Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7021 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 November 2008 - 10:57 PM

Ooooo, Chandra sožalje, tole je pa hud udarec sad.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#7022 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 November 2008 - 11:37 PM

Chandra, še iskreno sožalje z moje strani. I can feel u, jaz si še zdej nisem opomogla, pa je od tega že več let.

Jutri ne grem v šolo. ph34r.gif
  • 0

#7023 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 06 November 2008 - 11:39 PM

QUOTE(Frida @ 6. 11. 2008 - 22:17) View Post

^^

Men pa še manj!

še ena kle sad.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#7024 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 November 2008 - 12:55 AM

QUOTE(Ana @ 6. 11. 2008 - 21:28) View Post

Nič ne telovadim. Fuj Ana !
Zdaj grem pilates eno uro.
Nič ne telovadim! Pfuj Pfej rea!
Se tolažim s tem, da sem takrat kompenzirala telovadbo s težavami in zdaj, ne telovadim, ker pač nimam več težav lol1.gif lol1.gif
Kok sm nora, tolažim se,.. z vsem! Jz se morm res vpisat na neko kombinirano vadbo, samo še ne vem al na pilates & aerobiko al pilates & fitnes al pa fitnes & pilates.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#7025 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 November 2008 - 08:07 AM

Jaz bi pa otroka mela....Že ene pol leta mi hodi to non stop po glavi ves faking čas,in zdej je še sošolka iz paralelke(iz gimnazijskih časov) rodila in ma tako lepo punčko Julijo in sem ji totalno fouš.
Se mi zdi da fantu sploh ne bom več težila ko bo začel z "dejva se mal igrat najprej brez pelerine"...Sej ne da je prepričan da on tko dobr vse skupi zadržuje da se pa res ne more prjet,ampak če bi se bi blo pa tud fletn.
Aja sej faks bi lepo zraven nardila do konca...
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7026 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5202 posts

Posted 07 November 2008 - 08:14 AM

QUOTE(Sally @ 7. 11. 2008 - 8:07) View Post

Jaz bi pa otroka mela....Že ene pol leta mi hodi to non stop po glavi ves faking čas,in zdej je še sošolka iz paralelke(iz gimnazijskih časov) rodila in ma tako lepo punčko Julijo in sem ji totalno fouš.
Se mi zdi da fantu sploh ne bom več težila ko bo začel z "dejva se mal igrat najprej brez pelerine"...Sej ne da je prepričan da on tko dobr vse skupi zadržuje da se pa res ne more prjet,ampak če bi se bi blo pa tud fletn.
Aja sej faks bi lepo zraven nardila do konca...

Kaj pa on pravi na to? smile.gif

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#7027 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 November 2008 - 08:48 AM

On prav najprej štalca pol pa kravca....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7028 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26014 posts

Posted 07 November 2008 - 08:57 AM

Chandra, sožalje!

izkrvavela bom ohmy.gif (letim se nazaj kemijo učit, just in case that doesn't happen).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7029 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18620 posts

Posted 07 November 2008 - 10:03 AM

Zdej sm se od pol 8h učila zgodovino, pišemo 3. uro (mamo popoldne). Ful sm vesela k sm končno neki začela delat s sabo pa svojim lajfom. Hodm 3x na teden na aerobiko, sem začela kakšne 2 tedna nazaj, pa mi je kr premal, res vsak dan bi šla smile.gif Ne morem verjet kok mi je dobr pa kok se vedno uredu počutm k pridm domov. Pa s kakšnim veseljem hodm smile.gif Pa še na risanju mi je fuul dobr, končno delam neki za svojo prihodnost pa ful me veseli, pr kkšnih slikah se mi zdi kr nerealno da jst pa lohka narišem kej tazga smile.gif Upam da mi bo t zgodovina dons šla, ne bi blo slabo če bi kkšna petkica padla, sploh zato ker pr spraševanju zihr nebom dobila več k 3 ermm.gif Ohjaaa.. Grem se zrihtat počas smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7030 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15245 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 07 November 2008 - 10:53 AM

QUOTE(nika @ 7. 11. 2008 - 8:57) View Post

izkrvavela bom ohmy.gif (letim se nazaj kemijo učit, just in case that doesn't happen).

IPB Image

Ah, sej se boš naučila, do pondeljka.. je še velik časa. Pa tud če ne, si pa prprav kak dobr backup, pa zravn kakega pametnega se vsed. (itak se bojo vsi po isti logiki nagnetli okol tebe, kolko berem biggrin.gif )

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7031 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27954 posts

Posted 07 November 2008 - 11:01 AM

QUOTE(nika @ 7. 11. 2008 - 8:57) View Post

Nika, caj iz plahtice!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7032 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26014 posts

Posted 07 November 2008 - 11:24 AM

QUOTE(_Planet_ @ 7. 11. 2008 - 11:01) View Post

Nika, caj iz plahtice!

tole se pa sliši superfinofajn ohmy.gif ! bom probala prit do kšne lekarne, najlepša hvala kiss3.gif worship.gif

cvetkič, hvala za vzpodbudne besede, hehe. prvi kolokvij nas je nardilo celih 26 od več kot 150ih blink.gif .

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7033 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 07 November 2008 - 11:26 AM

20.11 imam izpit, pa se nič ne učim oops.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#7034 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 07 November 2008 - 12:30 PM

Smilim se sama sebi, ker se moram učit.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7035 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 07 November 2008 - 12:49 PM

Jaz se tudi smilim sama sebi...že od 8h zjutraj se učim za izpit, katerega imam 28. januarja 2009...
  • 0

#7036 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 07 November 2008 - 12:52 PM

28. januarja???? Pa kakšen izpit je to??
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7037 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2008 - 12:54 PM

Včeraj sem se ga napila, namesto, da bi šla domov pisat 3 seminaske ... spoznala, da je ena kolegica hudobna ... ne grem danes na predavanja.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7038 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27954 posts

Posted 07 November 2008 - 12:57 PM

QUOTE(nika @ 7. 11. 2008 - 11:24) View Post

tole se pa sliši superfinofajn ohmy.gif ! bom probala prit do kšne lekarne, najlepša hvala kiss3.gif worship.gif

cvetkič, hvala za vzpodbudne besede, hehe. prvi kolokvij nas je nardilo celih 26 od več kot 150ih blink.gif .

Ni kaj, upam, da ti bo pomagalo, moji mami je se vedno (ko je bila pred meno in je imela parkrat mocne krvavitve ji je foter skuhal caj iz plahtice in se je uredilo). Aha sedaj mi je foter rekel, da je se boljse, ce primesas se plešec (pazi, da dobis kvalitetnega, da niso samo stebelca v caju, ampak predvsem tisti srcasti listki).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7039 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 07 November 2008 - 01:25 PM

Frči: 13 poglavij, pri vsakem je nekaj več kot 100 slideov (imamo PDFje predavanj). Sama snov pa je obupna.... bruh.gif
  • 0

#7040 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 07 November 2008 - 01:34 PM

Piflarija?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users