Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7101 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 09 November 2008 - 10:58 PM

Bedno mi je, ker sem čist alergična danes, pa mi je zmanjkal tablet. Notranja stran komocev me fuul srbi in poleg mojega zvestega kroničnega dermatitisa imam vso srbečo, občutljivo ustnico, pa desno dlan, če si jo mal bolj podrgnem ... sad.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7102 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 November 2008 - 11:07 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 9. 11. 2008 - 22:58) View Post

Bedno mi je, ker sem čist alergična danes, pa mi je zmanjkal tablet. Notranja stran komocev me fuul srbi in poleg mojega zvestega kroničnega dermatitisa imam vso srbečo, občutljivo ustnico, pa desno dlan, če si jo mal bolj podrgnem ... sad.gif

Ajoj:S. Katere tablete pa nucaš?
  • 0

#7103 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 10 November 2008 - 11:10 AM

Na živce mi gre, ker ne najdem nobenga pametnega študentskega dela, se mi zdi, da je ful slaba ponudba zadnje čase... V Ljubljani se še kaj dobi, drugje pa prav nič. ermm.gif
  • 0

#7104 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 November 2008 - 11:23 AM

Šoping me osrečuje. laugh.gif

Plehkakotkura d.o.o. blink.gif ohmy.gif

Žura se mi, računam na pestro soboto v Zagrebu. cool.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7105 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 November 2008 - 11:38 AM

Spet nism šla v šolo. Nism mogla, spat sem šla šele ob 2h. Alpa še kasnej. Nevem kaj mi je zadnje čase. Sam jokam pa težim še. USE mi gre TOK na žiuce da se usak dan derem, sem zmorjena, razbijam stvari (jbg če sede laugh.gif ).. Prou.. zmešal se mi je ermm.gif Pisala sm učeri dnevnik po dolgem času, uf, pozabla sm že kok je to dobr filing pa kok se pol bolš počiutš k daš use vn..
Zdi se mi da gre počas use u kurac.. ermm.gif cry.gif Ah..

Mogla bi se učit gefo k jutr pišemo, pa mato u sredo pa ne razumem NIČ.. Sam je težko. Ful me skos pečejo/bolijo učki zadnje čase, upam da se mi ne slabša vid.. Nočm očal sad.gif

Pa še to pusto vreme ga mori.. Nč, grem pod tuš pa umit glavo pa se namazat s kremcami ap use.. Mogoče se bom pol kej bolš počutla..
  • 0

After all this time?

Always.

#7106 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 10 November 2008 - 02:43 PM

Tasca nama je dala pregrinjalo za na kavc, kar je fajn. Malo manj fajn je da je gor cipka. Jaz nisem ljubitelj cipk, se manj ce imajo le te vmes se zlato nitko. Gruntam kako bi to odparala dol(jo imam na sumu do je to ona dostukala gor) in da bi dobila odobritev se od fantica. hmm.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7107 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 10 November 2008 - 02:46 PM

počutm se ko največji, najgrši debil. ermm.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#7108 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 10 November 2008 - 05:11 PM

QUOTE(Sinnaia @ 9. 11. 2008 - 23:07) View Post

Ajoj:S. Katere tablete pa nucaš?

Imela sem Claritine, ampak zdej par škatlc Letizen. Itak ne opazim razlike laugh.gif . Sem potem en star tabletek Claritine najdla v eni škatli smile.gif .

QUOTE(Nincha @ 10. 11. 2008 - 11:38) View Post

Spet nism šla v šolo. Nism mogla, spat sem šla šele ob 2h. Alpa še kasnej. Nevem kaj mi je zadnje čase. Sam jokam pa težim še. USE mi gre TOK na žiuce da se usak dan derem, sem zmorjena, razbijam stvari (jbg če sede laugh.gif ).. Prou.. zmešal se mi je ermm.gif Pisala sm učeri dnevnik po dolgem času, uf, pozabla sm že kok je to dobr filing pa kok se pol bolš počiutš k daš use vn..
Zdi se mi da gre počas use u kurac.. ermm.gif cry.gif Ah..

Mogla bi se učit gefo k jutr pišemo, pa mato u sredo pa ne razumem NIČ.. Sam je težko. Ful me skos pečejo/bolijo učki zadnje čase, upam da se mi ne slabša vid.. Nočm očal sad.gif

Pa še to pusto vreme ga mori.. Nč, grem pod tuš pa umit glavo pa se namazat s kremcami ap use.. Mogoče se bom pol kej bolš počutla..

Verjetno bo res poslabšan vid wink.gif console.gif
Mene tudi kdaj pomatra, da bi dnevnik pisala, pa fajn ga je za nazaj brat, ampak nekak se mi zdi, da bi mi preveč časa zavzel huh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7109 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29864 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 November 2008 - 05:27 PM

bolj ko se zajebavam, lažje mi gre skozi služba .... hooray.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7110 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 10 November 2008 - 06:20 PM

sovražim ga....preziram ga....uničuje mi življenje... mad.gif mad.gif mad.gif cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#7111 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 November 2008 - 09:31 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 10. 11. 2008 - 17:11) View Post

Mene tudi kdaj pomatra, da bi dnevnik pisala, pa fajn ga je za nazaj brat, ampak nekak se mi zdi, da bi mi preveč časa zavzel huh.gif .

Jst sm ga redno (vsaj 1x na teden) pisala od 2005 do.. Hm, lani tak čs. Potem počas samo še 1x alpa 2x na mesec, zdej pa res takrt k mam filing da me bo raznesl in da bom umrla če nekak ne dam vn iz sebe. Posledično so to večinoma sam tisti grdi zadepreisrani vpisi ob prebiranju katerih nekak nemorš rečt ooh kok fajn sm se takrt mela. Sm pa včeri prebrala cel zadnji dnevnik in je bil tok nenavadn filing k sm res podoživljala vse une lepe začetke s fantom k je blo vse nekak še tok srečno, nepričakovano, nadrealno.. Čist.. Oh wub.gif Pa ne da zdej ni, sam bl.. Samoumevno je vse. Ohja.. Dnevniki so fajn zadeve smile.gif Je pa res da en vpis recimo 2 strani A4 lista.. Vedno sm si uzela prbližno eno uro za to. Sej pomojem sem zato zdej nehala pisat. Ker k sm bla mlajša sem nekak vse večere bla doma in sem itak mela FUL preveč časa. ZDej pa nekak več stvari počnem in potem se mi niti ne da spraut pisat tut če sm doma pa tko. No ja biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7112 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 10 November 2008 - 09:44 PM

Ne morem se zredit,pa bi se nujno mogla
v glavi imam da me je fant prevaral in da me ma namen pustit in da mu vedno manj pomenim
srce mi hitro bije,sem znervirana in smrdeče živčno švicam čeprv mi ni vroče
47 kil imam in se ne morem zredit,vidjo se mi že vse kosti in sama seb se gnusm.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7113 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12008 posts

Posted 10 November 2008 - 10:06 PM

QUOTE(Špela @ 10. 11. 2008 - 17:27) View Post

bolj ko se zajebavam, lažje mi gre skozi služba .... hooray.gif

Tega bi se pa rada naučila. Mene je eno samo sekiranje. down.gif

• 0

#7114 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 November 2008 - 12:39 AM

Ljubim celoten tale nš forum oops.gif .

in dons pišem zgodovino. bom vrjetno ohranjala tradicijo in seveda zabila, kajpada.
kaj pa nej, internet is much more fun than history!=)

Edit: dost se mam in zdej se grem pa učit. zares.
  • 0

#7115 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 11 November 2008 - 12:40 AM

QUOTE(Sinnaia @ 11. 11. 2008 - 0:39) View Post

Edit: dost se mam in zdej se grem pa učit. zares.

Me too oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7116 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 November 2008 - 12:44 AM

Aja, pa med popoldanskim spancem sem sanjala, da seksam s sošolcem cool.gif .
  • 0

#7117 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 11 November 2008 - 12:56 AM

A je hud? tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7118 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 11 November 2008 - 06:50 AM

QUOTE(Sinnaia @ 11. 11. 2008 - 0:44) View Post

Aja, pa med popoldanskim spancem sem sanjala, da seksam s sošolcem cool.gif .

Meni se vedno, ko grem spat popoldne (tko za 2 uri max), sanja kaj seksualnega. Enkrat sem imela tako vroče realne sanje o svojem takratnem objektu občudovanja, da si ga 2 tedna sploh nisem upala pogledati v oči oops.gif twisted.gif
  • 0

#7119 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 November 2008 - 02:51 PM

Moj braaaaaat.

bfg.gif

Me zanima kaj bom prej doživela - vnovično brezmadežno spočetje ali da mi BRAT odgovori na sms, v katerem ga nekaj sprašujem.

Dgn.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7120 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17066 posts

Posted 11 November 2008 - 03:46 PM

Nadomestni asistent je HOT!!! Mal me spominja na Colina Firtha in kaki pristni britanski naglas ima. Sexy as hell. eat.gif blush2.gif biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users