Zlatolaska a si malo zmedena
Kje sploh vidiš pisavo 1? Tega ni več
Vem, da več ni. Ko pišem iz telefona nimam teh opcij zgoraj za barvo itd. in je edina, da sama napišem kodo: [ size = 1 ] , sem sem vnesla 1 in nisem videla, da prikaže tako neberljivo majhno, dokler nisem dostopala iz računalnika. Zgoraj pa sem vnesla 10 in je normalna velikost, očitno ne gre tako. Bom morala naknadno popravljat.
Meni se pa zdi, da se njiju bolj "napada" in mata posledično več zagovarjanja za spisat. Se mi zdi logično da želiš pojasnit, če te folk napačno razume ali kritizira zaradi nečesa. Če se bo npr. Ana skregala s fantom bodo vse sočustvovale in jo tolažile, da bo kmalu bolje, če se bo Zlatolaska skregala, bojo vse napisale, naj ga pusti ker je kreten. Itak, da se počutiš napadeno. Isto ta situacija zdaj. Najprej za to kar je napisala, potem kako je to napisala, pa s katero pisavo, a dejte no, ene se res zapičijo v kakšno članico pa je potem kar vse po vrsti narobe, haha.
Iskreno se mi zdi, da sem se v zadnjih desetih debatah morala pri več kot polovici nekaj zagovarjat. In ful bi rada poudarla, kar je že Nincha napisala, normalno da hočeš razjasnit, če te nekdo razume narobe in to vedno v slabem smislu. Ni dolgo nazaj, enak primer v temi Facebook, ko je šla tudi Kinky, o moji zasebnosti na facebooku, pa ni imelo blage veze oz. če to ne, lahko vsaj z zagotovostjo trdim, da je bilo popolnoma nepotrebno.
Pa ne pravim, da sem najboljša voznica na tem svetu, ampak samo
da so izkušnje doprinesle svoje.
Kar meni še niso mogle, ker jih praktično nimam. Avtošola niso izkušnje, kot samostojen voznik si jih nabiraš.
Ful velikokrat je komentar ZELO različno napisan glede na osebo kateri je namenjen.
Ogromen podpis. Ne velikokrat, vedno je tako.
Kalypso, nisi. Ne spomnim se niti, da bi ti napisala kaj takega.
Aja in še Marmelada, res ne vidim v čem je problem. Včasih si ga zabluzim, napišem roman, ampak saj ni nikomur v obvezno branje. Če te zanima, preberi, drugače pa pusti, preskoči, kakor želiš.