Jump to content

Photo

Črna kronika

• Please log in to reply
2165 replies to this topic

#681 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 December 2009 - 11:29 AM

Oh, RIP.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#682 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 December 2009 - 01:55 PM

Grozljivo.

Strašno me je stisnilo pri srcu, ko sem zraven še pomislila na mojega fanta, meni bi se strgalo. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#683 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 07 December 2009 - 02:32 PM

ermm.gif Preveč je takih nesreč. RIP.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#684 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 07 December 2009 - 03:50 PM

Ni bil moj fant. Da ne bom njegovi punci krivice naredila. smile.gif To je bil prijateljski poljub. Ampak nekoč sva bila dobra prijatelja.
  • 0
IPB Image

#685 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 20 December 2009 - 09:28 PM

Brittany Murphy bi naj umrla zaradi srčnega zastoja pri komaj 32 letih blink.gif sad.gif
  • 0

#686 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27702 posts

Posted 20 December 2009 - 10:20 PM

^^

http://omg.yahoo.com...-at-32/32963?nc

QUOTE(ora @ 30. 11. 2009 - 20:43) View Post

Ni znana oseba no: umrl je od sosede fant, ene 28 star, za rakom. Pa še poleti sem ga vidla in je kljub kemoterapiji zgledal kr dobr.

Pismu, koliko mladih zboleva (in umira) za rakom lately tu pri nas. ohmy.gif Mi je ze prav rahlo grozljivo vse skupaj. Ora, si poznala Sršena? Ful mlad umrl za rakom nekaj let nazaj. :/
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#687 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 December 2009 - 10:29 PM

ohmy.gif cry.gif Šokirana sem.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#688 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 20 December 2009 - 10:47 PM

Baje, da sta se z možem filala z vsemi mogočimi substancami. Tako da no surprise here.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#689 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27353 posts

Posted 21 December 2009 - 02:18 PM

QUOTE(_Planet_ @ 20. 12. 2009 - 22:20) View Post

^^

http://omg.yahoo.com...-at-32/32963?nc
Pismu, koliko mladih zboleva (in umira) za rakom lately tu pri nas. ohmy.gif Mi je ze prav rahlo grozljivo vse skupaj. Ora, si poznala Sršena? Ful mlad umrl za rakom nekaj let nazaj. :/

Ja srečala sem ga parkrat, ko sem hodila k njegovi mami na inštrukcije. No ko smo pri raku, zdaj mam nekoga z rakom v najbližnjem sorodstvu. cry.gif Krasno

Dragica, samo omenila bi, da je pred kratkim dožicel zastoj srca tudi moj kolega, mojih let, drugače popolnoma zdrav!
  • 0

#690 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27702 posts

Posted 21 December 2009 - 02:48 PM

[attachmentid=6298]

Attached Files

• 0

#691 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14261 posts

Posted 29 January 2010 - 09:34 AM

Umrl je Sallinger, avtor Catcher in the rye

http://www.rtvslo.si...zevnosti/222334
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#692 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 29 January 2010 - 03:50 PM

Ojoj, pri Ang bomo samo še o tem debatirali. Uf, pa nisem vedela, da je bil že tok star. Rip. ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#693 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 January 2010 - 04:04 PM

QUEEEEEEEEEE? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

R.I.P old J.D.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#694 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 29 January 2010 - 07:17 PM

Veste, kako je bilo pri nas v razredu grozljivo. Naša profesorca ga je imela že nekaj let za mrtvega (z nekom ga je zamenjala) in nas je vedno prepričevala, da je umrl in da ima nekje celo zapisan datum smrti. Mi smo potem šli gledat in nikjer ni pisala letnica smrti in smo ji včeraj rekli, da je še živ, ker nikjer ne piše, da bi umrl. In potem danes izvemo, da je v bistvu včeraj umrl! Creepy!

R.I.P
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#695 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27702 posts

Posted 29 January 2010 - 08:14 PM

^^

blink.gif
  • 0

#696 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6709 posts

Posted 31 January 2010 - 10:46 AM

Omg, ja sej, tko se zgodi... sad.gif
  • 0

#697 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 02 February 2010 - 07:49 PM

O faaak, uni bulmastifi, k so pred leti napadli enga človeka v LJ, so dans do smrti raztrgali lastnika oz. svojega gospodarja ermm.gif ... no comment
  • 0

#698 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 02 February 2010 - 09:52 PM

Ko sem prvič videla novico sem se razjezila, ker sem mislila, da je znova nastradala nedolžna oseba, ki je ravno v tistem trenutku šla mimo...no potem ugotovim, da je to bil lastnik. Ne vem, kje je meja ko se še lahko pogovarjamo, da gre za pse in ne neudomačene zveri. Če jim niti ustrezno usposobljeni inštruktorji niso pomagali (baje so eno tudi napadli), potem ne vem kako so dopustli, da so pse še naprej pustili lastniku. Sama sem zelo proti uspavanju živali, ampak včasih se je pa treba vprašat ali je še sploh smiselno nadaljevati. Po drugi strani pa bi sama tudi poiskala vzrok tej agresivnosti...nekaj sicer je pasma , ampak velik del pa sama vzgoja, zato bi vsem tem lastnikom, ki vzpodbujajo takšne lastnosti pri pseh le te odvzela in jih tudi ustrezno kaznovala.
  • 0

#699 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27702 posts

Posted 02 February 2010 - 10:03 PM

http://www.rtvslo.si...lastnika/222684
  • 0

#700 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6709 posts

Posted 02 February 2010 - 10:21 PM

omg ermm.gif ne vem, kaj naj si mislim.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users