Vaše trenutne želje
Posted 19 April 2012 - 07:54 AM

Posted 19 April 2012 - 08:36 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 19 April 2012 - 11:11 AM

Edit: zdaj imam 10 pa se mi zdi prevelika v primerjavi s Sinnaio

Posted 19 April 2012 - 11:43 AM
deset
dvanajst
štirinajst

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 19 April 2012 - 11:57 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2012 - 12:01 PM
Sem že večkrat opazila, da ima tudi Zlatolaska tisti sindrom pojasnjevanja, kot Zoey.Joj, kakšna užaljenost. Če zapišeš "na blef" lahko pričakuješ takšne reakcije, jaz ne živim v tvoji glavi, da bi vedela kaj misliš kar sem napisala že zgoraj.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 April 2012 - 12:02 PM
Posted 19 April 2012 - 12:03 PM
Posted 19 April 2012 - 12:03 PM

Odvisno koliko močen OT je

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2012 - 12:04 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 April 2012 - 12:07 PM
Posted 19 April 2012 - 12:11 PM
Sem že večkrat opazila, da ima tudi Zlatolaska tisti sindrom pojasnjevanja, kot Zoey.
Meni se pa zdi, da se njiju bolj "napada" in mata posledično več zagovarjanja za spisat. Se mi zdi logično da želiš pojasnit, če te folk napačno razume ali kritizira zaradi nečesa. Če se bo npr. Ana skregala s fantom bodo vse sočustvovale in jo tolažile, da bo kmalu bolje, če se bo Zlatolaska skregala, bojo vse napisale, naj ga pusti ker je kreten. Itak, da se počutiš napadeno. Isto ta situacija zdaj. Najprej za to kar je napisala, potem kako je to napisala, pa s katero pisavo, a dejte no, ene se res zapičijo v kakšno članico pa je potem kar vse po vrsti narobe, haha.
After all this time?
Always.
Posted 19 April 2012 - 12:20 PM
Zoey --------> pohvala

nekaj napiše, in se je res nerodno izrazila, morate priznati. Nato so se pojavili njeni odvetniki, ki sploh vedeli
niso, o čem je pisala, in jo zagovarjali. S tem, da jaz nisem napisala, da ne zna vozit, ampak sem se pa res
obesila na 'na blef', in jo vprašala, da kako jo je inštruktor dal na glavno vožnjo. Torej me je bolj zanimalo kako da gre
že na glavno, če bi pa mogoče še potrebovala nekaj vaje.
In jasno, da nisi suveren še, četudi imaš vozniško v roki, to vem sama; sedaj po 10ih letih lahko rečem, da
sem samozavestna voznica, da grem karkoli, da lahko parkiram kjerkoli. Vse to prinesejo izkušnje. In
glede na to, da vsak dan srečujem na cesti voznike, ki menda res 'vozijo na blef' - kljub vozniškemu, in
izkušnjam, vem, da je to velik problem. Pa ne pravim, da sem najboljša voznica na tem svetu, ampak samo
da so izkušnje doprinesle svoje.
Posted 19 April 2012 - 12:22 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2012 - 12:38 PM
In ko je bilo prej govora o fantih; ZELO dvomim, da bi nas vsaj večina drugače reagirala ob določenih informacijah, zato ker bi šlo za drugo članico. Vsaj zase vem, da ne bi. Človek je lahko bebec, pa če je Jinin fant, Zoey-jin ali pa moj (primeri, preden se spet začnejo vstaje). In npr. lak je grdo namazan, ne glede na to čigava roka je. In čevlji so grdi, ne glede na to čigavi so. Govorim seveda o osebnih preferencah.
In tudi sama sem opazila, da se je Zoey-jin način pisanja zelo popravil in je precej bolj berljivo vse skupaj, super.
Mater, ste zoprne, res.
In Kinkyjin komentar oz. začudenje nad tem, kako da inštruktor Zlatolasko ob takšni nesigurni vožnji na glavno vožno, je bil na mestu. Je pač potrebno še malo odvozit, da dobiš tisti pravi feeling, potem pa na glavno.
Posted 19 April 2012 - 12:47 PM

Posted 19 April 2012 - 12:51 PM
. Pač, če si ena ne zna npr. namazat nohtov, pa bo večkrat prilepila slike, bo večkrat slišala, da si jih ne namaže lepo, big deal.
Ful velikokrat je komentar ZELO različno napisan glede na osebo kateri je namenjen.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2012 - 12:54 PM
luci, obstaja splošno pravilo, da se OT piše z manjšo pisavo od običajne. Meni se zdi to prav.
Meni se zdi to bedarija, saj vsak dojame, da se nanaša na določeno zadevo, ni važno s katero pisavo je napisano. Se mi pa res ne da matrat z branjem miniaturne pisave in tega je čedalje več pa ne to samo vrstica ali dve, ampak tudi po pol strani. Eden izmed razlogov, da ne pišem več.
Posted 19 April 2012 - 12:58 PM
Posted 19 April 2012 - 02:57 PM
V drugo debato se ne bom spuščala, ker nima smisla.
Dodala bi samo, da nisem želela osebno prizadet Zlatolaske. Če sem, se opravičujem.
Moja današnja želja je, da sošolka ne bi bila tako trdoglava ko ji je potrebno dopovedat, da je problem da neka stvar ne dela v njenem macu, ker je datoteka narejena v windowsih za uporabo v windows sistemu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users