Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6981 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 05 November 2008 - 08:11 AM

super se počutim, ker je moja misija - spraviti sodelavko ven iz pisarne - uspela. Vsi smo bolj srečni (vključno z njo).
  • 0

#6982 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 November 2008 - 10:05 AM

Ančka,čestitke biggrin.gif

Jaz sem pa našla kam hočem naslednje leto na potovanje/dopust. In bom šla,pol pa a gre fant z mano al ne,bom pa probala koga druzga nahecat. In sicer v Skandinavijo,za 21 dni.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#6983 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 05 November 2008 - 10:07 AM

Živčna sem, ker ne najdem časa za frizerja moj frfru je pa že tolko dolg, da sploh nič ne vidim. joj.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#6984 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 November 2008 - 01:48 PM

Jst sem morilske volje spet. down.gif Bombo bi vrgla na LJ in nase.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6985 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 05 November 2008 - 01:50 PM

crna ne danes, ker grem na pohištveni sejem! biggrin.gif Dej jutr, če že misliš
  • 0

#6986 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 05 November 2008 - 01:56 PM

Briga me za sejem, me niso hoteli vzet za hosteso kujoni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6987 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 05 November 2008 - 01:59 PM

te briga zame? wink.gif
  • 0

#6988 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 05 November 2008 - 02:06 PM

Zdej si obveščena o morebitnem terorističnem napadu. Priporočam ti, da "sejem" oz. ostanke le njega obiščeš kak drug dan. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6989 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 05 November 2008 - 02:11 PM

mnja....dej vsaj počak, da se spokava od tam (ti sporočim tongue.gif ). Pol lahko vse raztreščiš do nerazpoznavnosti. Midva se ne bova čisto nič pritoževala biggrin.gif
  • 0

#6990 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27954 posts

Posted 05 November 2008 - 06:17 PM

QUOTE(Sally @ 5. 11. 2008 - 8:09) View Post

pol pa ma da vse slikce before pa after prilepmo smile.gif

hehe pri meni ne bo kake opazne razlike, ker bom samo spice malo pristrigla pa frufru - sem ze kot oni psi, ko nicesar ne vidijo smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6991 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17066 posts

Posted 05 November 2008 - 06:24 PM

Fotra bom vsak moment v rit nabincala. Sej ne da smo bili ceeel viken doma in bi lahko naredlili ta vabila, ne. Danes mu je nekaj prdnilo v glavo in gnjavi 100 na uro. Pol pa mu kaj rečem in se dela celega užaljenega in bogega, kr si pač on jih sam ne more narest. Ma hudiča, sej gre za tvoja vabila boš pa že te malo povedal kak pa kaj hočeš. Najlažje je rečt ti naredi nekaj, pol pa kritizirat. mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#6992 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 November 2008 - 09:21 PM

A nisem ravno jaz govorila,da mene pa še ni nikol noben zmedel,mi dal metulčkov itd...
A se zarečenga kruha največ poje. Sošolc k mi je bil všeč cel prvi letnik in se mu misla že za cifro rečt nekoč... no potem sem pozabila nanj si ga zbila z glave...

zdele že 2 ure msnjava ko neumna...

oops.gif oops.gif oops.gif

Bi ga.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#6993 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5202 posts

Posted 06 November 2008 - 08:16 AM

Brez zafrkancije je vsak seks vsaj 3x boljši od prejšnjega, čeprov sm že parkrat misnla, da boljš pa res ne more bit. oops.gif

In si ga želim ... skoz ... in zmer bl oops.gif oops.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#6994 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26014 posts

Posted 06 November 2008 - 02:36 PM

zgleda, da si nameravajo moje krvodajalske uskladit ritem glede na kolokvije (s čimer ne bi bilo nič narobe, če ne bi bili kolokviji na 14 dni blink.gif pa sem spet tam cry.gif ). enostavno se ne morem izklopit, kar naprej me nekaj skrbi sad.gif .
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6995 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4250 posts

Posted 06 November 2008 - 02:48 PM

Zopet imam vnetje mehurja mad.gif V roku enega meseca sem ga že drugič fasala. Jaz res ne vem kaj delam narobe, ker se res ful pazim. sad.gif
  • 0

#6996 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 November 2008 - 02:59 PM

Bellini, si jemala antibiotike? Če si jih, jih moraš DO KONCA, kot je rekel zdravnik. Bakterije so zahrbtne. Po tednu dni je boljše, nehaš jemat, a se potem spet čez 2-3 tedne razmnožijo nazaj.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6997 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 06 November 2008 - 03:33 PM

Bellini, jaz sem na istem. Trenutno mam taki uroinfekt (še ledvice zraven), da sem mela 4 dni 39,5 vročine, po enem tednu pa sem imela izvid še dvakrat slabši. Imam prepoved hodit kamorkoli, da me ne napiha.

In da ne bi VEDNO nosila sp. majice, vedno se pazila 100 na uro, bi rekla, ne pa sedaj.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#6998 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4250 posts

Posted 06 November 2008 - 03:43 PM

Sem že imela pogosta vnetja pred dvema letoma in sem se od takrat ful pazla. Zmeraj nosim spodnje majice, dnevno spijem 2 litra vode, če ne še več itd. Pri antibiotikih se ne zafrkavam. Sem lepo pojedla celo škatlo primotrena zadnjič točno ob uri kot je treba. Zgleda, da je bila ena škatla premalo. Zdaj mi je dal dve za pojest. Sem pa hitro omilila vnetje, ker sem takoj začela pit čaj za mehur. Mi pa je doktor naročil, da morem vsaj eno šalco tega čaja spit tudi takrat ko nimam vnetja...jaz ne vem kak bo to, ker skoraj bruham ob njem.
  • 0

#6999 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27954 posts

Posted 06 November 2008 - 04:13 PM

Enkrat sem ze nekje pisala, kako je bilo pri meni z raznimi vnetji tam spodaj, sicer nisem imela veliko problemov s tem, ampak, ce jih ze tako nimas, potem pa te kar iz nic useka mehur in zacne v eni uri tako pect, da komaj dihas, se vseeno zamislis, od kod sedaj to. V glavnem, takrat sem se resila z Ursi cajem, ni bilo potrebe po anitbiotikih. Tudi sicer se moje telo na sreco zelo hitro odzove na razne rastilnske zvarke. Sem imela pa vecne probleme z belim tokom, ginekolog mi je kar naprej dajal ali Borax vagitorije ali Canesten ali oboje, za en cas je bilo, potem pa spet na novo. Sicer nobenih ginekoloskih posebnosti. Pred kaksnim letom sem po razmisleku in prebiranju tega foruma temeljito zamenjala svojo intimno nego - namesto Lactacyd Femine uporabljam DM Jessa tekoce milo za intimo nego (hvala Dilema za namig), vse plasticne vlozke (Always) sem zamenjala za cimbolj bombazne in naravne (Natracare, Libresse), tako ali tako nimam nekih mocnih in dolgih menstruacij, tako da ni problemov z nekoliko manjso vpojnostjo; tamponov, Lunette ali cesa tretjega nisem nikoli uporabljala, ker se ne morem navaditi na te zadeve. Spim najveckrat brez vsega, res brez vsega (pozimi, ce mi je hladno oblecem samo zgorni del pizame, ce je res hladno tudi spodnjega, sicer raje nic), da zrak lepo krozi. smile.gif Smesno, ampak deluje. smile.gif Ker sem vecino dneva doma (delam doma) si lahko privoscim, da sem veliko casa v udobnih oblacilih, ki mi ne pritiskajo na zunanje dele spolovila ipd... In kot pravim po kaksnem letu taksne "nege" sem se znebila vseh pekocih obcutkov, belega toka ipd... Vmes sem nekaj casa jedla tudi brusnicne kapsule.
Pa se to - ker me rado zebe v noge in, ker opravljam pretezno sedece delo se vedno malo bolj oblecem. Vcasih sem se med sluzbenim casom (pa ceprav pac delam doma) oblekla v kostim, srajco, tanke nogavice itd... Sedaj prakticiram, da se tako oblecem samo, ko grem ven, ko pa sem doma pa lepo debele zabe (ne samo kratkih nogavic) in cez se kaksne debele krajse nogavice. Po potrebi dodajam tudi obleko na zgornji del telesa, ceprav tam nisem tako obcutljiva, najpomembneje je, da imam noge na toplem.
To je to, ce bo kateri kaj v pomoc....

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7000 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17066 posts

Posted 06 November 2008 - 04:36 PM

Sem ko en froc, ki potrebuje popoldansko spanje in brez tega ne more funkcionirat. rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users