Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#681 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 July 2008 - 01:22 PM

*Piazza. smile.gif
Men majo fajn testenine, pic pa niti ne. No, itak so mi dobre (oz. najboljše!) na Gradu Kodeljevo.

Lahko ti jo naredijo iz polnozrnate moke, majo veliko izbiro in zelo, zelo dobre. Všeč mi je, ker so vse z mocarelo, ne maram zaplat težkega, mastnega sira. sick.gif Majo pa samo eno velikost.
Skratka, na pico gremo vedno tja. (Mam čez progo v bistvu laugh.gif )
  • 0

#682 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 July 2008 - 01:23 PM

Teh kritik na račun Piazze ne razumem glih najbolj.
Jaz sem tam bila večkrat in skos izredno zadovoljna, pa sem precej izbirčna in tudi že mnogo restavracij sprobala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#683 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 09 July 2008 - 01:24 PM

100 ljudi 100 čudi?
  • 0

#684 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 July 2008 - 01:28 PM

Jaz sem bila v Piazzi enkrat in mi je bilo všeč.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#685 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 July 2008 - 01:29 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 9. 7. 2008 - 14:24) View Post

100 ljudi 100 čudi?

Hvala za ta pametni prispevek. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#686 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 July 2008 - 01:32 PM

Umiram laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#687 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 09 July 2008 - 01:41 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 9. 7. 2008 - 14:29) View Post

Hvala za ta pametni prispevek. closedeyes.gif

Prosim, še kdaj. Sem polna takšnih veleumnih idej wink.gif

• 0

#688 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 09 July 2008 - 02:19 PM

blink.gif Grozljiva opažanja v prejšnjih postih.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#689 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 July 2008 - 02:41 PM

Hiša Franko

Midva sva se malo razvajala in jo mahnila uživat v ta nebesa, takorekoč. Tu se bom osredotočila zgolj na hrano... ki je tukaj čisto druga pesem. Resnično dobi drug pomen, namreč, tako okusne, skrbno izbrane, kvalitetne in z veliko mero domišljije in izvirnosti dekorirane in kombinirane hrane še nisem jedla. Cene niso nizke... za glavni obrok treba odšteti tam malo nad 20eur, ampak je vredno vsakega centa, resnično.
Fant si je privoščil stegno planinske jagnjetine, krompirček/jajčevci/mlad topel sir in rezine črnega tartufa (prva slika), jaz pa telečja lička v soji in ingverju, stročji fižol in polento (druga slika). Oboje je bilo nadpovprečno okusno, meso se je topilo v ustih in je bilo najvišje možne kvalitete... moj fižol je bil hrustljav in fantastičen, tudi polenta (ki je sicer sploh ne maram preveč) je bila izjemna. Tudi fant je bil čist navdušen. Za sladico (žal nimam slike) sva imela fige v kuhanem vinu, figov sladoled in mousse bele čokolade - tukaj sva dobesedno bila v transu od slastnosti, resnično orgazmično. Kelnarji čisto druga klasa, uglajeni, kulturni, ustrežljivi in prijazni. Hrana in postrežba, kjer si resnično kralj. Obvezen obisk za vse gurmane, ki jim je pomembna vrhunska kvaliteta in ne kvantiteta na krožnikih.
Ker sva tam tudi preživela dva dni (v romantični sobi z đakuzijem in pokrito teraso na stil "Spanje v travi"), sva imela še zajtrk - spet izjemno... pršut, domača salama, olive, 3 vrste sira, sadje, domače štručke, domače marmelade, domači sok, itd.

IPB Image

IPB Image

• 0

#690 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 July 2008 - 02:57 PM

Gostilna Vodnikov hram-pod kritiko! ohmy.gif
Sedela sva zunaj, majo blazno neudobne stole in čudne mize (jaz sem se skos butala v eno štango), umazane pogrinjke (ko so gostje odšli jih je natakar samo obrnil na drugo stran) rolleyes.gif , natakar je bil pa tud beden. Nobenega odnosa, oz. je bil-podcenjevalen. Izjemoma sem si zaželela pražen krompir in mi reče, tega pa nimamo. Pa jaz: Ja, kako ne, pa taka slovenska gostilna? huh.gif Pa je samo zavil z očmi in rekel: Tako je. (bedak, pejt pa ga nared a ne rolleyes.gif ). Hrana je bila povprečna, zrezek ves čuden z nekimi žilami, sem večino pustila. Bljak. Me ne vidijo več v glavnem. Sploh za to ceno.
  • 0

#691 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 July 2008 - 03:35 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 27. 7. 2008 - 15:41) View Post

telečja lička

Dejansko so to lica od teleta? OMG, še nikdar nisem slišala, da se to prav pripravlja kot kakšna specialiteta. Človek ne ve, če bi se smejal ali jokal.

Drugače pa izgleda vse naravnost slastno, kar predstavljam si, kako sta uživala ta dva dneva. Moj fant bi tudi totalno užival ob takšni mesni pojedini, se vidi, da je vse skupaj zelo skrbno pripravljeno in brezhibno postreženo.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#692 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 July 2008 - 04:36 PM

Res sva uživala, totalno potrebovala sva tole.
Jaz sem tudi malo debelo pogledala, telečja lička mi odkrito povedano ne zvenijo baš mamljivo, ampak mi je potem kelnar vse tako lepo razložil, da sem klonila, hehe. Je pa res to tisti del mesa pri ličkih... very okusno. Morda res nekoliko nenavadno, ampak meso je čisto "običajno"...
Je pa tudi zelo pestra ponudba za tiste, ki ne jejo mesa ali pa jim ne paše... imajo tudi svoj vrt in pridelujejo bio zelenjavo in zelišča, pa na voljo so fileti različnih rib, tuna (no, to je spet sicer za mesojede), prav posebne testenine, itd.

• 0

#693 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 July 2008 - 04:51 PM

Kje točno pa je to? Sliši se namreč res nebeško. Kaj pa ambient, pa sobe in to - je lepo in prijetno urejeno?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#694 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 July 2008 - 04:56 PM

Kobarid.

To je njihova stran: http://www.hisafranko.com/

Več pa v ZSju.

• 0

#695 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 July 2008 - 05:23 PM

Sem si vse pogledala, krasno je. Spletna stran je tudi zelo lepo narejena in jo je užitek pogledat.
  • 0

#696 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 27 July 2008 - 07:08 PM

Se mi je kr zdel, da bosta zadovoljna kar se hrane tiče. Škoda k nimaš slike sladice, mene to bl matra, sicer pa fajn prezentacija hrane na krožniku.
  • 0

#697 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 July 2008 - 10:18 PM

Nisva pol več slikala, ker je že tole blo dovolj glupo. ;-)
Sladica je pa hm... v taki višji, ozki, valjasti, stekleni posodici.
Na dnu so fige v rdečem vinu, nato figov sladoled in mousse bele čokolade... to pa posuto z nekimi okusnimi
postružki in pa okrašeno z, bojda užitnim, cvetom.

• 0

#698 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 July 2008 - 10:27 PM

Sori ampak tega je pa tako malo. Mene tak luksuz ne bo videl.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#699 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 July 2008 - 10:31 PM

Sam riiis, potem ko prideš domov samo planeš na hladilnik. oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#700 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 July 2008 - 10:42 PM

Babe, NE!!!
Jaz sem tudi mislila, da se tega ne bom najedla... pa je tako bilo nasitno, da sem še malo dala fantu.
Pa me glih ne nasiti en list solate in žlica makaronov.
Je pa res, da se tam ne boš najedel kot krava... saj sem rekla... kvaliteta, ne kvantiteta.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users