Jump to content

Photo

Kje kupujete?

• Please log in to reply
747 replies to this topic

#681 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27341 posts

Posted 27 March 2025 - 09:50 AM

Ja pa obupna je, prsi so cenejse in sestavinsko neprimerno boljse.
  • 0

#682 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 27 March 2025 - 10:00 AM

To pri nas A. rad je, ampak je našel v Hoferju ali v Spinu neko cenejšo verzijo. Mislim, da celo od istega proizvajalca.
Piščančje prsi so pač po okusu čisto drugačne.
  • 0

#683 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27341 posts

Posted 27 March 2025 - 10:01 AM

Ja tega ma Spin ful 🙂 jaz sem malo bolj previdna, ker Spin ima brezglutenske te pakirane stvari, Hofer pa ne.
  • 0

#684 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 27 March 2025 - 10:03 AM

To je neka ful velika Poli ja, 800 g ali celo več. Je pa draga ja. Mi jo trenutno kupujemo za v tople sendviče, ker I. kakšne druge salame, šunke, prsi...ne mara. Isto sir, če ni Jošt, ga ne bo pojedla.

Kozice so tudi drage ja, pa malo jih je, mislim da 250 g. Ko jih odtališ pa seveda še ful manj. Tudi v Sparu so tam okrog 6 eur. Jaz jih kupujem za v pad thai.

Pa toaletni papir je meni povsod drag. Zadnjič sem se začudila v Tušu, ko sem videla, da je navadno sončnično olje Zvezda čez 3 €. A ni bilo to ful ceneje včasih.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#685 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 27 March 2025 - 10:06 AM

Kozice so bile v Sparu nazadnje okrog 4€, jaz jih kdaj na kupon vzamem. Pred časom je imel pa Hofer akcijo in so bile res ugodne, mislim, da celo pod 3€ in sva naredila malo zaloge.
Pri toaletnem papirju je kar razlika v kvaliteti, pa treba je pogledat, koliko je na eni roli. Tale Paloma od včeraj je čisto puhla, medtem ko so DMove res konkretne.
  • 0

#686 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 27 March 2025 - 10:13 AM

Moj ata tudi skozi to poliko je, ampak kupujem Mercatorjevo, je cenejša, včasih pa še na kupon vzamem. Sem pa zadnjič naredila izračun: piščančja prsa v klobasi od Perutnine so v Mercatorju s kuponom za -25% dražja, kot je redna cena klobase v Lidlu. Pa zdaj ima Mercator novo finto, da če želiš koristit kupon za 25% na izdelek moraš imet drugih stvari vsaj za 5€. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#687 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 27 March 2025 - 10:14 AM

Toaletni je v DMu ugoden, ja. To moz racuna rolice pa sloje pa papircke in se tam menda najbolj splaca :D Soncnicno je pa 1,5 ali manj. Ampak ga kupim v akciji.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#688 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 27 March 2025 - 10:16 AM

To salamo ima A.,ampak ne vem, kje kupi

Attached Files

• 0

#689 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 27 March 2025 - 10:18 AM

Nam pa vsem piščančje klobase tako smrdijo, da jih sploh nikoli ne kupujemo, že v primarni družini jih nismo nikoli jedli. Jakob niti v šoli ne je, ravno včeraj je rekel, da je poliko zavil v papir in dal v koš. 

Imam pa sicer rada Mordatelo pa kuhan pršut pa Milansko občasno. 

• 0

#690 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 27 March 2025 - 10:19 AM

Toaletni je v DMu ugoden, ja. To moz racuna rolice pa sloje pa papircke in se tam menda najbolj splaca :D Soncnicno je pa 1,5 ali manj. Ampak ga kupim v akciji.

Pa je tak kompakten al ful tanek?

Jaz ga načeloma kar v Ludlu kupujem, mi je ok. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#691 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 27 March 2025 - 10:20 AM

DMov je najboljši pa ful debele role so, veliko papirja je gor. Ne vem kolk točno, ampak traja ful dlje kot Palomina rolica recimo. :D

• 0

#692 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 27 March 2025 - 10:25 AM

Ja, je ok, ker se pritozim, ce se svaljklja po riti 🤭
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#693 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 27 March 2025 - 10:26 AM

M, katere kozice pa? Jaz v Sparu vzamem od Ledo ali kaj takega. S Budget ne. Pa wc papir kupujem večinoma 4 slojni, 3 slojni se mi zdijo vsi neki tanki. No bom probala tega DM 3 slojnega.

Od narezkov imam jaz rada pečen ali kuhan pršut, pa mortadelo, občasno kupim.

Mercator je zdaj naredil res bedno s temi kuponi in zbiranjem točk. Prej sem recimo v pol leta nabrala toliko pik, da sem imela za 20 € bonusa. Zdaj so pa obdobje zbiranja pik skrajšali za polovico in ni šans, da toliko naberem, ker ne kupujemo samo v Mercatorju.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#694 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 27 March 2025 - 11:24 AM

Že nekaj mesecev nakupujem v Sparu, ker je blizu službe. Tudi njihova kartica se mi zdi precej ugodnejša od Mercatorjeve. Donat in kako dražje živilo lahko na kupon kupim ceneje. Ponovno sem odkril Leclerc. Dejansko je to najboljši market za hrano. Na Leclercovi kartici se nabirajo evri, ki jih lahko periodično odšteješ od računa. Niti me ne zanimajo te preklete kartice, trgovine naj prodajajo dobro robo po razumnih cenah ne da bi "farbali" ljudi s kobajagi ugodnostmi, ki te terajo v nakup nepotrebnih reči. Špecerijo bom kupoval na Opčinah, tle ni kaj.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#695 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16812 posts

Posted 27 March 2025 - 11:52 AM

Pri nas hb zivimo od piscancjih prsi.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#696 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 27 March 2025 - 12:06 PM

Meni kar vse salame ful smrdijo, razen prsuta. Jih ne kupujemo skoraj nikoli, sploh ne Poli ipd. piscancjih. Pomoje so se mi v otrostvu zamerile.
WC papir pa obvezno 4-slojni iz Lidla, pred tem smo pa Hoferjevega.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#697 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 27 March 2025 - 12:34 PM

Jaz obožujem domače sušene mesnine, tako da večkrat dobim od doma kaj ali pa naročim pri komu od kolegov, ki se s tem ukvarjajo.

• 0

#698 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 27 March 2025 - 12:35 PM

Jaz kupujem v Hoferju in Leclercu ob torkih, ker se dobi kupon v vrednosti 10% nakupa, ki ga moras zapravit v enem tednu. Wc papir pa jaz vedno vzamem v Hoferju ali Lidlu, ce tja zavijem.
Gledam vase racune, vidim da ful skromno jem, v glavnem eno in isto :)
  • 0

#699 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 28 March 2025 - 10:33 AM

Attached File  IMG_8486.jpeg   192.32KB   0 downloads
Nas tedenski nakup. Je pa malce manjsi kot ponavadi, ker se imamo nekaj zalog za porabit v hladilniku.
  • 0

#700 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 28 March 2025 - 11:15 AM

Mi smo danes malo vec bedarij pokupili, ker so bili otroci prisotni (mlecni riz, poli :lol:, rogljicki...). Pa dva stolcka, ker so jih polomili. Mleko je ful ugodno ta teden (pod 1€), bio passata, brokoli... Z 10% pa sploh.

Pa tale veganski namaz iz DMa je menda ful dober (se en je giandua pa ni tako dober).

Attached Files

• 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users