Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7081 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 09 November 2008 - 01:12 PM

Fant mi gre ful na nerve down.gif
  • 0

#7082 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 November 2008 - 02:22 PM

Joj ej, jst sem v škripcih. cry.gif Jedla bi, sam kaj ko gre moja teža samo še navzgor. Pa lih zadnje tedne sem nekaj nenormalno lačna. Fakof.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#7083 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 November 2008 - 02:33 PM

Oprosti, a meni je napisano nenormalno smešno lol1.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#7084 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 November 2008 - 02:35 PM

QUOTE(crna @ 9. 11. 2008 - 14:22) View Post

Fakof.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#7085 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29864 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 November 2008 - 04:37 PM

meni isto dvigne pisker kot _M_: da se ti en prilepi in šlepa na tvoje delo, po možnosti še ta drugi dobi pohvalo, ti pa ne. to me totalno raz***di. meni to ni priznanje, da sem sposobna, ampak prej spoznanje, da je un, ki se prilepi, debil in lenoba. to pa baš ne pomaga, ko moraš za dva delat, a ne?

enako mi stanjša živce komunikacija v našem delovnem okolju: brez česarkoli, se po novem pošiljajo mejli, s katerimi si obveščen, da si zadolžen za neko stvar, o kateri pojma nimaš - razloži ti pa tak ne nobeden, samo napi****at znajo, zakaj še ni narejeno .... rolleyes.gif

ta teden smo odpremili eno kao iber pomembno pošiljko - se je tok mudil, da se je sodelavka zalepila za moj računalnik in to nardila in vmes ni upoštevala ene moje pripombe, ki se je izkazala za precej pomembno - in zdej nam ta pošiljka stoji in noben pojma nima, ali bo dejansko sploh lahko prišla čez carino .... in zarad tega se me kliče v petek popoldan in teži .... ma, ej, FO!

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7086 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 09 November 2008 - 06:55 PM

Moj fant je najboljše bitje ever in kdor se ne strinja, ni pri pravi.

wub.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#7087 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 09 November 2008 - 06:55 PM

cry.gif

Ubija me.
  • 0

After all this time?

Always.

#7088 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17407 posts

Posted 09 November 2008 - 07:31 PM

Že cel dan sem take volje, da bi lahko ubijala whip.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#7089 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 09 November 2008 - 07:33 PM

^Me too. Na svetu ni pravice. verymad.gif
  • 0

#7090 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32497 posts

Posted 09 November 2008 - 07:35 PM

QUOTE(Špela @ 9. 11. 2008 - 16:37) View Post

meni isto dvigne pisker kot _M_: da se ti en prilepi in šlepa na tvoje delo, po možnosti še ta drugi dobi pohvalo, ti pa ne. to me totalno raz***di. meni to ni priznanje, da sem sposobna, ampak prej spoznanje, da je un, ki se prilepi, debil in lenoba. to pa baš ne pomaga, ko moraš za dva delat, a ne?

Ma ja, evo, ti me štekaš smile.gif ko točno veš, da se un tudi malo ne potrudi, ampak najprej obesi nate, ne da bi prej vsaj mal pomigal in poskušal sam kaj naredit. Že tako sem ta vikend okupirana s to seminarsko, za katero sem mal pozno ugotovila, da ni lih tko na izi, in pol stalno dobivam maile v stilu: kako to, kako si pa uno naredila, kaj je tle treba... đizs rolleyes.gif , pri teh letih bi moral bit človek pa ja sam sposoben napisat 10 strani oz. sam poiskat podatke...

• 0

#7091 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 09 November 2008 - 07:37 PM

Ja, ker je ravno debata o slepanju in izkoriscanju... naj se jaz izrazim tu svoje neodobravanje nad tovrstnim pocetjem.
Sploh pa, ker se mi je zgodilo nekaj podobnega.. namrec, s kolegico sva se dogovarjali, da se dobiva in ker njej ni bil pogodu predlagan kraj srecanja, sem se ji prilagodila in pristala na njen predlog (ceprav je bil meni dosti odrocnejsi) Nakar je forsirala, da tudi cas prestaviva na prej, kar pa meni ni ustrezalo glede na to, da sem imela se druge obveznosti in kasneje se sluzbo! Zato sem rekla, da ne morem, ane. Ona pa naj bi bila tisti dan prosta, vendar je vztrajala pri svojem in kar zakljucila, da je bolje, da se dobiva po njeno (ces da je prislo do sprememb in so jo klicali iz sluzbe, ja recimo, ane...) in me se prosila za prevoz! Ko sem jo vprasala do kod pa potrebuje prevoz, ni bilo vec odgovora. Naslednji dan preverim..kdaj sedaj in ce sploh se dobiva?! pa dobim nazaj, da saj sva se ze zmenili (po njenem casu seveda) bo ona tam. Ja, uredu..jaz pac pridem kasneje,odgovorim. Tik preden bi se morali dobit na dogovorjenem mestu pa mi spet pise, ce lahko pridem ponjo na drugo lokacijo! In da greva skupaj pol tja! Haaaalloooo!!! Seveda je meni prekipelo, ker prvic sploh ni bilo vec casa za karkoli in drugic, ko sem ji to sporocila in da naj me ne caka, ker me ne bo... je bila se uzaljena, da kaksna sem, da je niti pobrat ne morem, pa kak dolgo me je morala cakat...s tem da me je ponovno hotela obrnit, da logicno bo se dovolj casa itd... Valda, samo za prevoz me je rabila izkoristit... sej tista kavica sploh ni bla vazna, pha!! Na koncu sem pa jaz tista ta bad, mislim.. res nimam besed!!!
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#7092 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32497 posts

Posted 09 November 2008 - 07:42 PM

Ma fak, no... blink.gif
še mal da se izkašljam tongue.gif ena moja prijateljica tud skoz forsira, da se morva kao dobit pa to, ampak vedno predpostavi, da se bom jaz vozila eno uro do nje, nikol ne reče, da bi ona prišla, pa sem jo že povabila.
In zmeraj je fuuul zagreta za srečanje, dokler se ne začneva menit konkretno, potem nima nikol časa, kadar jaz že najdem temin, da bi šla do nje, če pa ji omenim, naj se ona pripelje vsaj do kraja moje službe, potem pa kar utihne in ni več važno, da se dobiva, alooo ermm.gif
  • 0

#7093 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 09 November 2008 - 07:48 PM

Kolegice ja... Eni moji je bilo težko dat 50 centov za parkirnino, ko je deževalo, da meni ne bi blo treba hodit peš iz mesta preko mosta v Evropark brez dežnika. Je na vsak način vztrajala, da se dobiva v Evroparku. Na koncu se nisva dobili, slišali pa se tudi že pol leta nisva.
  • 0

#7094 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 09 November 2008 - 07:52 PM

jaz mam tud eno tako kolegico....
Kam bova šle,kaj vse bova,nja nja nja.
Sama usta so je.

Današen quicki je prau pasal. oops.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7095 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 November 2008 - 07:59 PM

Ej pri meni je blo isto. Jaz sem prejšnje šolsko leto bla na faxu sam 1x do 2x tedensko, kokr kdaj, delala sem pa večinoma izven LJ in si valda nisem šla kupovat mesečne, sem pač šla z avtom.

Pa tudi ven sem šla dostkrat z avtom, itak ga ful nisem hodila žurat. Pol se je pa začelo. Ena (zdaj že bivša) kolegica je vedno klicala v stilu, ja se dobiva ampak pridi do mene v službo, pa greve do mene dam, da se stuširam, pa pol ven itd. Pa tudi ko sem zdaj nazadnje rekla, da bom prišla z busom, pa na izi za urco ven, ker sem se še učila, me je klicala tik preden sem šla od doma če lahko pridem do nje, da ma ona še prtljago s sabo pa da je dež pa itd. Fakof ej.

Pa vsi so se navadli da hodim okol z avtom, zdaj ko pa izrecno ne, jim pa tudi ni prav ko jim rečem da se dobimo v centru, ker ne mislim po nekem dežju v Rožno hodit. No, ampak saj z njimi se da pol vse zmenit smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#7096 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 09 November 2008 - 08:00 PM

Še 400 besed in 45 strani ... mama mama moja wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7097 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 09 November 2008 - 08:01 PM

Ja, in kdaj se potem sploh dobita M?
Jaz bom tole mojo kr na stand by dala, pustila jo bom pr miru. Niti povedala ji nisem kar si mislim o njenem obnasanju, ki me je cisto razocaralo. Jaz sem fer in iskrena v odnosu do drugih in pricakujes da bodo tudi drugi do tebe taksni, my ass ja. Bolj si posten, bolj te izkoriscajo! Me/sad!
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#7098 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32497 posts

Posted 09 November 2008 - 08:12 PM

Ah, potem se jaz enkrat le odločim in grem do nje (ko ima seveda končno tudi ona čas), ker si mislim, da je lažje meni kot pa njej (pač ima otroka, probleme z varstvom, ampak vseeno bi se lahko enkrat tudi ona mei prilagodila), očitno...

Ne vem, meni ni jasno, kako so nekateri lahko tako flegmi in kar butajo ven s takimi nepremišljenimi, no, ne vem...jst si ne upam pomislit, da bi enmu skoz težila za prevoz alpa karkol takga, zmeraj sem znala neka sama poskrbet zase in tudi gledala na to, da drugi z mano niso imel preveč dela, hehe biggrin.gif
  • 0

#7099 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 09 November 2008 - 09:19 PM

Argh.. moj ljubljeni krasni bratec guši tako da bi ga najraje zaprla v neko zvočno izolirano kišto.
  • 0

#7100 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 November 2008 - 09:27 PM

Skrbi me za D. Čisto se bo zapil in vmes se tak čudno obnaša in razmišlja, da ga sploh ne prepoznam več ermm.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users