Jaz tudi za HTGAWM, začetek 1. sezone je pa res super.

Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?
Posted 25 November 2016 - 08:15 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 November 2016 - 10:17 AM
Sicer dvomim, da mi bo tako vsec kot Scandal, tam sem ze pri prvem delu padla noter in vsaka sezona je boljsa.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 November 2016 - 10:35 AM
Mene so pri Scandal zaceli ful motit njihovi glasni monologi/govori (prevec umetelni so in rahlo sem alergicna na ljudi, ki se ne znajo/zelijo drugace izrazit kot preko kricanja), pa razni krvavi in drugace problematicni dogodki, psiho karakterji, shock value scenariji so mi tudi odvec.
Posted 25 November 2016 - 11:01 AM
Meni pa ravno obratno in se mi zdi vse nasteto mocna plat serije in karakterjev, brez tega ne bi bila to kar je. To je tako, kot da bi se ob gledanju Shameless pritoževal, kako so obsceni. Ne gre za to, da bi pretirano simpatizirala s komerkoli od njih (ceprav ne morem reci, da ne obcudujem Olivie), se manj pa za moje preference kar se tice ljudi, s katerimi se rada druzim (to mi je pa res cisto irelevantno), ampak so vse prej kot mlacni in dolgocasni. In igra je brilijantna. Meni so sle veckrat dlake pokonci ob njihovih dialogih pa tudi veliko sem se smejala in jokala med serijo. Med ameriskimi volitvami je bilo pa sploh se bolj zanimivo gledat, si nasel stevilne vzporednice in se spraseval, kaj se resnicno dogaja v ozadju.
All in all, meni bi bila tezko boljsa in komaj cakam nadaljevanje januarja.
― V. Van Gogh
Posted 26 November 2016 - 10:24 AM
Black Sails do konca
Y Gwyll S03E01
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 November 2016 - 08:35 PM
Black Sails do konca
A je za pogledat?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 November 2016 - 05:53 PM
Meni je bila full dobra. Če so ti všeč pirati, seveda (pa kar nasilna je na trenutke). Ene dva karakterja začneta malo najedati (to mi grejo vedno tisti najbolj spletkarski).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 29 November 2016 - 08:44 AM
Sem že pred časom opazila to nadaljevanko, samo lotila se je nisem.
Sem dala s sinetom konkretno fazo piratov skozi- pa Črnobradca igra Stevenson
Put A Kilt On It!
Posted 29 November 2016 - 08:54 AM
On bolj malo igra. Meni je Flint všeč. No pa Silverja se tudi navadiš in rata prijeten Sem imela zelo rada to knjigo leta nazaj.
Posted 03 December 2016 - 07:18 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 December 2016 - 02:37 PM
Sully
― V. Van Gogh
Posted 06 December 2016 - 12:20 AM
Nocturnal Animals
Mojstrovina.
― V. Van Gogh
Posted 06 December 2016 - 07:56 AM
Put A Kilt On It!
Posted 06 December 2016 - 11:20 PM
Mojstrovina.
Ja...sem mislila na kratko napisat oceno tja med filme za 10, samo me čas baše.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 December 2016 - 11:38 PM
Pa zgornji Sully je tudi super, ceprav na cisto drugem nivoju (po resnicnih dogodkih je). Eastwood pac zna.
― V. Van Gogh
Posted 07 December 2016 - 03:57 PM
Čisto sva padla v serijo Pušča (Pustina) na HBO-ju, toplo priporočam!
Posted 10 December 2016 - 08:06 PM
Ah-ga-ssi/The Handmaiden (2016)
Kako so mi lepe nekatere Japonke.
― V. Van Gogh
Posted 11 December 2016 - 03:16 PM

Nazadnje sem pogledala The sessions.
Bill Bullard
Posted 11 December 2016 - 06:52 PM
Arrow s05e08
Posted 11 December 2016 - 07:00 PM
LOTR, The return of the king, 2003.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users