Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#681 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 April 2006 - 07:33 PM

Nivejin ni kaj prida. Sej se spoji z kožo pa to ampak če rabiš ful prekrivnost ga ne kupi.
  • 0
Viens, reste ici!

#682 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 April 2006 - 07:34 PM

A si pogledala v Sestavine?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#683 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 April 2006 - 07:44 PM

QUOTE(metuljček)
Punce nujno rabim nasvet: moram si kupit puder, pa se odločam med Niveo Stay real in kakšnim pudrom od Maybellina...baje ima Smooth result dobro zaščito. Kaj pravite? Kakšna je primerjava med njima glede na obstojnost, prekrivnost, komedogenost, vlažilnost itd.

Hvala vam 100x! laugh.gif

Smooth Result

http://www.lepa-si.c...t=smooth result

Stay Real

http://www.lepa-si.c...light=stay real

Iskalnik je prav zares zelo uporabna zadeva (se ponavljam kot papiga).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#684 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 13 April 2006 - 08:10 PM

Priporočam smooth result, k mi je res dobr. Nivijini kozmetiki pa sploh ne zaupam. evil.gif
  • 0

#685 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 13 April 2006 - 08:45 PM

Ja, saj sem vse to kar mi je Dilema dala na link že prebrala. Sem mislila, da bo kakšna še kaj dodatno povedala. Fora je v tem, ko sem danes sprobavala testerje se mi je zdel Nivein odtenek res čist za mojo kožo (imam ful problem najdet pravi odtenek), no saj tud od Smooth Resulta, ampak kao se mi je Nivein bolj zlil s kožo. Ampak Nivein nima Uv zaščite, pa še to, da bi mi lahko mozolje delal (še dodatne), ker imam sedaj Nivein Skinlike in se mi zdi, da imam po njegovi uporabi še več mozoljev kot sicer. Pa pri Smoothu se mi je zdel kot da ima ene bleščice notr...A jih ima res? A je katera imela mozolje po Smooth result?
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#686 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 14 April 2006 - 06:37 AM

Jaz imam od Niveje Stay real pa ni preveč dobr. Predvsem ni prekriven.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#687 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 14 April 2006 - 07:36 AM

Jst jih nisem mela. Drugač ma puder notri res droben shimer, kar je meni še bolj ušeč ker da nek zdrav videz.
  • 0

#688 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 14 April 2006 - 09:23 AM

Sonchika a ima Smooth result glede na sestavine dost dobro UV zaščito? Lahko npr. zvečer uporabljam Avene CK?

Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Octyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Polyglyceryl-4 Isotearate, Talc, Cetyl Dimethicone Copolyol, Hexyl Laurate, Tribehenin, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Magnesium Sulfate, Polymethylsilsesquioxane, Silica Dimethyl Silylate, Dimethicone Copolyol, Laureth-4, Diphenyl Dimethicone, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Disodium Stearoyl Glutamate, Propylparaben, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Propylene Glycol, Panthenol, Disteardimonium Hectorite, Alcohol Denat., [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499].
  • 0

#689 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 14 April 2006 - 09:25 AM

Lindsay, koliko je Smooth r. prekriven in koliko obstojen? Ali ful pušča madeže?

Verja, a tebi Stay real dela kaj mozoljev?
  • 0

#690 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 14 April 2006 - 09:26 AM

A veš, da sem že pomislila, da je puder kriv za mazolje.
  • 0

#691 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 14 April 2006 - 09:32 AM

• 0

#692 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 14 April 2006 - 09:33 AM

Ja saj zato sprašujem, ker mam sama trenutno Nivea Skinlike in ga mešano uporabljam z MF Lasting performance, in se mi zdi, da ko začnem Niveo uporabljat, se pojavi več mozoljev... cry.gif Čeprav pa nisem še ugotovila, ali je to res zarad tega pudra, ker zadnje čase ugotavljam, da se mi več mozoljev pojavi tudi kadar jem eno določeno salamo... :scratch: No tretja varianta, ki jo tudi sumim za mozolje je pa, MF Pan stick....Zdaj pa res ne vem.... ermm.gif:
  • 0

#693 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 April 2006 - 09:45 AM

QUOTE(*pikica*)
CA mi je pa pretezek  :

Kako je pa to možn,*pikica*?Sj ta pudr je pa ja čist puhast in mehk in lahk
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#694 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 14 April 2006 - 09:55 AM

QUOTE(metuljček)
Ja saj zato sprašujem, ker mam sama trenutno Nivea Skinlike in ga mešano uporabljam z MF Lasting performance, in se mi zdi, da ko začnem Niveo uporabljat, se pojavi več mozoljev... cry.gif Čeprav pa nisem še ugotovila, ali je to res zarad tega pudra, ker zadnje čase ugotavljam, da se mi več mozoljev pojavi  tudi kadar jem eno določeno salamo... :scratch: No tretja varianta, ki jo tudi sumim za mozolje je pa, MF Pan stick....Zdaj pa res ne vem.... ermm.gif:

Malo vpliva hrana, malo pa tudi kar si dajemo na faco.
  • 0

#695 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 April 2006 - 05:52 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(*pikica*)
CA mi je pa pretezek :

Kako je pa to možn,*pikica*?Sj ta pudr je pa ja čist puhast in mehk in lahk

nevem, ni mi sedu ermm.gif drgac bom pa znorela ce kmal ne najdem ksnga pudra rolleyes.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#696 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 16 April 2006 - 12:46 AM

QUOTE(metuljček)
Ja saj zato sprašujem, ker mam sama trenutno Nivea Skinlike in ga mešano uporabljam z MF Lasting performance, in se mi zdi, da ko začnem Niveo uporabljat, se pojavi več mozoljev... cry.gif Čeprav pa nisem še ugotovila, ali je to res zarad tega pudra, ker zadnje čase ugotavljam, da se mi več mozoljev pojavi tudi kadar jem eno določeno salamo... :scratch: No tretja varianta, ki jo tudi sumim za mozolje je pa, MF Pan stick....Zdaj pa res ne vem.... ermm.gif:

V tej temi sem že napisala roman o MF Panstick-u.In ja-"tvoja" salama definitivno vpliva na kožo.Ne usodno,pa vseeno (v tem smislu da bi mela drugačno-beri lepšo in čistejšo-če ne bi jedla teh packarij).
  • 0

#697 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 16 April 2006 - 08:57 AM

Jaz sem pa ugotovila, da je ful razlika katero kremo uporabljaš pod pudrom... tko, da sedaj bom naredila par kombinacij.
  • 0

#698 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 16 April 2006 - 11:34 AM

QUOTE(metuljček)
Lindsay, koliko je Smooth r. prekriven in koliko obstojen? Ali ful pušča madeže?

Madežev se nisem opazila (če misliš to da se ponesreč na cunje prenese z obraza? ). Prikriven je nekako srednje, men je ušeč k da tak naraven zdrav videz. Obstojen je tud zlo. Kadar pa rabim da je še posebi obstojen, si pa pač dam čez še puder v prahu.
Men je ušeč zato ker je res zlo mazljiv(na začetku sem si dostikrat dajala ven preveč pudra). Pa primeren je za suho kožo.
  • 0

#699 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 16 April 2006 - 02:08 PM

Ja, meni je ta salama res ful sumljiva (ogrska Pick). Ker sem jo zadnjič ene 2 dni bolj intenzivno jedla in je bil kar usip mozoljev. Čeprav sem bla pa res tud tik pred menstro...Zdaj se pa koža spet počasi normalizira.

Jinadaze, kaj je pa bil torej glavni point glede Pan sticka? A dela mozolje al ne? Ker drugače mi odgovarja in odtenek in lepo se maže in dobro prekrije. Ampak če mozolje dela bo treba po drug korektor... sad.gif

Kater korektor je še dober (da dobro prekriva in ne dela mozoljev).

Lindsay, hvala za odgovor, pa še to: ali bi bil Smooth r. primeren tudi za normalno do mešano kožo?
  • 0

#700 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 16 April 2006 - 05:27 PM

Ne vem. Možen da bi bil. Ker mi ustreza tudi za poleti ko nimam tako suhe kože.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users