Posted 27 July 2008 - 04:36 PM
Res sva uživala, totalno potrebovala sva tole.
Jaz sem tudi malo debelo pogledala, telečja lička mi odkrito povedano ne zvenijo baš mamljivo, ampak mi je potem kelnar vse tako lepo razložil, da sem klonila, hehe. Je pa res to tisti del mesa pri ličkih... very okusno. Morda res nekoliko nenavadno, ampak meso je čisto "običajno"...
Je pa tudi zelo pestra ponudba za tiste, ki ne jejo mesa ali pa jim ne paše... imajo tudi svoj vrt in pridelujejo bio zelenjavo in zelišča, pa na voljo so fileti različnih rib, tuna (no, to je spet sicer za mesojede), prav posebne testenine, itd.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>