Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#681 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 May 2006 - 10:48 PM

QUOTE(nihrida)
Koliko od vas je poskusilo Tigi Catwalk za skodrane lase? Kakšen je učinek in kako se vam zdi na splošno?

Mislim, da so bili izdelki iz te linije že ocenjeni. Sprej je zanič, krema je pa baje res v redu.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#682 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2006 - 11:21 AM

Ok, hvala DiLeMa .. samo eno vprašanje še : kter generator priporočaš ?
  • 0

#683 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 27 May 2006 - 11:24 AM

QUOTE(Anaa)

biggrin.gif biggrin.gif kako si me pa zdaj nasmejala biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#684 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2006 - 11:37 AM

Joj pizdarija, to pa zato, ker nimam očal gor in sploh nevidim kaj pišem. Se opravičujem.

REGENERATOR !!!
  • 0

#685 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 27 May 2006 - 05:55 PM

Small Talk

Tri v enem! Odebeli lasno steblo in s tem ustvari volumen, lase nabije z energijo, zaradi česar se lahko poslovite od dolgočasnih las, ter olajša oblikovanje
vseh vrst pričesk. Izboljša teksturo
in obstojnost.

IPB Image

A je katera že probala to?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#686 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 May 2006 - 11:49 PM

QUOTE(Anaa)

Meni je res extra dober novi L'Oreal Nutri Gloss regenerator (balzam) in mogoče bi lahko tega probala, tudi sestavinsko je full kvaliteten.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#687 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 May 2006 - 11:28 AM

Ok, hvala. wink.gif
  • 0

#688 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 May 2006 - 07:28 PM

.
Potrdim - dober je! biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#689 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 May 2006 - 11:33 AM

DiLeMa, Jenna, Rea, ... ali ima že kakšna izdelke iz linije Tigi - S factor? Mene mika, zdej si bom kupla neki za obrambo pred sušanjem in za mehke lase, pa sem malo gledala pri tem S- factorju in bi se kaj dobrega našlo. Sam cene so pa uffff... nabite.
  • 0

#690 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 May 2006 - 11:37 AM

Jaz imam za zaščito pred fenom in likalnikom Fashionista Smooth & Shine in mi je zadeva tako dobra, da boljša sploh ne bi mogla bit. Meni lasje po tem dišijo za popizdit dobro bombončkasto, svetijo se ful, gladki so pa tako, da se ne da povedat.

Razmišljam pa o nakupu Dream Drops iz linije S Factor, ampak se mi zdijo absurdno drage in ne vem, če se bom odločila za nakup.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#691 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 May 2006 - 11:46 AM

Ja, sej tega mi je že Rea predlagala, sam, če tko pogledaš je razlika tam nekje cca 1,5k med temi Fashionistom Smooth & Shine in katerim izdelkom S-faktor.
  • 0

#692 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 May 2006 - 11:51 AM

Razlika je 2k ... Dream Drops so 5k, Fashionista pa 3k ... so potem Dream Drops po mojem mnenju kar konkretno dražje. Sicer bi blo pa fajn videt sestavo teh kapljic, da ocenimo ... jaz je ne dobim nikjer na netu.
  • 0

#693 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 May 2006 - 11:59 AM

Dej mi še neki povej, ta krema - Tigi - Fashionist Smooth & Shine, a kej masti lase, si jo lahko daš gor na konice (imam uničene od volumen trajne) vsako jutro, ker jaz rabim neki, da si dam gor vsak dan zjutraj in se potem navijem z električno krtačo (ki piha vroč zrak).
  • 0

#694 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 May 2006 - 12:02 PM

Tkole piše na njihovi spletni strani in tko tudi je v resnici.

Fashionista Smooth & Shine

Krema za zaščito las pred likalnikom. Podaljša obstojnost barve las, poveča sijaj, razelektri in zgladi lase. Lahko se uporabi tudi na suhe lase kot osvežilec frizure. Ščiti lase pred soncem ter visokimi temperaturami likalnikov in fenov.

Meni las popolnoma nič ne zmasti, ker itak že v osnovi ni nič mastna ... je taka vodnata živo vijoličasta kremica, zlo dobr se jo razporedi po laseh in se je full malo porabi.
  • 0

#695 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 May 2006 - 12:04 PM

Hvala DiLeMa, sorry za teženje, sam ti znaš ful dobr razložit zadeve glede teh lasnih izdelkov. tongue.gif
  • 0

#696 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 May 2006 - 12:05 PM

Sej ni panike, Verja. wink.gif Razložit znam pa verjetno zato, ker sem preizkusila 3/4 vsega, kar se dobi na trgu in govorim iz prve roke. biggrin.gif

Aja pa še to ... ta Fashionista Smooth & Shine ni ravno negovalna zadeva, sicer je nekoliko vlažilna, drugače pa je njena primarna naloga dobra zaščita pred vročino fena/likalnika. Dream Drops so bolj negovalne in sklepam, da tudi izredno mastne (sama olja in silikoni) tko da so po mojem mnenju bolj za nego, kot pa za dobro zaščito pred feniranjem. Pa za vsakodnevno nego ne vem če so ... bi ti znale blazno zmastit/obtežit lase.
  • 0

#697 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 May 2006 - 02:04 PM

QUOTE(DiLeMa)
Jaz imam za zaščito pred fenom in likalnikom Fashionista Smooth & Shine in mi je zadeva tako dobra, da boljša sploh ne bi mogla bit. Meni lasje po tem dišijo za popizdit dobro bombončkasto, svetijo se ful, gladki so pa tako, da se ne da povedat.

Razmišljam pa o nakupu Dream Drops iz linije S Factor, ampak se mi zdijo absurdno drage in ne vem, če se bom odločila za nakup.

biggrin.gif jaz tud prisegam
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#698 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 May 2006 - 02:15 PM

Kupla kremo Tigi - Fashionist Smooth & Shine, po prvem nanosu sem zadovolna z njo, imam mehke, voljne lase, sijaja sicer ni vidt, ampak je the best. DiLeMa, Rea, hvala za nasvet

Dobila sem še nov katalog Tigi kjer je not vse o S-factorju in Body izdelkih. Me že mika neki za telo - razpršilo Melona.... ufff....
  • 0

#699 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 31 May 2006 - 09:01 AM

Oatmeal&Honey Conditioner - negovalni regenerator iz meda in ovsenih kosmičev, sem kupila kakšno leto nazaj in je stal na polici (ne vem kako to, da ga nisem pogosto uporabljala), no danes sem ga dala na lase tako kot masko za cca 10 minut in je SUPER!
  • 0

#700 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85978 posts

Posted 31 May 2006 - 05:52 PM

blink.gif Le kaj ti je blo, da ga nisi uporabljala? biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users