Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#7081 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 September 2012 - 12:08 PM

Kdo sploh je zapovrstjo meso, majonezo in nutello mene bolj zanima :butl: :sick:
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#7082 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27642 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 September 2012 - 12:25 PM

Večerjaš piščanca, si majoneza freak in jo imaš rad zraven krompirčkov in potem na koncu za desert poješ kos kruha z Nutello?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 08 September 2012 - 02:27 PM

Fluffy....sem že pomislila, da imava istega tekača dodanega. Ta moj vsak dan ene katarze doživlja in jih deli z nami (kje je un faker, k z učkam zavija, no?).

Kar se tiče fazanov....primitivno, ja. Čudno...v našem primitivnema zasavju pa ni tega videt. Mene se ni nihče pritikal...jaz pa tudi nobenega. Niti opazila nisem nobenih gluposti na to temo.

Trenutno mi gre na živce tok stvari, da nima smisla pisat. Tud sama seb grem, ja. Pa moj avatar me živcira....morm zamenjat.
  • 0

#7084 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30044 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 September 2012 - 02:36 PM

(kje je un faker, k z učkam zavija, no?)

tale luško :roll: pa res ni nič kriv, da si ti sitna. :D (: roll : brez presledkov, za drugič, ko ga boš iskala).
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 08 September 2012 - 02:37 PM

Vem, da ni kriv. Hvala .....A mi verjameš, da ga ni blo, ko sem ga iskala???? Prsežem!!!
  • 0

#7086 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46199 posts

Posted 08 September 2012 - 02:45 PM

Mala soseda. Mislim bolj razvajenega nevzgojenega vsiljivega otroka še nisem vidla. Vedno hoče bit v centru pozornosti, če kaj ni po njeno že tuli. Starši pa še ugodijo vsem njenim muham. :down: Fej, ful mi je antipatična.
  • 0

#7087 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12168 posts

Posted 08 September 2012 - 02:48 PM

Na živce mi gre, ko nekdo z istim kosom pribora je in zajema hrano iz različnih posod. Kako, kako KAKO lahko z istim rožem režeš nož, zajameš majonezo iz kozarca in potem še nutello?!?!? :mad2:

Al pa da je iz istega krožnika juho in potem direkt glavno jed. :cry:
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#7088 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32888 posts

Posted 08 September 2012 - 03:02 PM

Kako smo si različni :shock: mi pa velikokrat jemo tako. Ne vedno, ampak včasih pa.
  • 0

#7089 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12168 posts

Posted 08 September 2012 - 03:26 PM

Ma ja, sej tričetrt sveta je tako, ampak mene ful moti, če se krožnika vmes ne splakne in pobriše, da dobim potem hrano na krožnik, na katerem so še sledovi juhe. Pri babici vedno tako delajo, tako da jaz po juhi letim do korita :D
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#7090 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46199 posts

Posted 08 September 2012 - 03:29 PM

Mene ne moti jest iz istega krožnika, če jem npr. kurjo ali govejo juho, ki je itak bolj voda kot karkoli drugega. Če pa je kakšna kremna juha, pa tudi jaz ne morm jest iz istega krožnika. Ga grem prej umit ali vzamem novega.
  • 0

• Guests

Posted 08 September 2012 - 03:41 PM

Kako smo si različni :shock: mi pa velikokrat jemo tako. Ne vedno, ampak včasih pa.

Saj najbrž se večkrat katera najde v kakšni zadevi, ki gre določeni forumašici na živce. Zase vem, da se najdem včasih.
  • 0

#7092 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32888 posts

Posted 08 September 2012 - 03:42 PM

O ja, so se razvile že cele debate po tem principu, hahaha
  • 0

• Guests

Posted 08 September 2012 - 03:48 PM

LOL. Po moje je najboljše, da se teh zadev ne jemlje osebno :)
  • 0

#7094 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28262 posts

Posted 08 September 2012 - 05:01 PM

z istim rožem režeš nož

:D

Jaz tudi ne maram, da se mi glavna jed valja po ostankih juhe, ne goveje, ne zelenjavne, ne redke, ne goste. Brrr. Umijem ali menjam, odvisno od okoliščin.

Pa ja, seveda se najdeš v stvareh, ki gredo komu na živce, zoprno mi je, ko se včasih kar ne neha prilivati olja na ogenj.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7095 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5845 posts

Posted 08 September 2012 - 05:41 PM

jaz tudi ne maram tega. zato smo imeli ob nedeljah pri babici vedno špetir. ampak, če komu paše/ga ne moti, tudi mene ne moti. recimo moti pa me, če nekdo s "kontaminiranim" (kot reče moj brat) nožem šari po drugih namazih. to pa ni več samo problem te osebe, ampak vseh uporabnikov določenega namaza. (čeprav se mi želodec obrača, me pa ne moti če si ljudje namažejo na kruh ketchup, majonezo, marmelado in še nutelo; če jim paše, čeprav nikogar ne poznam, ki bi to delal).
  • 0

#7096 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15295 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 September 2012 - 06:21 PM

zoprno mi je, ko se včasih kar ne neha prilivati olja na ogenj.

:!:

Po drugi strani je pa včasih prav zabavno razvedrilo. (:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7097 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 September 2012 - 09:59 PM

Punce, ki se imajo za fashion junkije in za "obsedene s shoppingom", kupijo pa eno majico na mesec v HMu. :aleš:
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 09 September 2012 - 10:28 AM

Meni pa klicaji v sms-ih, groza, ena kolegica ima ful to navado, skos klicaje dela, po dva, tri skupaj, da izpade prav agresivno...
  • 0

#7099 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 September 2012 - 10:30 AM

Moj fant tudi. Ampak folk tega ne ve. Mislijo da je to normalno. Sem mu naredila eno predavanje in zdaj več tega ne dela. :P
  • 0
Viens, reste ici!

#7100 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 09 September 2012 - 03:36 PM

Al pa da je iz istega krožnika juho in potem direkt glavno jed. :cry:

Hahah, jst sem ful obsesivna glede tega, men se to tako gabi, da ne morem povedat.
Res sem čudna glede hrane, gre še v hujše skrajnosti, npr. nikoli ne jem glavne jedi pa zraven mal solate, fuj fej. Vedno jo pojem prej ali po glavnem obroku, pa njuno umijem pribor ali uporabim novega. Ful mi je grozno, če si s kom delim solato in pol on z umazano vilico, ki je recimo še mal od krompirja solato je. Nimam pojma od kje mi to, doma noben ni tak. Ko sem bila majhna, sploh sendvičev nisem jedla, ampak sem mela posebi žemljo in posebi sir, ker nisem hotla da se dotikata med sabo omg. :lol: Dobr, zdaj vsaj sendivče jem. :D
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users