Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?
Posted 03 October 2008 - 09:14 AM
senčilo colistar
sponko za lase
Posted 03 October 2008 - 01:18 PM
~ Aok Pur Balance Beruhigendes Feuchtigkeits-Fluid
~ L'Angelica 100% naravna zobna pasta
~ Jessa intimni robčki
~ Jessa mini vložki
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 October 2008 - 08:35 PM

Posted 03 October 2008 - 08:52 PM
Klavdija, je ta Elseve balzam brez silikonov? Kje si pa tistega od Near ujagala? Dobimo sestavine?

Posted 04 October 2008 - 05:53 AM

Posted 04 October 2008 - 09:10 AM
maskara masterpiece beyond lenght taprvo:

pa zraven dobila črno črtalo za oči
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 04 October 2008 - 01:39 PM
L'Occitane shea butter losjon za telo
Kenzo parfumček 10ml
Anna Sui lipgloss
Posted 04 October 2008 - 03:47 PM
L'Occitane shea butter losjon za telo
a lahko zaupaš, koliko stane? vem, da je bil v starih časih, ko sem ga za bivšega kupovala, nekih 5.600 sit. se odločam za nek losjon za suhejšo kožo (nekje med normalno in suho, sploh po nogah bolj suho), pa si še nisem prišla na jasno, katerega bi si omislila. sem pa vida, da se je nasproti štacjona zdej odprla ena trgovinica z zdravili na recept, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko, pa bom šla še tja malo povohat.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 October 2008 - 04:42 PM
Alverde wildrose dnevna krema za obraz
S-he lak za nohte #333 (tak bolj vijola)
Just šampon za regeneracijo las, potovalna različica (Prinesla teta v taki lepi majhni toaletni torbici)
Posted 04 October 2008 - 09:12 PM

Prinesla je še "Oreške s Himalaje" (ni bla tam, tako se imenujejo

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 04 October 2008 - 09:36 PM
a lahko zaupaš, koliko stane? vem, da je bil v starih časih, ko sem ga za bivšega kupovala, nekih 5.600 sit. se odločam za nek losjon za suhejšo kožo (nekje med normalno in suho, sploh po nogah bolj suho), pa si še nisem prišla na jasno, katerega bi si omislila. sem pa vida, da se je nasproti štacjona zdej odprla ena trgovinica z zdravili na recept, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko, pa bom šla še tja malo povohat.
Špela
žal ti bolj težko pomagam, ker sem tale losjon dobila preko kolegice iz tujine, je pa mala verzija 75ml. Ne vem še, ali mi bo všeč ali ne, ker nisem ravno ljubiteljica vonja shea butterja

Posted 04 October 2008 - 10:13 PM
- Lavera šampon Vrtnica
- Greenland Lip balm Cocoa-vanilla

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 October 2008 - 04:19 PM

Posted 06 October 2008 - 06:35 PM

Kancilija Olive, krema za roke ter krema za noge (obe v tubi)

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 06 October 2008 - 06:58 PM
Aha, tudi sama imam tale losion in zelo diši, pa tudi solidno negovalen je.
Ampak npr. za parfum mi je pa vonj čist preveč enostaven.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 October 2008 - 07:06 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users