Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36365 replies to this topic

#7141 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 20 February 2008 - 10:53 PM

laugh.gif rea ti me včas tko nasmeješ. biggrin.gif :=)
  • 0

#7142 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 20 February 2008 - 10:56 PM

Ej Rea, jest sem en čas hodila k eni ženski, zeliščarici, in sem mogla za čiščenje jeter pit koprivin čaj. En liter na dan. To je blo takrat, k sem še kontracepcijske jedla. Bo kopriva pomoje čist zadost zate pa še čajček je prav dober in piten, ker ne smeš sladkat teh čistilnih čajev.
  • 0

#7143 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 February 2008 - 11:00 PM

Kaj nis prej povedala, bi si prikrajšala delo s skeniranjem, dd tongue.gif
Freya, me veseli, pohvale o tem, da jih nasmejem kar padajo, sam jz ubistvu sploh nočm bit smešna smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#7144 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 20 February 2008 - 11:01 PM

Če pa nisem vedla, da je problem samo v tem, da se ti jetra smilijo. laugh.gif tongue.gif wink.gif
  • 0

#7145 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 February 2008 - 11:12 PM

Pa ja tko tovarna so za vse. Filtrčk bogi. tongue.gif
A veš lej, si jih pila ko si jedla kontracepcijo, jz sm jo pa lih nehala jest (no, 4 mesce je že od tega) mogoče bo to tud okej.
A je dobr? Ne vemm če sm ga že pila, je podoben kermu od drugih čajev mogoče? Kok časa si ga pa pila?
  • 0

#7146 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 20 February 2008 - 11:16 PM

Začela sem ga pit, ko sem nehala jest KT. Pila sem ga pa par mesecev po 1 liter na dan. Ponavad sem si ga skuhala zjutraj in ga spila na tešče.

Okus je pa ful nežen, se ne spomnim kateremu drugemu čaju je podoben. Res je fajn za pit. Kupit sem ga šla pa v Sanolabor, majo kul zelišča tam.
  • 0

#7147 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 20 February 2008 - 11:35 PM

aja, bom jz na trgu kupla pr eni mamci. a si mela kej lepo kožo tud?
  • 0

#7148 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 21 February 2008 - 08:39 AM

zs.
  • 0

#7149 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26399 posts

Posted 21 February 2008 - 11:25 AM

a kdo spi na vzglavniku, polnjenim z ajdovimi/pirinimi luščinami & kako se obnese? iščem zamenjavo za enga wannabe anatomskega (se mi že inštruktor smeji na vožnjah, k ne morem glave preveč obrnit, da bi fajn mrtvi kot vidla).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7150 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 February 2008 - 11:29 AM

js sm spala na takem vzglavniku kakšnem mesec, ko sem mela skos probleme z vratom, pa morm rečt, da se ful dobr obnese ampak mogoče kakšn tedn na začetku sem ga totalno skritizirala, ker nism bla navajena. drugač je pa res super smile.gif bolš ko navadni vzglavniki smile.gif
tut počutje se mi je ful izbolšau smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#7151 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 21 February 2008 - 11:42 AM

Nika, jaz imam že kakšna dva meseca povšter z ajdovimi luščinami. Imam štiri različne povštre v postelji in prvih par dni mi ni bil všeč, sem se nekako navajala nanj in na šumenje in spala na ostalih. Zdaj ko sem pa navajena pa zaspim na njem in se tudi zbudim na njem, se zgleda ne premetavam po ostalih vzglavnikih. Pa res si ga lahko naštimaš, kakor ti ustreza in obdrži tisto obliko. Pa cca enkrat na leto lahko luščine prepereš, jih posušiš in daš nazaj not, je fajn zarad pršic...
  • 0

#7152 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 21 February 2008 - 03:20 PM

Mene pa zadnje čase začnejo ful hitro oči pečt in bolet, take utrujene postanejo. Pa vidim drugače super. A bi mogoče morala nabavit očala za tisti čas, ko sem na računalniku?
  • 0

#7153 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4726 posts

Posted 21 February 2008 - 03:35 PM

QUOTE(Frida @ 21. 2. 2008 - 11:42) View Post

Nika, jaz imam že kakšna dva meseca povšter z ajdovimi luščinami. Imam štiri različne povštre v postelji in prvih par dni mi ni bil všeč, sem se nekako navajala nanj in na šumenje in spala na ostalih. Zdaj ko sem pa navajena pa zaspim na njem in se tudi zbudim na njem, se zgleda ne premetavam po ostalih vzglavnikih. Pa res si ga lahko naštimaš, kakor ti ustreza in obdrži tisto obliko. Pa cca enkrat na leto lahko luščine prepereš, jih posušiš in daš nazaj not, je fajn zarad pršic...

Ok kak pa naj to nardim? Jaz jih mam zašite v blago. Naj še povem, da pri vsakem drugem vzglavniku zvečer in zjutraj kiham kot zmešana, pri tem pa so se ti napadi nehali in ga zelo priporočam.
  • 0

#7154 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 21 February 2008 - 03:46 PM

Jaz imam na eni strani povštra zadrgo, dolgo ene 20 cm. Hmmm, sem mislila, da imajo vsi povštri takole zadrgo... al sem pa jaz vedno naletela na take.
  • 0

#7155 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 21 February 2008 - 08:30 PM

A si je mogoče že kera ogledala Prerekanja v Drami?
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#7156 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26399 posts

Posted 21 February 2008 - 08:48 PM

QUOTE(Frida @ 21. 2. 2008 - 15:46) View Post

Jaz imam na eni strani povštra zadrgo, dolgo ene 20 cm. Hmmm, sem mislila, da imajo vsi povštri takole zadrgo... al sem pa jaz vedno naletela na take.

kje ste jih pa kupile? js sm jih namreč gledala na internetu, pa nimajo trgovine. bi pa rada vidla razliko med ajdovimi pa pirinimi luščinami v praksi. aja, pa cene me zanimajo ... pa dimenzije, recimo.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7157 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 22 February 2008 - 08:16 AM

Neka blazna razlika med luščinami ne more bit. Ne vem no.
Jaz sem dva taka povštra kupila v trgovini Dvorca Trebnik na Ciril Metodovem trgu v LJ. To je okrog tržnice, na sproti stolnice.
  • 0

#7158 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 22 February 2008 - 10:05 AM

QUOTE(Freya_ @ 21. 2. 2008 - 17:20) View Post

Mene pa zadnje čase začnejo ful hitro oči pečt in bolet, take utrujene postanejo. Pa vidim drugače super. A bi mogoče morala nabavit očala za tisti čas, ko sem na računalniku?

Ja oko se hitro izsuši, ker premalokrat mežiknemo, ko smo na računalniku. In je to utrudljivo za naše oči in se tudi slabša vid.

Jaz bi ti priporočala da si kupiš kapljice Visin za utrujene oči v lekarni. Pa, ko boš na računalniku imej take pavze in na vsake tok časa poglej kam drugam, čez okno npr. smile.gif

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#7159 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 22 February 2008 - 02:10 PM

Zanima me, kje se vidi mail osebe, ki piše blog? Nekoga bi namreč rada osebno kontaktirala.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#7160 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 22 February 2008 - 02:48 PM

QUOTE(Emily @ 22. 2. 2008 - 10:05) View Post

Ja oko se hitro izsuši, ker premalokrat mežiknemo, ko smo na računalniku. In je to utrudljivo za naše oči in se tudi slabša vid.

Jaz bi ti priporočala da si kupiš kapljice Visin za utrujene oči v lekarni. Pa, ko boš na računalniku imej take pavze in na vsake tok časa poglej kam drugam, čez okno npr. smile.gif

Ej milijonkrat ti hvala za tale nasvet, moram čimprej po kapljice. Pa tole s pavzami bom tud prakticirala. biggrin.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users