Jump to content

Photo

Gel / pena za umivanje obraza

• Please log in to reply
925 replies to this topic

#681 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 28 April 2015 - 09:21 AM

Essence čistilni gel s kumaro kaj izsušuje?

Jaz imam zdaj to Baleino peno, ampak se mi zdi, da mi je ravno zaradi nje nastala suha povrhnjica spet in zateguje me po umivanju. Poleg tega mi je vonj malo preveč vsiljiv, preveč mi je parfumirana. Za obraz imam raje blage vonje.

reinigungsmousse-data.png?v=140412851100

Pred tem sem kar nekaj časa uporabljala Alverde Heilerde čistilno kremo in mi je super. Ne vem, ali bi spet to nabavila ali bi probala za spremembo Essence, ker tega gela še nisem imela.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#682 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 April 2015 - 09:25 AM

Jaz Essence kumaro uporabljam ze odkar je na trziscu in mi je super, dobro ocisti in ne izsusuje. Lani so spremenili sestavo, ne vem kaksna je zdaj, ampak meni ustreza. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#683 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 28 April 2015 - 09:27 AM

Ma ja, bom tvegala in probala, saj glede na na ceno nimam kaj izgubit. :)

• 0

#684 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16954 posts

Posted 28 April 2015 - 09:54 AM

Jaz sem kupila kumarični gel pred kratkim, tako da vrjetno je nova sestava, pa mi ne izsuši kaj pretirano. Morebiti malenkost v primerjavi z Alverde Heilerde, ampak nič strašnega. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#685 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 April 2015 - 10:00 AM

Attached File  curatare-ten-skin-balancing-oilreducing-face-cleanser-paulas-choice-237ml.png   22.81KB   0 downloads

Jaz imam trenutno tester tega. Krasen je, kremaste strukture, popolnoma nič ne peče okoli oči, nič ne izsuši kože. Cena je pa malo manj krasna, nekaj čez 22€ :(

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#686 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 28 April 2015 - 10:04 AM

Tasika, hvala za mnenje. :)

Ta Paulin tester sem imela tudi jaz. Mi je bil v redu, ampak ne zdi se mi vreden svoje cene, niti približno. Dobiš za ful manj denarja enako dobre.

• 0

#687 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 April 2015 - 10:07 AM

Kateri pa je podoben temu?

Jaz imam trenutno od aok zelenega pa mi ni tako všeč kot ta. Je pa res 4x cenejši...

Sem imela od Balee že enkaj časa nazaj(tista rdeča linija) pa ni dobro očistil makeupa pa zdelo se mi je , da film pusti na koži.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#688 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 April 2015 - 10:24 AM

Jaz imam trenutno od Alverde peno z jabolkom in limeto. Iskala sem nekaj poceni in relativno naravnega. MU ne spuca (imam za to vrtnično mleko), ostanke pa, izredno nežna in ne izsušuje. Cene se ne spomnim, ampak je ziher ugodna, po moje več kot 5 € ni.

Sicer sem fenica angelikinega gela of L'Occitane, ampak mi je predrag.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#689 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 28 April 2015 - 10:25 AM

Ne bi ti znala svetovati, kateri je podoben. Hotela sem samo povedati, da sigurno se dobi kakšen ful dober za vsaj pol cene. :) Si probala tistega medenega od Nuxe, ki ga ful hvalijo? Jaz ga sicer nisem, tako da ne znam primerjati. Zelo nežen se mi zdi že omenjeni Alverde Heilerde.

• 0

#690 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 April 2015 - 10:34 AM

Vichy je zdaj lansiral novo olje za čiščenje obraza. Nanese se na suho kožo, ki potem v stiku z vodo tvori mleko. Meni zgleda blaznoooo simpatično, ker že nekaj časa razmišljam o nakupu takšnega izdelka. Tega konkretno še nisem probala

PURETÉ THERMALE MICELARNO OLJE ZA ČIŠČENJE OBČUTLJIVE KOŽE OBRAZA

Vichy-Works-For-Me-Oil.jpg

• 0

#691 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 April 2015 - 11:43 AM

Marmelada, ta omenjeni od Alverde mi ni všeč, Nuxovega ima pa sestra, jo bom vprašala kako ji je všeč.

• 0

#692 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 28 April 2015 - 12:32 PM

Jaz že dolgo časa uporabljam tega in mi je super. Nežen in ne izsušuje.

71911_001.jpg

• 0

#693 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 28 April 2015 - 12:52 PM

Meni pa ta od Paule sploh niti priblizno ni odstranil pudra, pa imam gor vedno le tanek sloj. Za zjutraj je v redu, ker je nezen, svoje naloge pa ne opravi dobro. Po umivanju sem imela dve vati cisto umazani in nobenega obcutka ciste koze. Za razliko od Essence, ki ga zdaj ze dolgo uporabljam, tudi nova formula mi odgovarja. Mi je tudi dosti boljsi od Nuxovega, ki sem ga tudi velikokrat imela.
Marmelada, mene premocen vonj tudi malo moti, drugace mi je pa ta pena idealna. Mi je cudno, da ti izsusi. :/
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#694 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 28 April 2015 - 08:47 PM

Essence čistilni gel s kumaro kaj izsušuje?

Jaz imam zdaj to Baleino peno, ampak se mi zdi, da mi je ravno zaradi nje nastala suha povrhnjica spet in zateguje me po umivanju. Poleg tega mi je vonj malo preveč vsiljiv, preveč mi je parfumirana. Za obraz imam raje blage vonje.

reinigungsmousse-data.png?v=140412851100

Pred tem sem kar nekaj časa uporabljala Alverde Heilerde čistilno kremo in mi je super. Ne vem, ali bi spet to nabavila ali bi probala za spremembo Essence, ker tega gela še nisem imela.

Meni tudi ni všeč po daljši uporabi. Preveč parfuma za obraz, za občutljivo kožo definitivno ni, precej draži. Mi je tudi ta od essence kumarični dražil, ni mi pasal na kožo.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#695 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 28 April 2015 - 09:59 PM

Sem nabavila Essence kumarični gel.  

• 0

#696 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 28 April 2015 - 10:20 PM

Pa sem mislila, da imam jaz občutljivo kožo. Se mi zdi pa nova verzija Nuxe medenega gela še bolj parfumirana, kot ta Baleina pena. Sploh mi ni več všeč.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#697 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 29 April 2015 - 06:35 AM

Pol mi pa ne bo všeč. Hvala, Jina.

Sem pa probala, če mi kaj ostane pudra po čiščenju s Paulas choice kremnim gelom, pa mi čisto nič ne. Imam pa puder v prahu, ne kremni, mogoče zato.

• 0

#698 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 29 April 2015 - 07:16 AM

Meni tudi Nuxove kreme niso preveč všeč, ker so ful parfumirane, vsaj tiste, ki sem jih jaz testirala.

• 0

#699 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 April 2015 - 07:20 AM

Jaz uporabljam Nuxe čistilno mleko 3 vrtnice. Pa ni preveč parfumirana. Si pa mleko razmažem po suhi koži, čez oči in nato sperem z vodo. Kar mi je všeč pri tem mleku je to, da se dobro spere z vodo.

• 0

#700 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 April 2015 - 03:35 AM

Jaz trenutno uporabljam Vebix Vitamin Energy gel za umivanje obraza. Kupila sem ga v lekarni, prvič videla to znamko, na podlagi sestavin sem se odločila za nakup.

Je osvežilen, MU mi popolnoma umije, tudi očesnega - edino treba biti previden, ker zelo peče, če zaide v oči (bolj kot npr. kak drug gel).

Ampak jaz sem ena redkih, ki od gela za umivanje obraza pričakuje tudi brezhibno odstranitev MUja brez predhodnega odstranjevanja z mlekom ali kakšnim drugim odstranjevalcem.

Kože mi ne izsuši.  Cena za 150ml je skoraj 8€, porabi se ga malo.

Sestavine: AQUA, MAGNESIUM LAURETH SULFATE. GLYCERIN. PEG- 18 GLYCERYL OLEATElCOCOATE, PEG-4 RAPESEEDAMIDE. COCAMIDOPROPYL BETAINE. DISODIUM LAURETH SULFOSUCClNATE. ALTHAEA OFFICINALIS EXTRACT. BAMBUSA VULGARIS EXTRACT. CUCUMIS SATIVUS EXTRACT, RETlNYL PALMITATE, HEUANTHUS ANNUUS SEED OIL. CALClUM ASCORBATE, SORBITOL, TOCOPHERYL ACETATE, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, ClTRUS AURANTIUM DULCIS OIL, ROSMARINUS OFFICINALlS OIL, PPG-26-BUTETH-26, ClTRIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM. LIMONENE, CITRAL. EUGENOL. TOCOPHEROL. PHENOXYETHANOL. BENZVL ALCOHOL. POTASSIUM SORBATE. CI 42090, BENZOPHENONE-4.

Vebix-Vitamin-Energy-Face-Cleansing-Gel.

Mi pa drugače deluje zanimiv produkt od Vichyja, ki ga je objavila ananas.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users