GSM aparati
Posted 12 December 2008 - 09:46 AM

Posted 12 December 2008 - 11:24 AM
Kar je, je. Je že na prvem polnjenju.
Prva kritika: Bolj blesavega načina odpiranja pokrovčka za baterijo niso mogli iznajt?

Drugače je pa res lep in pune šminkerski

A must have za vsako Čudovita.si

P.s.: Poleg dobiš še ličen obesek

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 12 December 2008 - 11:24 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 12 December 2008 - 11:51 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 December 2008 - 03:33 PM
Prva kritika: Bolj blesavega načina odpiranja pokrovčka za baterijo niso mogli iznajt?

O bog pomagi, meni je to tudi dobesedno nedojemljivo. Način odpiranja zadnjega pokrovčka je idiotski. Mam feeling, da bi se znalo sčasoma vse razmajat, ker ni nekega 'pametnega' patenta. Samo čakam, da mi bo enkrat ob odpiranju odletel kak drobec oz. zobček, že itak sem med odpiranjem čist presrana in si sploh ne upam dost cuknat. Je že res, da tega ne ofneš glih vsak dan, ampak vseen.
Sicer pa še enkrat - lep je ful, totalno šiki, zvočnik se mi zdi super (res se dobro sliši), pa še dali sva zanj en cent. Če se pokvari, ne moreš glih trdit, da si v kakšni strašni izgubi.

Posted 12 December 2008 - 05:59 PM
pa še dali sva zanj en cent. Če se pokvari, ne moreš glih trdit, da si v kakšni strašni izgubi.

No, s tem se ne bi mogla glih najbolj strinjat ker u bistvu ti v tej naročnini odplačuješ tut telefon. In če bi se zdej odločla povsem prekint razmerje z mobitelom, bi jim mogla lepo dat še 250€ (oz. kokrkoli) da bi tale telefončk odplačala. Tko da u bistvu glih čist zastonj pa tut ni ane

After all this time?
Always.
Posted 12 December 2008 - 08:38 PM
Hehe, kako smo si različni.
Meni je Sagem Roxy eden izmed najbolj grdih gsmov, kar sem jih videla.

Pri aparaturah pa resnično nimam niti malo girly sledi v sebi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 December 2008 - 08:58 PM
Da ne bova mele šole, samo se pazi.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 December 2008 - 01:18 PM
No, s tem se ne bi mogla glih najbolj strinjat ker u bistvu ti v tej naročnini odplačuješ tut telefon. In če bi se zdej odločla povsem prekint razmerje z mobitelom, bi jim mogla lepo dat še 250€ (oz. kokrkoli) da bi tale telefončk odplačala. Tko da u bistvu glih čist zastonj pa tut ni ane

No, fora je v tem, da bi jaz itak vzela Džabest paket (četudi ne bi bilo zraven sploh telefona), ker se mi totalno splača - sem že prej mela naročnino, zdej sem samo prešaltala na drug paket in zraven dobila telefon za en cent. Je pa seveda res, da pri naročnini odplačuješ zraven tudi telefon, ampak je tale Džabest paket tako ugoden, da človek nima tega feelinga.
Posted 13 December 2008 - 02:05 PM

After all this time?
Always.
Posted 13 December 2008 - 02:56 PM

Posted 13 December 2008 - 04:06 PM

After all this time?
Always.
Posted 14 December 2008 - 02:57 PM
Tale je pa pri meni na preizkusu- LG Shine KE970. Ima kovinsko ohišje in deluje zelo poslovno. Meni vizualno izredno všeč. Zdaj kako bo funkcionalen bomo pa še videli. Moj prejšnji je bil LG white chocolate pa me malo signal zafrkava.

LG Chocolate je živa groza od telefona. Kr nekaj ni signala ali pa je pa se me ne da poklicat pa take finte.
Ta LG shine pa mi tudi ni njabolj všeč.

[Napoleon]
Posted 14 December 2008 - 03:38 PM
LG Chocolate je živa groza od telefona. Kr nekaj ni signala ali pa je pa se me ne da poklicat pa take finte.
Ta LG shine pa mi tudi ni njabolj všeč.

Vizualno al funkcijsko? Mene zaenkrat še ni razočaral. Lahko se pogovarjam doma, ker prej s chocolatom sem mogla it ven in okoli hiše iskat signal

Posted 14 December 2008 - 04:40 PM
Če priložim sliko, mi napiše:
Chyba recipient address not resolved
Velikost slike ne preseže 33kb.

Živcira me.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 14 December 2008 - 04:54 PM
Vizualno al funkcijsko? Mene zaenkrat še ni razočaral. Lahko se pogovarjam doma, ker prej s chocolatom sem mogla it ven in okoli hiše iskat signal

Predvsem funkcijsko, čeprav tudi vizualni ni neki baš jak. Na živce mi grejo tipke.
[Napoleon]
Posted 14 December 2008 - 07:24 PM

[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users