Spovednica
Posted 09 November 2008 - 10:58 PM

Posted 09 November 2008 - 11:07 PM
Bedno mi je, ker sem čist alergična danes, pa mi je zmanjkal tablet. Notranja stran komocev me fuul srbi in poleg mojega zvestega kroničnega dermatitisa imam vso srbečo, občutljivo ustnico, pa desno dlan, če si jo mal bolj podrgnem ...

Ajoj:S. Katere tablete pa nucaš?
Posted 10 November 2008 - 11:10 AM

Posted 10 November 2008 - 11:23 AM

Plehkakotkura d.o.o.

Žura se mi, računam na pestro soboto v Zagrebu.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 November 2008 - 11:38 AM

Zdi se mi da gre počas use u kurac..

Mogla bi se učit gefo k jutr pišemo, pa mato u sredo pa ne razumem NIČ.. Sam je težko. Ful me skos pečejo/bolijo učki zadnje čase, upam da se mi ne slabša vid.. Nočm očal

Pa še to pusto vreme ga mori.. Nč, grem pod tuš pa umit glavo pa se namazat s kremcami ap use.. Mogoče se bom pol kej bolš počutla..
After all this time?
Always.
Posted 10 November 2008 - 02:43 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 November 2008 - 02:46 PM

Posted 10 November 2008 - 05:11 PM
Ajoj:S. Katere tablete pa nucaš?
Imela sem Claritine, ampak zdej par škatlc Letizen. Itak ne opazim razlike

Spet nism šla v šolo. Nism mogla, spat sem šla šele ob 2h. Alpa še kasnej. Nevem kaj mi je zadnje čase. Sam jokam pa težim še. USE mi gre TOK na žiuce da se usak dan derem, sem zmorjena, razbijam stvari (jbg če sede

Zdi se mi da gre počas use u kurac..

Mogla bi se učit gefo k jutr pišemo, pa mato u sredo pa ne razumem NIČ.. Sam je težko. Ful me skos pečejo/bolijo učki zadnje čase, upam da se mi ne slabša vid.. Nočm očal

Pa še to pusto vreme ga mori.. Nč, grem pod tuš pa umit glavo pa se namazat s kremcami ap use.. Mogoče se bom pol kej bolš počutla..
Verjetno bo res poslabšan vid

Mene tudi kdaj pomatra, da bi dnevnik pisala, pa fajn ga je za nazaj brat, ampak nekak se mi zdi, da bi mi preveč časa zavzel

Posted 10 November 2008 - 05:27 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 November 2008 - 06:20 PM

Posted 10 November 2008 - 09:31 PM
Mene tudi kdaj pomatra, da bi dnevnik pisala, pa fajn ga je za nazaj brat, ampak nekak se mi zdi, da bi mi preveč časa zavzel

Jst sm ga redno (vsaj 1x na teden) pisala od 2005 do.. Hm, lani tak čs. Potem počas samo še 1x alpa 2x na mesec, zdej pa res takrt k mam filing da me bo raznesl in da bom umrla če nekak ne dam vn iz sebe. Posledično so to večinoma sam tisti grdi zadepreisrani vpisi ob prebiranju katerih nekak nemorš rečt ooh kok fajn sm se takrt mela. Sm pa včeri prebrala cel zadnji dnevnik in je bil tok nenavadn filing k sm res podoživljala vse une lepe začetke s fantom k je blo vse nekak še tok srečno, nepričakovano, nadrealno.. Čist.. Oh

After all this time?
Always.
Posted 10 November 2008 - 09:44 PM
v glavi imam da me je fant prevaral in da me ma namen pustit in da mu vedno manj pomenim
srce mi hitro bije,sem znervirana in smrdeče živčno švicam čeprv mi ni vroče
47 kil imam in se ne morem zredit,vidjo se mi že vse kosti in sama seb se gnusm.
Posted 11 November 2008 - 12:39 AM

in dons pišem zgodovino. bom vrjetno ohranjala tradicijo in seveda zabila, kajpada.
kaj pa nej, internet is much more fun than history!=)
Edit: dost se mam in zdej se grem pa učit. zares.
Posted 11 November 2008 - 12:44 AM

Posted 11 November 2008 - 12:56 AM

After all this time?
Always.
Posted 11 November 2008 - 06:50 AM
Aja, pa med popoldanskim spancem sem sanjala, da seksam s sošolcem

Meni se vedno, ko grem spat popoldne (tko za 2 uri max), sanja kaj seksualnega. Enkrat sem imela tako vroče realne sanje o svojem takratnem objektu občudovanja, da si ga 2 tedna sploh nisem upala pogledati v oči

Posted 11 November 2008 - 02:51 PM

Me zanima kaj bom prej doživela - vnovično brezmadežno spočetje ali da mi BRAT odgovori na sms, v katerem ga nekaj sprašujem.
Dgn.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 November 2008 - 03:46 PM

[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users