ucenje mi ne gre, zavlekla bi se v postlo in brala pocukrane romane
Spovednica
Posted 11 November 2008 - 04:14 PM
ucenje mi ne gre, zavlekla bi se v postlo in brala pocukrane romane
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 November 2008 - 04:19 PM
Posted 11 November 2008 - 05:12 PM
Sošolka mi gre na živce, ker očitno rahlo deluje, kot veter zapiha
Posted 11 November 2008 - 05:26 PM
Posted 11 November 2008 - 06:03 PM
Tega bi se pa rada naučila. Mene je eno samo sekiranje.
Pač boli me uho za vse skupi - če serjejo, da ma ena banana na lupini eno rjavo piko ....
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 November 2008 - 08:36 PM
Posted 11 November 2008 - 10:51 PM
Posted 11 November 2008 - 11:59 PM
Pa aerobika pr Mihatu je UMOR. Nemorm več živet. Posteeljaaaaaaaaaaa
After all this time?
Always.
Posted 12 November 2008 - 05:19 AM
Glih sem prišla domov, ful sva se menla in je ultra CUTE. Briga me, sem ga že odmisla. Jebeš, js mam mojga Mateja najraj na svetu, za druge me pa ne briga, SPLOH.
PIKA
.
Posted 12 November 2008 - 07:12 AM
Avto sem celo noč pustila zunaj, namesto, da bi ga že takoj zapeljala v garažo. Lubi bil jezen...
Posted 12 November 2008 - 01:33 PM
Jz a odkar delam ta čudn job, nimam niiič od dneva, no. Tok sm žalostna, ker zaspim ob cca 4 zjutri, spim do 12,13, ob 18 pa že počas prot jobu. Prou muka ampak ta mesc bom potrpela. Pa niti ni težko, sam ful noge trpijo pa križ, ker cel dan stojiš.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 12 November 2008 - 04:23 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 November 2008 - 04:25 PM
Bojim se, da pričakujem preveč.
V mojem svetu je vse lepo............
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 12 November 2008 - 04:30 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 12 November 2008 - 05:51 PM
Posted 12 November 2008 - 06:02 PM
Šopam se spomini na pretrekli mesec. Z njegovimi besedami, dotiki. Poskušam razbrat kaj čuti, a ne morem.
Bojim se, da pričakujem preveč.
V mojem svetu je vse lepo............
Ooooo I feel you.
V dilemi sem zaradi matematike, ne vem a sem jaz kriva za tako neznanje ali profesor. Ok vem da naredim občutno premalo nalog, ampak ko že dobim filing da razumem, potem pa vzamme preverjanje ali kontrolno, pa tema.
Posted 12 November 2008 - 06:51 PM
V dilemi sem zaradi matematike, ne vem a sem jaz kriva za tako neznanje ali profesor. Ok vem da naredim občutno premalo nalog, ampak ko že dobim filing da razumem, potem pa vzamme preverjanje ali kontrolno, pa tema.
Isto...
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users