Ali pa, če želiš vseeno spremembo, poskusiš z mešanico kane in rastlinskih barvil od Radico barv, ker se lepo enakomerno izpira in ti še poneguje lase. Je mal pacanja s tem, ampak ko naneseš na lase samo zaviješ v foljo, kapo, pol pa spiš s tem, zjutraj pa žur s spiranjem Pa imaš en tak lep odblesk, ki te ne spremeni pretirano. Pazi, da izbereš nek podoben odtenek svojemu naravnemu (da ni pretemna/preveč rdeča, kot je čista kana). Za nas, rjavolaske, je fina rešitev.

barvanje las
Posted 14 May 2019 - 12:54 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 May 2019 - 02:41 PM

Pablo Picasso
Posted 14 May 2019 - 08:13 PM
Posted 14 May 2019 - 09:07 PM
Jaz sem prejsnji teden nasla prvi siv las.
Priznam, da mi je ful zabediralo.
Jaz se tega bojim kot hudič križa. Hvala bogu še nič ni. Kolikor se pa sekiram zaradi staranja bi morala biti že komplet siva.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 15 May 2019 - 05:36 AM

Pablo Picasso
Posted 15 May 2019 - 05:54 AM
Posted 15 May 2019 - 06:37 AM
Jaz v zadnjih par mesecih vidim, da se mi ponekod zablešči kakšen bel las (prej nisem imela sivih sploh), ampak HB je moja naravna barva taka kamuflažna in sploh ne bo panike pomoje, da bi se morala barvat. Zaenkrat sploh ne razmišljam o prekrivanju. Upam pa, da ne bo šlo zdej fuul hitro naprej.
jest bi pa drgač takoj šla nazaj v 20-ta :-) Mi je bilo luštno!
Posted 15 May 2019 - 06:41 AM
Jaz sem na pol, če ne več, siva. Takšni geni, nimam kaj. Kano bom morala začeti meešati, ker drugače bo preveč kričeča.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 May 2019 - 07:03 AM
Jaz bi sla pa v otrostvo nazaj. Tja do 8 let.
V osnovno in srednjo nikoli vec. V 20ta (prva polovica) pa ne zato, ker sem se takrat pocutila res grozno v svoji kozi, imela negativno mnenje o sebi in nasploh delovala samodestruktivno.
Posted 15 May 2019 - 08:36 AM
Se še spomnim tistih dni, s tem, da se je to pri meni zgodilo že na fakulteti.
enako
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 November 2019 - 09:41 PM
Do sedaj sem parkrat zmesala bakreno blond in lesnikovo rjavo, da bi malo ubila rdeco barvo na zacetku ... in sem dobila precej temno rdece lase
Moja logika ... pretemna rdeca.
Zato sem danes poskusila 1/2 bakreno svetlo rjavo in 1/2 blond
Ven sem prisla cisto temno rjava z vijolicnim tonom (kot ko se barva na laseh spremeni, ko se barvas)
Zdaj ne vem ali sem predolgo pustila na laseh ( ene 40min, ker sem najprej narastek, potem pa po preostali dolzini), ali je tista blond cisto narobe reagirala ... ampak tako temna ne pomnim, kdaj sem bila. O bakreni barvi pa ne duha, ne sluha
Put A Kilt On It!
Posted 17 November 2019 - 09:17 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 November 2019 - 11:15 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 17 November 2019 - 12:54 PM
Pred leti, sem dala neko zlato rjavo na precej temnejšo osnovo in se ni poznalo prakticno NIC.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 December 2019 - 09:58 AM
Včeraj mi je v Esteli predlagala njihove najbolj naravne barve
- FREE FROM AMMONIA, PPD AND RESORCINOL
- 49 shades, all enriched with rice milk and sugar
- Colored and irresistible textures
- Extremely rich and creamy
- Inviting fragrance
- Gentle to the scalp
Barve PRECIOUS NATURE so primerne za alergike, nosečnice, občutljive in za osebe z sivimi lasmi.
Predlagala mi je 40ml 9 in 20ml 8.4 ... in bom videla, kaj bom dobila
Put A Kilt On It!
Posted 13 December 2019 - 12:39 PM
Bill Bullard
Posted 13 December 2019 - 12:44 PM
To sliko sem ji pokazala
Upam, da ve, o čem govori
Put A Kilt On It!
Posted 13 December 2019 - 06:58 PM
Posted 07 January 2020 - 11:18 AM
Kami, si se pobarvala?
Jaz sem pa tokrat kupila Naturavit R13 (zlato blond) namesto R15. Pri slednji me je res začelo motit, da je na začetku tako divja ognjena (meni je sicer še kar, samo precej nenaravno izpade, fantu pa ful ni všeč) in da moram čakat, da se spere. Zlato blond je sicer približek moje naravne in mi je cilj, da se toliko uspe zliti z narastkom, da se bi za nekaj časa nehala barvat. Samo me skrbi, da bo ta spet ful temno prijela na sedajšnjo bakreno, ali da bohnedaj ne bi prišla oranžna ven. Se bom pa kar sama doma, wish me luck...
Bill Bullard
Posted 07 January 2020 - 11:51 AM
ne še. Sem imela problem, ker mi je takrat tako temna prijela, da jo zdaj spiram.
Sem se še enkrat pobarvala z R14 (svetlo rjavo bakreno), naslednjič pa računam, da se bom lahko s to novo verzijo (čez kake 14 dni).
Kaj pa če bi zmešala R13 in R15?
No, da ne bom prepametna, meni se to mešanje ni ravno najbolj posrečilo
Put A Kilt On It!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users