Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#7021 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2012 - 08:20 PM

Nenadna obsesija s tekom. Se mi zdi, da se je to precej razpaslo v zadnjem času - predvsem omenjanje
tega. Vsi so že skorajda 'profesionalni tekači' in kjer se le da, to na veliko oznanjajo, poleg pa še citirajo kakšno ultra
modro in poduhovljeno na ta račun. Ja, ok, saj smo dojeli, tečeš in doživljaš orgazmično razsvetljenje poleg, ni
treba to SKOS ponavljat in oznanjat.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7022 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 September 2012 - 08:28 PM

:lol: :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#7023 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2012 - 08:29 PM

Če je pa res. <_< Prava evforija - sploh kar se tiče govorjenja in oznanjanja glede tega.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7024 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 05 September 2012 - 08:44 PM

meni pa nasploh to dejstvo, da večina žensk misli, da bodo zgubile nevem koliko maščobe s tekom :roll:
  • -1

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#7025 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 September 2012 - 08:47 PM

Fluffy, a to na koga od nas leti? :D
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7026 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2012 - 08:49 PM

NE! :D
  • 0

#7027 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 05 September 2012 - 08:50 PM

Da imam alergijo na hrup, že vemo. Ugotavljam pa že nekaj časa, da me poleg posiljevanja s primitivno glasbo
grozovito moti glasno loputanje z vrati, glasno premikanje stolov, glasno zapiranje omar, predalov. Nenormalno
živčna postanem.

...v teh parih mescih ko sem bila sama brez cimre mi ni ratalo zjebat ene stvari..ona pa ko pride na vsake toliko, vsakič kaj novega zjebe....enkrat roleto,potem kljuko dol fukne
pol neki omaro..hodit ne zna normalno..krnki po petah, na glas, vleče za sabo...svašta! Zadnjič pride, zaloputne z vrati, evo spet se je snela kljuka
pa ka lahko???? pa 2x se je ruknla nekam :butl:
  • 0

#7028 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 September 2012 - 09:00 PM

meni pa nasploh to dejstvo, da večina žensk misli, da bodo zgubile nevem koliko maščobe s tekom :roll:

Omg no, boljše to kot pa da doma na kavču ležijo ne?
  • 0
Viens, reste ici!

#7029 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 05 September 2012 - 09:04 PM

Ej, ma dejansko ne.... nekje isti shit.
  • -4

#7030 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 September 2012 - 09:07 PM

Hahahaha. Ok, ne bom komentirala naprej.
  • 0
Viens, reste ici!

#7031 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 September 2012 - 09:09 PM

Ej, ma dejansko ne.... nekje isti shit.

Posted Image
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7032 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 September 2012 - 09:10 PM

:lol:

Zoey, ta izjava je pa res malo zgrešena.
  • 0

#7033 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 05 September 2012 - 09:36 PM

:lol1: slika
ma ne lej če pogledaš.... recimo da govorimo o ljudeh, ki imajo stalen metabolizem...ležijo na kavču in vsak dan pojedo isto količino in vrsto hrane.... Metabolizem se jim ne spreminja. Že par let je isto.... imajo isti % telesne m. in maso...
na drugi strani pa ženske, ki bi rade izgubile nekaj maščobe. Pa recimo, da imajo še nekaj celulita. In mislijo, da bodo s tekom izgubile to... sploh recimo s tekom za več kot 45 min, na 130 pulza :D V tem času se dvigne kortizol na tak nivo, da zavira oz. čisto obrne učinke aerobnega treninga. Potem se telo navadi in stalno zazvana ta stres... dolgoročno in se maščoba sploh v spodnjem delu trebuha in na nogah pač ne more porabljat ker se ti stresni hormoni vsake tolk krenki dvigujejo in padajo. Potem pa namesto, da bi po "treningu" vzele nekaj OH, ki bi tist kortizol znižal, raje ne pojedo nič-evo, še ena napaka. In nič čudnega da tak tip kardia ni učinkovit, ker več k je aerobnega treninga, večjo škodo delajo. Ker se maščobe ob taki aktivnosti ne morejo porabljat....telo črpa energijo iz mišic, zato je večina žensk mehkih.
Mislim, saj jaz grem včasih tud laufat za več kot 45 min, ampak bolj z namenom, ker me to sprošča in če rabim zvež zrak. Pa to prakticiram samo parkrat na mesec.
  • -3

#7034 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 05 September 2012 - 10:14 PM

No, jaz poznam ogromno rekreativnih tekačic, pa mislim da nobena ne teče, ker bi želela shujšati. :D Tudi jaz se spravljam tečt že celo večnost, pa ne ker bi rabila shujšat, ampak ker želim malo kondicije in vadbe, fitnes oziroma večino notranje vadbe pa sovražim.
  • 0

#7035 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 05 September 2012 - 10:16 PM

No, jaz sem govorila o tistih, ki se mučijo zaradi tega razloga.
  • 0

#7036 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2012 - 10:17 PM

Da me ne bo kdo slučajno narobe razumel - meni grejo na živce veliki gobci, ki skos govorijo o tem in filozofirajo, pri mnogih
je to postal prav nek modni trend, da so 'in', poznam nekaj super tekačev in sem naklonjena temu športu.
  • 0

#7037 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 September 2012 - 10:54 PM

Jaja, filozofirat in gobcat o športu in prehrani pa zna kar nekaj ljudi. Meni je vse skupaj eno sranje. Vse v kar verjamem je miganje in uravnotežena prehrana. Pika.
  • 0
Viens, reste ici!

#7038 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28250 posts

Posted 05 September 2012 - 11:20 PM

Posted Image

Pobralo me bo :lol1:
  • 1
Rape of the mind is a social disorder...

#7039 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2012 - 11:26 PM

:lol: Ti gifi mene skos nasmejejo.
  • 0

#7040 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28250 posts

Posted 05 September 2012 - 11:33 PM

Ko jih povežeš med izjave in reakcije so res :lol: Jaz sem si predstavljala Zoeyin indiferentni obraz, ki mimogrede navrže, da aerobni trening ni to, kar mi mislimo, da je in potem Kinky, ki jo katapultira v zrak in se odloča med should I stay or should I go. In se ne more odločiti in bi najraje v nevidni obliki zapustila prizorišče. : )))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users