Spovednica
Posted 06 November 2008 - 10:57 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 November 2008 - 11:37 PM
Jutri ne grem v šolo.

Posted 07 November 2008 - 12:55 AM
Nič ne telovadim. Fuj Ana !
Zdaj grem pilates eno uro.
Se tolažim s tem, da sem takrat kompenzirala telovadbo s težavami in zdaj, ne telovadim, ker pač nimam več težav

Kok sm nora, tolažim se,.. z vsem! Jz se morm res vpisat na neko kombinirano vadbo, samo še ne vem al na pilates & aerobiko al pilates & fitnes al pa fitnes & pilates.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 November 2008 - 08:07 AM
Se mi zdi da fantu sploh ne bom več težila ko bo začel z "dejva se mal igrat najprej brez pelerine"...Sej ne da je prepričan da on tko dobr vse skupi zadržuje da se pa res ne more prjet,ampak če bi se bi blo pa tud fletn.
Aja sej faks bi lepo zraven nardila do konca...
Posted 07 November 2008 - 08:14 AM
Jaz bi pa otroka mela....Že ene pol leta mi hodi to non stop po glavi ves faking čas,in zdej je še sošolka iz paralelke(iz gimnazijskih časov) rodila in ma tako lepo punčko Julijo in sem ji totalno fouš.
Se mi zdi da fantu sploh ne bom več težila ko bo začel z "dejva se mal igrat najprej brez pelerine"...Sej ne da je prepričan da on tko dobr vse skupi zadržuje da se pa res ne more prjet,ampak če bi se bi blo pa tud fletn.
Aja sej faks bi lepo zraven nardila do konca...
Kaj pa on pravi na to?

Posted 07 November 2008 - 08:48 AM
Posted 07 November 2008 - 08:57 AM
izkrvavela bom

Posted 07 November 2008 - 10:03 AM

After all this time?
Always.
Posted 07 November 2008 - 10:53 AM
izkrvavela bom

Ah, sej se boš naučila, do pondeljka.. je še velik časa. Pa tud če ne, si pa prprav kak dobr backup, pa zravn kakega pametnega se vsed. (itak se bojo vsi po isti logiki nagnetli okol tebe, kolko berem

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 November 2008 - 11:24 AM
Nika, caj iz plahtice!
tole se pa sliši superfinofajn

cvetkič, hvala za vzpodbudne besede, hehe. prvi kolokvij nas je nardilo celih 26 od več kot 150ih

Posted 07 November 2008 - 11:26 AM
20.11 imam izpit, pa se nič ne učim

Posted 07 November 2008 - 12:30 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 November 2008 - 12:49 PM
Posted 07 November 2008 - 12:52 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 November 2008 - 12:54 PM
Včeraj sem se ga napila, namesto, da bi šla domov pisat 3 seminaske ... spoznala, da je ena kolegica hudobna ... ne grem danes na predavanja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 November 2008 - 12:57 PM
tole se pa sliši superfinofajn

cvetkič, hvala za vzpodbudne besede, hehe. prvi kolokvij nas je nardilo celih 26 od več kot 150ih

Ni kaj, upam, da ti bo pomagalo, moji mami je se vedno (ko je bila pred meno in je imela parkrat mocne krvavitve ji je foter skuhal caj iz plahtice in se je uredilo). Aha sedaj mi je foter rekel, da je se boljse, ce primesas se plešec (pazi, da dobis kvalitetnega, da niso samo stebelca v caju, ampak predvsem tisti srcasti listki).
Posted 07 November 2008 - 01:25 PM

Posted 07 November 2008 - 01:34 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users