooo I feel you.

KHM? A je to samo pač 'i feel you' ali je to 'meni se dogaja popolnoma isto'? Ker če je to drugo, pol pričakujem izčrpno poročilo jutri (danes ne, se morem učit kemijo, ker like nimam pojma, bwahaha, kar je žalostno in ne smešno, ups).

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7146 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 November 2008 - 08:41 PM

QUOTE(Coco* @ 12. 11. 2008 - 20:11) View Post

KHM? A je to samo pač 'i feel you' ali je to 'meni se dogaja popolnoma isto'? Ker če je to drugo, pol pričakujem izčrpno poročilo jutri (danes ne, se morem učit kemijo, ker like nimam pojma, bwahaha, kar je žalostno in ne smešno, ups).

Carka laugh.gif

Na živce mi grejo eni k nimajo ritma in se trudijo, čeprav se vidi, da jim ne bo ratal. Ja bedno. " Ne smejo obupat..." Veeem. Sam kaj k so brezupen primer!!! Vem, nesramna sm.
  • 0

#7147 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 November 2008 - 10:18 PM

Coco, oboje. tongue.gif Pffff če si ne vzameš nič časa zame.

Obupavati začnem nad matematiko, which is neveeeeeer good.

Okej da ne bom samo o matematiki. Ful se nezdravo prehranjujem. O moj bog, ko pomislim na vso svinjarijo ki jo dam vase, isuse. Samo prehranjevalne navade je najtežje spremenit. :/

In WAY TOO MUCH sem zapravila za telefon. Sploh mi ni jasno kam kličem. Bom prenehala, razen če bo nujno, I promise.

Huh, ampak kar odleže dat vse ven. biggrin.gif
  • 0

#7148 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 November 2008 - 10:36 PM

Ful se poredna, ker se morem ful psihologije še naučit, pa se mi NE DA. Napisat morem esej pri slovenščini pa se mi NE DA.
Najrajši bi se zavlekla v posteljo pa gledala SATC do 6 zjutraj.
  • 0
Viens, reste ici!

#7149 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 12 November 2008 - 10:52 PM

skos sem fulful utrujena, nič se mi ne da.
jutri mam vožnjo oa se mi ne da.
v petek gremo v kino pa se mi ne da.
NIČ se mi ne da.vreme mi ga mori na polno blink.gif
  • 0
mačka figa.

#7150 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 November 2008 - 12:54 AM

QUOTE(sade @ 12. 11. 2008 - 19:12) View Post

Zdaj si pa lahko vse to prebereš, kar si meni napisala v temi problemi tongue.gif . Hecam se smile.gif Upam, da te bo minlo, ker ni fajn.

laugh.gif laugh.gif

Prvič v treh letih me je resno zagrablo. Posilila bi ga, majkemi. blink.gif No, ampak sem ponosna nase. Kljub konzumiranju konkretnih količin pijače, sem obdržala neko mero trezne presoje. Ne maram se kr tko by the way spuščat v nekaj, česar ne morem kontrolirat. Poleg tega pa fantu ne bi mogla več pogledat v oči, če bi se kakorkoli zapletlo s tem drugim pubecom.

Sem ga pravzaprav že (delno) odmislila, čeprav ... if I were single ... wooo-hooo. w00t2.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7151 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 November 2008 - 08:25 AM

Niti mi ne govori... to bi bil ognjemet laugh.gif w00t2.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#7152 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 November 2008 - 08:36 AM

Nujno bi mogla it k frizerju, ker si frfruja nism šla postrišt že ceu mesc in zdj zgleda, k da bi mela štorklin gnezd ohmy.gif joj
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#7153 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 November 2008 - 09:53 AM

Dilema, se srečujeta pogosto s T? Stran od alkohola poleg njega. Ve bit strašna p!
Biti samski ima svoje prednosti, ja biggrin.gif Jah, jeba. Vsega ne moremo met, čeprav smo tak (blesavo) naštimani, da skozi težimo k prijetnim občutkom.

Imam super kadilski kašelj. Just shoot me. mad.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#7154 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 13 November 2008 - 10:07 AM

Ni problema laugh.gif

rpg.gif
  • 0

#7155 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 13 November 2008 - 10:14 AM

Nej me nekdo nazene se ucit rolleyes.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7156 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 13 November 2008 - 10:20 AM

nono.gif bejš se učit!!!
  • 0

#7157 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 13 November 2008 - 10:24 AM

Kako si kruta cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7158 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 November 2008 - 10:30 AM

Hvala Ančka, sem vedla, da lahko nate računam.
Samo enega še prižgem in grem pred strelski zid.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#7159 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 13 November 2008 - 10:37 AM

Frči, sama si hotela!

UČIT! biggrin.gif (btw -sej bi se tud jaz mogla, samo vem, da me bo sodelavka zmotila med učenjem pa tega nočem - naj najprej vse prekontrolira pa bom potem odprla pdf-je s snovjo smile.gif )
  • 0

#7160 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 13 November 2008 - 10:49 AM

Vsak izgovor je dober wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users