Pust
Posted 17 February 2012 - 08:54 AM
Glede mask: vsaka je boljša od nemaske in v vsako je vloženega nekaj truda, tako da imajo vse moje "spoštovanje".
Jaz bom najverjetneje Noč.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 17 February 2012 - 09:20 AM

Posted 17 February 2012 - 12:11 PM
Anonymousi?

Glede mask: vsaka je boljša od nemaske in v vsako je vloženega nekaj truda, tako da imajo vse moje "spoštovanje".
Jaz bom najverjetneje Noč.

Jaz sem bila v otrostvu enkrat dan in noč.

Sade, zanima me tvoja vesca, lahko tudi po pustu prilepis kaksno fotko, ne nujno svoje, ce noces.

Posted 17 February 2012 - 03:25 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 17 February 2012 - 04:18 PM
Jutri delam na pustovanju, tako da moram zdaj nekaj ha hitro doma skupaj poiskat.
[Napoleon]
Posted 17 February 2012 - 04:20 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 February 2012 - 05:09 PM

Zdaj pa ne vem, kaj bi bila in nimam več časa za ideje.
Posted 17 February 2012 - 06:29 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 February 2012 - 06:41 PM

Ful dobra boš, pomoje.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 February 2012 - 06:41 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 February 2012 - 07:06 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 17 February 2012 - 07:23 PM
jaz ne maram mask, prav neprijetno mi je....
že od malega se bojim Božičkov,dedkov mrazov, klovni so mi pa itak največji strah

killer klovn

Posted 17 February 2012 - 07:27 PM
+1
Neprijetno mi je, ko ne vem, s kom imam opravka. In nekatere maske so dejansko neprijetne, pac se obnasajo maski primerno, ne maram tega.
Posted 17 February 2012 - 09:43 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 17 February 2012 - 09:50 PM
Jaz se pa glede pusta čedalje bolj strinjam z mnenjem blogerke Simone Rebolj:
Kurenti so odvratno vsiljivi, grdi in zoprni. Prav fobijo imam pred njimi, če sem natančna.
Ena najbolj odbijajočih nekoristnih kvazi “tradicij”. V bistvu je kar pust v celoti idiotizem par ekselons.
Primitivizmi imajo itak vedno najdaljšo življenjsko dobo. Saj podobno je z novoletnim petardiranjem in
raketiranjem. Pa klovni, ki naj bi morali bit blazno simpatični otrokom. Kaj neki je simpatičnega na zakrinkani
šemi, ki se spakuje. Itd.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 February 2012 - 11:19 PM
Posted 18 February 2012 - 01:12 AM
Jaz se pa glede pusta čedalje bolj strinjam z mnenjem blogerke Simone Rebolj:
Kurenti so odvratno vsiljivi, grdi in zoprni. Prav fobijo imam pred njimi, če sem natančna.
Ena najbolj odbijajočih nekoristnih kvazi “tradicij”. V bistvu je kar pust v celoti idiotizem par ekselons.
Primitivizmi imajo itak vedno najdaljšo življenjsko dobo. Saj podobno je z novoletnim petardiranjem in
raketiranjem. Pa klovni, ki naj bi morali bit blazno simpatični otrokom. Kaj neki je simpatičnega na zakrinkani
šemi, ki se spakuje. Itd.
Se strinjam tudi jaz. Glede na to, da tudi krofov ne maram

Enkrat sredi OŠ sem se nazadnje našemila.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users