Jaz trenutno uporabljam Vebix Vitamin Energy gel za umivanje obraza. Kupila sem ga v lekarni, prvič videla to znamko, na podlagi sestavin sem se odločila za nakup.
Je osvežilen, MU mi popolnoma umije, tudi očesnega - edino treba biti previden, ker zelo peče, če zaide v oči (bolj kot npr. kak drug gel).
Ampak jaz sem ena redkih, ki od gela za umivanje obraza pričakuje tudi brezhibno odstranitev MUja brez predhodnega odstranjevanja z mlekom ali kakšnim drugim odstranjevalcem.
Kože mi ne izsuši. Cena za 150ml je skoraj 8€, porabi se ga malo.
Sestavine: AQUA, MAGNESIUM LAURETH SULFATE. GLYCERIN. PEG- 18 GLYCERYL OLEATElCOCOATE, PEG-4 RAPESEEDAMIDE. COCAMIDOPROPYL BETAINE. DISODIUM LAURETH SULFOSUCClNATE. ALTHAEA OFFICINALIS EXTRACT. BAMBUSA VULGARIS EXTRACT. CUCUMIS SATIVUS EXTRACT, RETlNYL PALMITATE, HEUANTHUS ANNUUS SEED OIL. CALClUM ASCORBATE, SORBITOL, TOCOPHERYL ACETATE, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, ClTRUS AURANTIUM DULCIS OIL, ROSMARINUS OFFICINALlS OIL, PPG-26-BUTETH-26, ClTRIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM. LIMONENE, CITRAL. EUGENOL. TOCOPHEROL. PHENOXYETHANOL. BENZVL ALCOHOL. POTASSIUM SORBATE. CI 42090, BENZOPHENONE-4.

Mi pa drugače deluje zanimiv produkt od Vichyja, ki ga je objavila ananas.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>