Jump to content

Photo

London

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#681 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 October 2012 - 08:13 PM

To potem pride 25 na osebo, in ni drago, za London pa če imaš svoj wc.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#682 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 October 2012 - 08:15 PM

Ne ni drago, to itak da ne, ampak se dobi sobo za ta denar že :) No kakorkoli, bom malo pregledala, in če bo kak v redu B&B konec koncev, zakaj pa ne.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#683 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 26 October 2012 - 08:16 PM

Haha, to je FUL poceni, v hostlih kolikor sem gledala se zasebne sobe začenjajo pri 30L na noč, pa mnogo od teh ne vključuje zajtrka in ma po možnosti še brisače za doplačat. Je pa res, da sem jaz vse gledala za 1. cono, mi je lokacija nekak še najbolj pomembna.

Teh zasebnih stanovanj pa jaz nisem gledala ravno zato, ker so to sobe v tujih stanovanjih in ne želim met kakšnih stikov z lastniki in polite chit chata, pač prideš in greš ko želiš. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#684 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 October 2012 - 08:17 PM

A WC sta imeli svoj?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#685 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 26 October 2012 - 08:21 PM

Šele v sredo grem, ampak ne, v tem najinem ni svojega wcja, so pa narejene prav kopalnice - isto kot maš doma, sobica z wcjem, umivalnikom, tušom, ogledalom, poličkami itd, in je več takšnih kopalnic. Ko sva bila lani s fantom isto v Londonu v enem hostlu je bilo isto tako in meni ni bilo nič neprijetno, v skupnih wcjih in skupnih tuših bi mi bilo pa ful. Tako se pa itak zapreš notri in imaš svoj mir.
  • 0

After all this time?

Always.

#686 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 October 2012 - 08:23 PM

Ja sam v bistvu je to skupni WC, samo pač je samo ena školjka, samo 1 oseba naenkrat, če razumem? :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#687 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 26 October 2012 - 09:02 PM

Jajaja, tko. :)
  • 0

After all this time?

Always.

#688 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 October 2012 - 09:07 PM

Hvala, bom pobrskala nazaj, da vidim kako se kliče ta B&B, to da je v prvi coni je vseno ogromen +. Pa bova potem sproti videla, kake možnosti oz ponudbe bojo.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#689 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 31 October 2012 - 10:32 AM

Moj ljubi London v 20h letih prejšnjega stoletja: http://www.rtvslo.si...toletjem/286353
  • 0

#690 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 October 2012 - 10:41 AM

:wub2: Ga bom pozdravila v tvojem imenu! Čez 4 ure sem že tam :w00t2: (po njihovem času :P )
  • 0

After all this time?

Always.

#691 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 31 October 2012 - 10:45 AM

:woot: :woot:
Sploh ne veš kako sem ti fauš. :oops:
Čeprav se nimam kaj za pritoževat, ker se grem zvečer razvajat domov. :D
  • 0

#692 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 07 November 2012 - 08:46 PM

Nincha... kako je bilo v tem Princess hotelu??? Pa v kje si še kaj bivala?
  • 0

#693 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 November 2012 - 08:58 PM

Ja mene tudi zanima, kako je bilo? :) Koliko je oddaljen od centra? Soba je 55GBP, če prav vidim na spletni strani, za twin oziroma double, ane. Basic to, kaj pa je EnSuite, da imaš svoj WC, najbrž?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#694 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 November 2012 - 11:48 PM

Ja, to to pomeni. Meni je bilo res super, bom verjetno šla naslednjič spet sem. Loacija je IDEALNA, pol minute od Kings Crossa, železnice, podzemne, avtobusne.. Vse je tam in ful dobre povezave! Soba je lepa in čista, KOVTRI SO!! (in ne tiste stare deke), sicer ni bila postelja glih višek udobnosti, ampak jaz ful nimam problemov s spanjem in mi je bilo čisto vseeno in čist normalno sem spala. V sobi je tudi umivalnik, zakamufliran v omari (sva ga čist ponesreč našli :lol: ), pa pladenj z vsemi potrebščinami za čaj/kavo, tudi grelnik mleka. Pa veliko ogledalo in fen. Wcji so bili čisti, nikoli zasedeni, meni ni niti enkrat kdorkoli trkal. V najinem nadstropju sem jaz sicer našla samo en WC (ločen, wc z umivalnikom) in 1 kopalnica (kot doma, res - tuš, wc, umivalnik, ogledalo, radiator za brisače..).

Prijazni, čisto, zajtrk je bil super :woot: English breakfast dobiš (jajca, slanina, gobice, paradižnik, fižol), pa toaste in razne marmelade, kosmiče.. Doplačilo za zajtrk je 5Ł/noč na sobo, torej 2,5 na osebo.

Je pa v tej ulici OGROMNO hotelov, pravzaprav so čisto vse hiše ena zraven druge hotel pri hotelu. :D

Evo tkole:
Posted ImagePosted Image
Posted ImagePosted Image

Sarah ja, ensuite ma svojo kopalnico. Pa wifi je zastonj v sobi! :woot:
  • 0

After all this time?

Always.

#695 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 08 November 2012 - 12:25 AM

Nincha, res super da vama je bil všeč. Lokacija pa sem ti rekla, da je super. :wink: Ravno dovolj odmaknjen od vrveža glavne ceste, a še vedno blizu vsega.

Sarah, London nima čistega centra, če pa misliš glavne znamenitosti (Big Ben, Tower, Eye itd) pa do njih prideš iz Kings Crossa, Euston-a ali Euston Square-a, ki so vsi max. 5 min hoje od b&b-ja. Eno ulico stran je tud British library, par ulic stran je British museum. Hoje do začetka Oxford streeta pri Freddyu (kjer se odvija We will Rock You mjuzikl) na Tottenham Court Road je od tega b&b-ja za cc. 25min. Holborn, kjer je ogromno restavracij in pubov, je tud ful blizu. Camden je tud cc. 20 min hoje stran.
  • 0

#696 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 12 December 2012 - 01:22 PM

Hampton Court Palace :wub:

45080_451961914851950_1958878199_n.jpg

• 2

#697 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 09 January 2013 - 01:03 AM

david_bowie_is________partir_du_23_mars_

David Bowie is..., Victoria & Albert Museum

Freddie MercuryMichael Jackson and other pop icons irrevocably changed the face of fashion forever, but none more so than David Bowie. It was the Brixton-born singer who first created an alter ego, experimenting with outrageous make-up and unique costumes to incarnate the legendary Ziggy Stardust. The 1970s represent an extravagant visual feast for the modern eye, amid flamboyant hair-dos, acid brights and kaleidoscopic prints, and it was Bowie who led the charge. A spectacular new exhibit at London's Victoria & Albert Museum delves into this most fashion-forward of closets and explores all aspects of the cultural icon's world with storyboards and videos accompanied by notes and sketches from Bowie's own hand.

David Bowie is..., from March 23 at the Victoria & Albert Museum.

For further information please visit: http://www.vam.ac.uk/

• 1

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#698 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 January 2013 - 07:59 AM

Zakon. :) Vsi njegovi kostumi, in rekviziti, po moje bo to .... noro. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#699 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 09 January 2013 - 10:09 AM

Oh, moj Hampton Court. Meni je bilo tako všeč tam. :wub:

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#700 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 January 2013 - 06:38 PM

Ah :wub:

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users