Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6981 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 August 2012 - 11:19 AM

Immortelle, ne vem, če boš kaj dosegla, sočustvujem, ampak na pločniku se žal ne sme parkirati nikjer.
Sem pa imela v Fužinah isti problem, ker je bil majhen parkirni, in sem še posebej po 18h vedno morala parkirati 10
minut stran. Ampak nimaš kaj.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6982 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 28 August 2012 - 11:29 AM

kaj pa bi ti naredila v tem primeru?

mi2 imava tudi psa, pa ne zganja hrupa, sploh pa ne ponoči. verjetno bi pomagalo, da bi se lastnik zadrl oz nekdo, ki ga pes upošteva. tako bi vsaj vedla, da se nekdo trudi, ne pa da v naselju, polnem hiš, en pes laja in tuli v luno nonstop (že ko se jaz zaderem je kakšne pol ure mir)
  • 0

#6983 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28234 posts

Posted 28 August 2012 - 12:15 PM

Immortelle, ni plačala, ker je ujela policaja pri pisanju kazni in toliko časa najedala, da je popustil.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6984 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24880 posts

Posted 28 August 2012 - 12:31 PM

mi2 imava tudi psa, pa ne zganja hrupa, sploh pa ne ponoči. verjetno bi pomagalo, da bi se lastnik zadrl oz nekdo, ki ga pes upošteva. tako bi vsaj vedla, da se nekdo trudi, ne pa da v naselju, polnem hiš, en pes laja in tuli v luno nonstop (že ko se jaz zaderem je kakšne pol ure mir)

mi smo imeli takega psa v bloku, direkt pod nama. Takoj ko so lastniki odšli, je začel lajat, jokat, tulit in ni nehal dokler ni kdo domov prišel. In to je bilo podnevi, ponoči, čez vikend .... you name it ... po par ur skupaj, včasih po pol dneva.
Po ene 10 dneh sem ponorela in šla tja pozvonit in sploh ni hotel noben odpret.
In sem jim v nabiralnik dala listek, da verjetno se tega ne zavedajo, ampak takoj ko odidejo, pes začne lajat in dokler se ne vrnejo ne neha in da prosim, da naj nekaj naredijo v zvezi s tem, saj je hudo psu in vsem sosedom, ki ga moramo poslušat.
Ker ni bilo nobenega odziva/izboljšave, sem dala na oglasno desko bloka opozorilo, da jih bom prijavila pristojnim. In opozorilo je takoj podpisalo še par stanovalcev. Potem je čudežno pes utihnil/izginil.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#6985 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 August 2012 - 05:05 PM

Immortelle, ni plačala, ker je ujela policaja pri pisanju kazni in toliko časa najedala, da je popustil.

:thumbup:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#6986 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17762 posts

Posted 28 August 2012 - 05:24 PM

Ustni izpiti!!!

^Kalypso glede tega, če mi pa ateistična propaganda ne gre na živce - jo je veliko veliko manj, vsaj po mojih opažanjih, in s tega vidika mi ne gre na živce.
Verske propagande pa sem pravzaprav deležna že doma, ker sta starša precej verna, jaz pa pač ne, čeprav sta me vzgajala v tem duhu in ja, mi gre zato drugje še toliko bolj na živec.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6987 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46197 posts

Posted 28 August 2012 - 06:33 PM

Razumem. Hvala za pojasnilo.
  • 0

#6988 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 28 August 2012 - 06:59 PM

Kakšna pa je ateistična propaganda?
  • 0

#6989 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87134 posts

Posted 28 August 2012 - 07:08 PM

IMO lepljenje slik in razglašanje, kako je vera bullshit, ob vsaki priliki.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6990 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 28 August 2012 - 07:11 PM

Aha, nisem še nikjer zasledila oziroma bila pozorna na to, hvala.
  • 1

#6991 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 August 2012 - 07:13 PM

LOL, jaz na to naletim pogosteje kot na krščansko propagando, vsaj kar se tiče socialnih omrežij ipd.
  • 1

#6992 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87134 posts

Posted 28 August 2012 - 07:20 PM

Tudi jaz.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6993 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32877 posts

Posted 28 August 2012 - 07:21 PM

Absolutno, saj je že na tem forumu tako....
  • 1

#6994 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 August 2012 - 07:24 PM

Aha, nisem še nikjer zasledila oziroma bila pozorna na to, hvala.

Pojdi v temo Peticija za ločitev cerkve od države, ki je postala prostor za vsesplošno pljuvanje, lepljene slik in vsakovrstne izpade. ;)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6995 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 August 2012 - 07:45 PM

Še več bi moglo tega bit, če se vsaj enega spravi k pameti, je že uspeh.
Je pa to zgolj objavljanje dejstev in plodov zdravega razuma, žalostno, da se to
smatra kot za pljuvanje in izpade. :s
Ugotavljam, da čedalje več ljudi smatra netoleranco do različnih nestrpnosti (ki jo največkrat
sproža religija) kot neupravično nestrpnost.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6996 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 August 2012 - 07:53 PM

^^ Moj point je bil predvsem ta, da je vsaj ene 3/4 stvari v tisti temi OT - krepko. Mene ne moti kaj pišete notri, samo če je tako potem dejte vsaj naslov teme spremenit, ali pa odprite drugo temo.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6997 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 August 2012 - 07:58 PM

Ni vseh religij za metat v isti koš, bistvo nekaterih je širjenje strpnosti in ljubezni do sočloveka (in se kot take nikoli niso izkazale za nestrpne). Meni osebno se zdi neumno "spravljati ljudi k zdravi pameti", če se človek vsaj malo pozanima o socilogiji religije, lahko prepozna kar nekaj funkcij religije, in niso vse zgolj negativne. Ljudje jo potrebujejo, pravzaprav sem prepričana, da imajo tudi "ateisti" svojo religijo, pa čeprav ne pripadajo določeni verski skupnosti. Vsak posameznik ima zagotovo nekaj, s čimer si lajša vsakdan, pa naj bo to obsedenost z nakupovanjem, hrano, biločim. Razumem nestrpnost in nastrojenost do RKC, ampak niso vsi kristjani slepi podvrženci Cerkvi kot instuticiji. Pravzaprav jih poznam ogromno, ki odkrito kritizirajo njeno ravnanje, pa vseeno verujejo v krščanskega Boga. Ljudje se čedalje bolj zavedajo, kakšna umazana organizacija je, pa to ne spremeni njihove vere. Prav tako poznam veliko izjemno inteligentnih ljudi, pri katerih me vsakič znova šokira dejstvo, da so kljub vsemu znanju, ki ga premorejo, izjemno verni. Pa jih zaradi tega nič manj ne spoštujem, vsakemu svoje pač.
  • 2

#6998 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 August 2012 - 02:21 AM

Kako si to lepo povedala!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#6999 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2012 - 02:27 AM

Meni osebno se zdi neumno "spravljati ljudi k zdravi pameti",
če se človek vsaj malo pozanima o socilogiji religije, lahko prepozna kar nekaj funkcij religije, in niso vse zgolj negativne.

Tudi meni se to ne zdi neumno, pravzaprav se mi zdi fascinantno, da je kaj tako bedastega obkrožilo in zastrupilo
toliko ljudi in je vsekakor vredno raziskave. Pravzaprav sem tudi sama tekom faksa imela prav pri predmetu sociologija eno
seminarsko na temo religije, sem si jo tudi sama izbrala. Takrat sem si še bolj utrdila svoje razmišljanje - da dejansko ni nič
drugega kot opij za ljudstvo in poneumljanje ljudi z pravljicami in raznolikimi 'inštrumenti'. In toliko je negativnih funkcij religije,
da pozitivne pravzaprav niso omembe vredne. No, sicer sem pa že marsikaj na to temo napisala in ne bi rada preveč izpostavljala
svojega razmišljanja - lahko kdo ob branju le-tega še resno zboli, tega pa nočemo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7000 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17762 posts

Posted 29 August 2012 - 04:27 AM

LOL, jaz na to naletim pogosteje kot na krščansko propagando, vsaj kar se tiče socialnih omrežij ipd.

Morda je tega več na splošno ja, jaz sem govorila konkretno za sebe, kjer imam na FB par vernih oseb, ki to tudi pokažejo, lol
Ravno pred kratkim sem 2 ali 3 statuse prebrala kjer so pisali številke odlomkov iz Sv. Pisma, nimam pojma, kaka fora je to bila.

Drugače pa ja, se mi zdi Fluffy, da Cerkev in vero čisto enačiš, pa sta to dve različni stvari.
Fora je samo, da Cerkev je v preteklosti in še zdaj vero pač zlorabljala za dosego ciljev, a čista vera sama pa res ne uči nič slabega. Pa če se ti zdi to neumno ali ne.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users