Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#681 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 January 2008 - 06:32 PM

Samo opozorilo:V vašem DM-u imaju precej čudno robo. Dostikrat se mi je zgodilo, da sem kupila kaj pokvarjenega.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#682 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 31 January 2008 - 08:02 PM

Garnier - Total fresh

Ni komedogen, super je za mešano kožo. Lahko se maže in je fajn za pod puder. smile.gif Jaz je ne menjam.
  • 0

#683 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 01 February 2008 - 05:26 PM

Uh to sem že imela. Delala mi je mozolje sad.gif . Sj pravim da sem zelo občutljiva na mašenje por.
  • 0

#684 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 01 February 2008 - 10:49 PM

Ej lala jaz tud se vedno vračam k Tf, mam mešano kožo, mastno na T predelu, no in, na lička ga nanesem brez problema me ni strah mozočkov tud na vrat, kaj pa npr na brado, tu na brado se me je pa kr mal strah kaj capat gor, ker se mi ful mozolčki delajo....Aja na lička še prej dam mal Alverde fluida, mi ful paše na kožo... No a ti si tud na brado namažeš Tf? PA na čelo?
  • 0

#685 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 February 2008 - 07:46 PM

Ne, jaz jo tudi samo po ličkih mažem. Po T predelu imam že itak dost masno kožo, ne rabim še kreme. smile.gif Pa Alverde - jojoba mi je tut fajn za lička. Z njo pa se namažem zvečer, ker za čez dan se mi vseeno zdi malo preveč.
  • 0

#686 Pupa

Pupa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 02 February 2008 - 10:09 PM

Ojla punce!
No meni se zadnje čase tak mnozijo mozolji p obrazu pa nevem zakaj. A je mozno da mi dela mozolje tonik od garnier un zeleni??? Iščem kje bi lahko bil vzrok smile.gif
  • 0

#687 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 February 2008 - 09:22 AM

Vzrok je lahko vse.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#688 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 February 2008 - 12:47 PM

Sploh nevem, v katero temo naj to napišem. huh.gif Meni se je koža tak spremenila, da to sploh ni za vrjet. Celi čas sem imela mastno/nečisto kožo, ki se je po T predelu ful ful svetila. Pol sem uporabljala Skinoren, in se znebila vseh mozoljev (ogrci so še). Zdaj pa sem začela z Akamutijevo glino, in koža se je spremnila čisto ! Postala je suha, hrapava, luske imam po T predeli (ki se mi sploh več ne sveti). Kljub temu, da vsaj večer obilno nanesem Alverde - jojoba, zjutraj pa Garnier - TF in 2x na teden delam piling, ni nič drugače. Čisto sem že obupala, ker je grozno. cry.gif Imate kakšen predlog ?
  • 0

#689 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 24 February 2008 - 12:57 PM

prenehaj z akamutijevo glino, sej si že sama izpostavla težavo smile.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#690 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 24 February 2008 - 01:06 PM

laLa° men se je tud to zgodilo. Kožo sem imela čist suho in hrapavo po uporabi Skinorena, pa sem uporabila Logonino masko za mastno in nečisto kožo, ki je ful mastna. Ta maska mi je kožo čist transformirala, tako mehke in nahranjene kože nisem imela še nikoli. Probej mogoče bo tud tebi pomagala.
  • 0

#691 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 February 2008 - 01:40 PM

pinga, vrjetno je res v glini težava. huh.gif Ampak jaz je nočem prenehat uporabljat, ker upam, da mi bo počistila tiste ogrce, ki so še ostali.
  • 0

#692 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 February 2008 - 03:29 PM

Te pa jo uporabljaj samo po nosu ?
  • 0
Viens, reste ici!

#693 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 February 2008 - 03:39 PM

Če pa mam pol luskice & celo hrapavo kožo. huh.gif Bom jo vseeno uporabljala, preko pa ultra hranilne in vlažilne kreme nanašala.
  • 0

#694 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 25 February 2008 - 02:25 PM

Hm, mogoče je pa to od mraza?
Jaz sm z Skinorenom nehala kakšna dva meseca nazaj in gline ne uporabljam, pa se mi vseeno nenormalno lušči koža.
Resno moram nekaj pogruntat, da bo bolje...
Danes bom probala in si nardila eno masko iz medu, če bo kaj bolje.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#695 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 February 2008 - 12:59 PM

QUOTE(Sarah @ 13. 1. 2008 - 19:39) View Post

Ja nevem, saj pravim. Cleanance ima glikolno ki, kot jaz vem, ne učinkuje proti mozoljem ampak "briše" stare rdeče flekce ki ostanejo. Ima tudi salicilno, ampak čisto na koncu in pomoje nima haska. Diacnel res priporočajo za večje težave, ampak ima pa učinkovino proti mozoljem, poleg glikolne. Kolko si pa stara? Ja nevem, pol pa raje začni s Cleanance če tako misliš. wink.gif

Aha, alora čakaj, če sem prav razumela - Cleanance samo briše fleke, medtem ko Diacnel in briše fleke in je proti mozoljem? Potemtakem je Diacnel boljša? Ker meni se po licih ful delajo neki ogabni podkožni mozolji, za katerimi potem ostanejo fleki :S.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#696 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 14 March 2008 - 05:15 PM

Kateri robčki bi bli primerni za mojo kožo? Imam mastno kožo (ni preveč high in ni low- T predel!) in suho povrhnjico (tako mi je en aparat v kozmetičnem salonu izmeril).
KLIK1
KLIK2
KLIK3
KLIK4
KLIK5
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#697 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 15 March 2008 - 06:53 PM

QUOTE(laLa° @ 24. 2. 2008 - 15:39) View Post

Če pa mam pol luskice & celo hrapavo kožo. huh.gif Bom jo vseeno uporabljala, preko pa ultra hranilne in vlažilne kreme nanašala.

glina vpija maščobo, tako da pomoje za vsakodnevno uporabo ni (tud če si maske delaš z njo, npr.). ker potem začne koža nafrišno sebum uravnavat, pa se lahko pretirano masti ... začaran krog.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#698 MajaNova

MajaNova

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 20 March 2008 - 09:44 AM

Ojla punce!
Sem nova na tem forumu in vidim da imate enake težave kot jaz. Sama sem dolgo iskala pravo kozmetiko za sebe in zmetala na tone denarja za kozmetičarke. Sedaj pa imam kozmetiko Murad za aknasto in mastno kožo in moram priznati da je prva, ki ima rezultate na moji koži. Zanima me ali je katera od vas že uporabljala to kozmetiko in ali naj vztrajam pri njej. Kozmetike sicer ne poznam dobro in ali mi lahko katera malo več pove o njej. Hvala punce že vnaprej in ostanite lepe in mladostne.

• 0

#699 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 March 2008 - 02:55 PM

Te kozmetike sicer ne poznam, ampak če ti pomaga, vsekakor ostani pri njej!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#700 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 March 2008 - 06:41 PM

Sonchika mi lahko prosim priporočaš en nežni ampak unčikovit gel za umivanje mastne, nečiste kože. Namreč, sem že večkrat zasledila da čeprav maš nečisto kožo je bolje uporabljati nežne čistilne gele, ker če uporabljaš preveč agresivne porušiš pH in izsušiš kožo potem pa se koža začne "braniti" in se še bolj mastiti. Všeč bi mi bilo če bi bil kakšen naraven: Lavera, Aubrey ..
  • 0
Memento mori.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users