Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 28 August 2012 - 11:19 AM
Sem pa imela v Fužinah isti problem, ker je bil majhen parkirni, in sem še posebej po 18h vedno morala parkirati 10
minut stran. Ampak nimaš kaj.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 August 2012 - 11:29 AM
kaj pa bi ti naredila v tem primeru?
mi2 imava tudi psa, pa ne zganja hrupa, sploh pa ne ponoči. verjetno bi pomagalo, da bi se lastnik zadrl oz nekdo, ki ga pes upošteva. tako bi vsaj vedla, da se nekdo trudi, ne pa da v naselju, polnem hiš, en pes laja in tuli v luno nonstop (že ko se jaz zaderem je kakšne pol ure mir)
Posted 28 August 2012 - 12:15 PM
Posted 28 August 2012 - 12:31 PM
mi2 imava tudi psa, pa ne zganja hrupa, sploh pa ne ponoči. verjetno bi pomagalo, da bi se lastnik zadrl oz nekdo, ki ga pes upošteva. tako bi vsaj vedla, da se nekdo trudi, ne pa da v naselju, polnem hiš, en pes laja in tuli v luno nonstop (že ko se jaz zaderem je kakšne pol ure mir)
mi smo imeli takega psa v bloku, direkt pod nama. Takoj ko so lastniki odšli, je začel lajat, jokat, tulit in ni nehal dokler ni kdo domov prišel. In to je bilo podnevi, ponoči, čez vikend .... you name it ... po par ur skupaj, včasih po pol dneva.
Po ene 10 dneh sem ponorela in šla tja pozvonit in sploh ni hotel noben odpret.
In sem jim v nabiralnik dala listek, da verjetno se tega ne zavedajo, ampak takoj ko odidejo, pes začne lajat in dokler se ne vrnejo ne neha in da prosim, da naj nekaj naredijo v zvezi s tem, saj je hudo psu in vsem sosedom, ki ga moramo poslušat.
Ker ni bilo nobenega odziva/izboljšave, sem dala na oglasno desko bloka opozorilo, da jih bom prijavila pristojnim. In opozorilo je takoj podpisalo še par stanovalcev. Potem je čudežno pes utihnil/izginil.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 August 2012 - 05:05 PM
Immortelle, ni plačala, ker je ujela policaja pri pisanju kazni in toliko časa najedala, da je popustil.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 August 2012 - 05:24 PM
^Kalypso glede tega, če mi pa ateistična propaganda ne gre na živce - jo je veliko veliko manj, vsaj po mojih opažanjih, in s tega vidika mi ne gre na živce.
Verske propagande pa sem pravzaprav deležna že doma, ker sta starša precej verna, jaz pa pač ne, čeprav sta me vzgajala v tem duhu in ja, mi gre zato drugje še toliko bolj na živec.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 August 2012 - 06:33 PM
Posted 28 August 2012 - 06:59 PM
Posted 28 August 2012 - 07:08 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 August 2012 - 07:11 PM
Posted 28 August 2012 - 07:13 PM
Posted 28 August 2012 - 07:20 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 August 2012 - 07:21 PM
Posted 28 August 2012 - 07:24 PM
Aha, nisem še nikjer zasledila oziroma bila pozorna na to, hvala.
Pojdi v temo Peticija za ločitev cerkve od države, ki je postala prostor za vsesplošno pljuvanje, lepljene slik in vsakovrstne izpade.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 August 2012 - 07:45 PM
Je pa to zgolj objavljanje dejstev in plodov zdravega razuma, žalostno, da se to
smatra kot za pljuvanje in izpade. :s
Ugotavljam, da čedalje več ljudi smatra netoleranco do različnih nestrpnosti (ki jo največkrat
sproža religija) kot neupravično nestrpnost.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 August 2012 - 07:53 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 August 2012 - 07:58 PM
Posted 29 August 2012 - 02:21 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 August 2012 - 02:27 AM
Meni osebno se zdi neumno "spravljati ljudi k zdravi pameti",
če se človek vsaj malo pozanima o socilogiji religije, lahko prepozna kar nekaj funkcij religije, in niso vse zgolj negativne.
Tudi meni se to ne zdi neumno, pravzaprav se mi zdi fascinantno, da je kaj tako bedastega obkrožilo in zastrupilo
toliko ljudi in je vsekakor vredno raziskave. Pravzaprav sem tudi sama tekom faksa imela prav pri predmetu sociologija eno
seminarsko na temo religije, sem si jo tudi sama izbrala. Takrat sem si še bolj utrdila svoje razmišljanje - da dejansko ni nič
drugega kot opij za ljudstvo in poneumljanje ljudi z pravljicami in raznolikimi 'inštrumenti'. In toliko je negativnih funkcij religije,
da pozitivne pravzaprav niso omembe vredne. No, sicer sem pa že marsikaj na to temo napisala in ne bi rada preveč izpostavljala
svojega razmišljanja - lahko kdo ob branju le-tega še resno zboli, tega pa nočemo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 29 August 2012 - 04:27 AM
LOL, jaz na to naletim pogosteje kot na krščansko propagando, vsaj kar se tiče socialnih omrežij ipd.
Morda je tega več na splošno ja, jaz sem govorila konkretno za sebe, kjer imam na FB par vernih oseb, ki to tudi pokažejo, lol
Ravno pred kratkim sem 2 ali 3 statuse prebrala kjer so pisali številke odlomkov iz Sv. Pisma, nimam pojma, kaka fora je to bila.
Drugače pa ja, se mi zdi Fluffy, da Cerkev in vero čisto enačiš, pa sta to dve različni stvari.
Fora je samo, da Cerkev je v preteklosti in še zdaj vero pač zlorabljala za dosego ciljev, a čista vera sama pa res ne uči nič slabega. Pa če se ti zdi to neumno ali ne.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users