Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1837 replies to this topic

#681 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 December 2008 - 09:46 AM

Adriane, mene tudi baterija ni navdušila, žal. Zdržala mi je dva dni, je pa res, da ga imam neprestano po rokah in nekaj delam, ker je pač nov in ga čist podzavestno skos po rokah vlačim, nekaj slikam, snemam, itd. No sicer pa mi tudi ob normalni uporabi pomoje ne bo zdržala dlje kot kakšne tri dni. Pa dobro, dala sem zanj en cent, nimam se kaj pritoževat. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#682 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 December 2008 - 11:24 AM

Jaz tudi nonstop nekja prčkam po telefonu. V glavnem berem smse, ko nimam kaj počet oz. koga čakam. Ravno zato sem tak dolgo kolebala z nakupom, ker je dobesedno 2x slabša od zdajšnje Motorole.

Kar je, je. Je že na prvem polnjenju.

Prva kritika: Bolj blesavega načina odpiranja pokrovčka za baterijo niso mogli iznajt? mad.gif Se bojim, da bom ščasoma kaj zlomla sad.gif

Drugače je pa res lep in pune šminkerski tongue.gif
A must have za vsako Čudovita.si biggrin.gif

P.s.: Poleg dobiš še ličen obesek closedeyes.gif
lol1.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#683 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 12 December 2008 - 11:24 AM

Sagem je bil moj drugi telefonin (prvi je bil Philipsov). Nisem bil najbolj navdušen nad njim. Dopadel se mi je, ker sem ga poleti na morju lahko nosil v žepu kratkih hlač. Zdaj sem dobil od Simobila eno silno kuverto, v kateri je ponudba (če prav štekam) da si izberem ali bonus 60€ pogovorov ali pa si omislim nov telefonin. Uporabljam pet let staro Nokio, ki ne kaže znakov pešanja. Baterija drži en teden, uporabljam jo pa v glavnem za sms in klice. Tu pa tam kaj slikam. A kdo razume, v čem je vic, da pri Simobilu plačaš višjo naročnino, če imaš BlackBerry. hmm.gif Na njihovi domači strani nisem našel razlage.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#684 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 12 December 2008 - 11:51 AM

IPB Image IPB Image IPB Image
smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#685 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 December 2008 - 03:33 PM

QUOTE(Adriane @ 12. 12. 2008 - 11:24) View Post

Prva kritika: Bolj blesavega načina odpiranja pokrovčka za baterijo niso mogli iznajt? mad.gif Se bojim, da bom ščasoma kaj zlomla sad.gif

O bog pomagi, meni je to tudi dobesedno nedojemljivo. Način odpiranja zadnjega pokrovčka je idiotski. Mam feeling, da bi se znalo sčasoma vse razmajat, ker ni nekega 'pametnega' patenta. Samo čakam, da mi bo enkrat ob odpiranju odletel kak drobec oz. zobček, že itak sem med odpiranjem čist presrana in si sploh ne upam dost cuknat. Je že res, da tega ne ofneš glih vsak dan, ampak vseen.

Sicer pa še enkrat - lep je ful, totalno šiki, zvočnik se mi zdi super (res se dobro sliši), pa še dali sva zanj en cent. Če se pokvari, ne moreš glih trdit, da si v kakšni strašni izgubi. laugh.gif No, ampak vseeno upam, da bo pridno delal in da imam zdej mir (kar se tiče menjave telefonov) vsaj za dve leti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#686 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 12 December 2008 - 04:10 PM

QUOTE(eve @ 11. 12. 2008 - 9:24) View Post

Če bo vse po sreči, bo tale Nokia jutri zvečer že moja:

IPB Image

Juhuhu, je že moj. woot.gif woot.gif Komaj čakam zvečer, da pridem domov in si vse lepo pogledam... biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#687 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 12 December 2008 - 05:59 PM

QUOTE(DiLeMa @ 12. 12. 2008 - 15:33) View Post

pa še dali sva zanj en cent. Če se pokvari, ne moreš glih trdit, da si v kakšni strašni izgubi. laugh.gif

No, s tem se ne bi mogla glih najbolj strinjat ker u bistvu ti v tej naročnini odplačuješ tut telefon. In če bi se zdej odločla povsem prekint razmerje z mobitelom, bi jim mogla lepo dat še 250€ (oz. kokrkoli) da bi tale telefončk odplačala. Tko da u bistvu glih čist zastonj pa tut ni ane smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#688 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 December 2008 - 08:38 PM

Hehe, kako smo si različni.
Meni je Sagem Roxy eden izmed najbolj grdih gsmov, kar sem jih videla. laugh.gif
Pri aparaturah pa resnično nimam niti malo girly sledi v sebi.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#689 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 December 2008 - 08:55 PM

Daj ne palamudi, prešuštnica closedeyes.gif

Mater ma male tipke! Že vidim hieroglife po vsaki pijanski noči butl.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#690 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 December 2008 - 08:58 PM

Da ne bova mele šole, samo se pazi. mad.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#691 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 December 2008 - 01:18 PM

QUOTE(Nincha @ 12. 12. 2008 - 17:59) View Post

No, s tem se ne bi mogla glih najbolj strinjat ker u bistvu ti v tej naročnini odplačuješ tut telefon. In če bi se zdej odločla povsem prekint razmerje z mobitelom, bi jim mogla lepo dat še 250€ (oz. kokrkoli) da bi tale telefončk odplačala. Tko da u bistvu glih čist zastonj pa tut ni ane smile.gif

No, fora je v tem, da bi jaz itak vzela Džabest paket (četudi ne bi bilo zraven sploh telefona), ker se mi totalno splača - sem že prej mela naročnino, zdej sem samo prešaltala na drug paket in zraven dobila telefon za en cent. Je pa seveda res, da pri naročnini odplačuješ zraven tudi telefon, ampak je tale Džabest paket tako ugoden, da človek nima tega feelinga.
  • 0

#692 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 13 December 2008 - 02:05 PM

Hehe, ja sej, pr simobilu je isto, sama sem ful talent za zgublanje mobitelov in je potem vedno cel problem ker lahko drug mobitel vzameš šele po dveh letih (drugače morš spet odplačevt razliko, ane), jst mam pa mobi za kkšnih 8 mescev laugh.gif Pa na en račun lahko vzameš en UMTS mobitel pa en navaden mobi (vsaj pri mobitelu vem da je tko, haha, k na mojem računu pr simobilu mam še vedno en mobi, vsem sm pa že 3 zamenjala laugh.gif , pol pa enga vzamem na babi, enga na mami, enga nase, enga na očija.. laugh.gif ).. U glavnem itak vem da nebo noben razumel kaj sm hotla povedat, pač ne zgublat mobitelov wink.gif biggrin.gif laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#693 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 December 2008 - 02:56 PM

Ja pa tako hitro dobivam nove, da jih nimam časa umes še zgublat biggrin.gif

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#694 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 13 December 2008 - 04:06 PM

Jst sm pa zaljubljena v svoj telefon in sem ga že 2x zgubila, to je moj že tretji enak telefon. laugh.gif Nevem zakaj sem se tok zaljublila vanjga, ampak ga ne menjam za nč na svetu wub.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#695 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 14 December 2008 - 02:57 PM

QUOTE(bellini @ 8. 12. 2008 - 22:25) View Post

Tale je pa pri meni na preizkusu- LG Shine KE970. Ima kovinsko ohišje in deluje zelo poslovno. Meni vizualno izredno všeč. Zdaj kako bo funkcionalen bomo pa še videli. Moj prejšnji je bil LG white chocolate pa me malo signal zafrkava.

IPB Image

LG Chocolate je živa groza od telefona. Kr nekaj ni signala ali pa je pa se me ne da poklicat pa take finte.
Ta LG shine pa mi tudi ni njabolj všeč. smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#696 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4185 posts

Posted 14 December 2008 - 03:38 PM

QUOTE(tašika @ 14. 12. 2008 - 14:57) View Post

LG Chocolate je živa groza od telefona. Kr nekaj ni signala ali pa je pa se me ne da poklicat pa take finte.
Ta LG shine pa mi tudi ni njabolj všeč. smile.gif

Vizualno al funkcijsko? Mene zaenkrat še ni razočaral. Lahko se pogovarjam doma, ker prej s chocolatom sem mogla it ven in okoli hiše iskat signal verymad.gif Baterija zdrži 4 dni brez problema in tud sms sporočila se da fajn pisat, medtem ko chocolate je mel tako glupo funkcijo, kjer si moral veliko začetnico na začetku stavka vedno znova nastavljat rolleyes.gif
  • 0

#697 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 December 2008 - 04:40 PM

Dilema, maš slučajno kake težave s pošiljanjem MMSov?
Če priložim sliko, mi napiše:
Chyba recipient address not resolved

Velikost slike ne preseže 33kb. ermm.gif
Živcira me.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#698 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 14 December 2008 - 04:54 PM

QUOTE(bellini @ 14. 12. 2008 - 15:38) View Post

Vizualno al funkcijsko? Mene zaenkrat še ni razočaral. Lahko se pogovarjam doma, ker prej s chocolatom sem mogla it ven in okoli hiše iskat signal verymad.gif Baterija zdrži 4 dni brez problema in tud sms sporočila se da fajn pisat, medtem ko chocolate je mel tako glupo funkcijo, kjer si moral veliko začetnico na začetku stavka vedno znova nastavljat rolleyes.gif

Predvsem funkcijsko, čeprav tudi vizualni ni neki baš jak. Na živce mi grejo tipke.
  • 0

[Napoleon]

#699 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 December 2008 - 06:13 PM

Že zrihtala, hvala

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#700 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 14 December 2008 - 07:24 PM

Ima katera izkušnje z Sony Ericssonom W890i?

IPB Image
  • 0

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users