Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#681 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 February 2010 - 10:35 PM

Tudi jaz sem obupala nad vsem. surrender.gif
To je popolna katastrofa.
Že v osnovi ni bilo kaj prida izbire, ampak da zmaga najbolj antipatični komad... si pa ne bi mislila.

Sram me je, ker živim v državi, polni kmetavzeljnov, ki jim je takšna zvrst glasbe všeč. cry.gif yucky.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#682 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 February 2010 - 10:35 PM

Za Lango nisem navijala, čeprav komad ni bil najslabši, ampak vokalno sta obupna oba pevca. down.gif

Upala sem na zmago Nine, sem pa potihem slutila, da zna zmagati ta komad, ker je drugačen. Ampak drugačen ni vedno dobro, a ne? Samo da je harmonika zraven, pa glasujemo. blink.gif

Komad se zna - BIZARNO, vem - dokaj dobro uvrstit, ker je zadnje čase tudi ESC samo en velik, bizaren, šow.

In pismo, petje na playback je odbijajoče, če se pa niti ne potrudiš, da pravilno odpiraš usta - Tinkara Kovač - je pa pod kritiko. down.gif down.gif down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#683 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 February 2010 - 10:37 PM

QUOTE(Podgana @ 21. 2. 2010 - 22:28) View Post

Za crknt. Sem bila prepričana, da bo Nina zmagala, potem pa tole... Grozno wacko.gif

Ja ja, same here! Jst sm bla že tok vesela zanjo! Prvo sm začela vpit, ker je prehitela Lango, pol me je pa še ta šok doletel s tem cigumigujem. Gledala sm pa bolj zadnji del, ker sm hotla mojga Alexandra slišat. wub2.gif Aja, PJ, men Nina ni bla tok napačno oblečena glede na ostale katastrofe.

QUOTE(Kinky @ 21. 2. 2010 - 22:35) View Post

Za Lango nisem navijala, čeprav komad ni bil najslabši, ampak vokalno sta obupna oba pevca. down.gif

Upala sem na zmago Nine, sem pa potihem slutila, da zna zmagati ta komad, ker je drugačen. Ampak drugačen ni vedno dobro, a ne? Samo da je harmonika zraven, pa glasujemo. blink.gif

Komad se zna - BIZARNO, vem - dokaj dobro uvrstit, ker je zadnje čase tudi ESC samo en velik, bizaren, šow.
In pismo, petje na playback je odbijajoče, če se pa niti ne potrudiš, da pravilno odpiraš usta - Tinkara Kovač - je pa pod kritiko. down.gif down.gif down.gif

Nekaj let nazaj je Avstrija mela narodnozabavno pesem pa ni pršla v finale, bila je na zadnjih mestih. Pa lol @ Tinkara.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#684 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18607 posts

Posted 21 February 2010 - 10:39 PM

Zdele zvedla da je z Nino Pušlar nastopal moj sošolc, pizda zdej mi je pa žal, da nisem gledala (mi ful dol visi drugač za to). A obstaja kkšn posnetek na jutubu al pa kej?
  • 0

After all this time?

Always.

#685 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 February 2010 - 10:39 PM

Joj, se spomnim tega Avstrijca, neke krave je privlekel s sabo na oder, narisane.

EPIC FAIL!!!!!

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#686 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 February 2010 - 10:42 PM

QUOTE(Nincha @ 21. 2. 2010 - 22:39) View Post

Zdele zvedla da je z Nino Pušlar nastopal moj sošolc, pizda zdej mi je pa žal, da nisem gledala (mi ful dol visi drugač za to). A obstaja kkšn posnetek na jutubu al pa kej?

Zih bo kje na netu. On pleše pri Maestru ( Škrube & Company? biggrin.gif ) ?
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#687 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18607 posts

Posted 21 February 2010 - 10:43 PM

Jaja, dvojčka biggrin.gif Sej je na slikci zdej ugotavljam, čist talev biggrin.gif Carji, preveč hudo plešejo biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#688 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 21 February 2010 - 10:51 PM

QUOTE(Immortelle @ 22. 2. 2010 - 0:35) View Post

Sram me je, ker živim v državi, polni kmetavzeljnov, ki jim je takšna zvrst glasbe všeč. cry.gif yucky.gif

Razumem, da ti ni všeč; vsak ima svoj stil. Ampak takšen napad "polni kmetavzeljnov, ki jim je takšna zvrst glasbe všeč" ( blink.gif ), to sem pa vzela kot osebni napad. Prvo kot prvo - kdo so kmetavzarji? Tisti, ki ti hrano pridelujejo - tudi meni. In jih zato spoštujem (nekdo mora tut mal manj fino, umazano delo z rokami opravljati). In drugič kot drugič; meni je bilo všeč! Pa nimam niti psa doma, kaj šele kravic (pa tudi, če bi jih imela..). Moj fant, ne posluša takšne glasbe, pa mu je tudi bilo všeč. Tebi pač ne, ok, samo ni mi všeč takšen pristop.
Ne rečem, blo je nekaj vredu komadov; samo niso izstopali niti malo. Ta komad, pa je čisto univerzalen in do zdaj je več ali manj zmagovala "drugačnost", tko da izmed vseh mislim da sodi ta med tiste z največ potencjala na evroviziji.

Malo sem nataknjena danes, tko da mi je tole tolk bolj v nos stopilo. Ampak tudi na splošno, ne maram tovrstnega pljuvanja.

Je pa res mal kruto blo za Nino, ki je bla par sekund verjetno prepričana v zmago, ko je videla koliko točk je prejela, potem ji je pa vse dol padlo... Zihr ni glih prijeten občutek huh.gif

Nincha, če ne druzga bo zihr ponovitev: mal prever v sporedu.. ali pa v videoteki na rtvslo, če bodo mogoče objavili.. zihr bo nekje.
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#689 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17298 posts

Posted 21 February 2010 - 10:56 PM

QUOTE(*simoncy* @ 21. 2. 2010 - 22:51) View Post

Prvo kot prvo - kdo so kmetavzarji? Tisti, ki ti hrano pridelujejo

Ne, teji ne wink.gif

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#690 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 February 2010 - 10:59 PM

QUOTE(*simoncy* @ 21. 2. 2010 - 22:51) View Post

Prvo kot prvo - kdo so kmetavzarji?

Ne, ne... uporabila sem besedico "kmetavzeljni" - to meni ne pomeni enako kot kmetavzarji ali celo kmetje!

Imam pač izkušnje z določeno vrsto ljudi, ki jih imenujem kmetavzeljni.
In vsi povrsti bi glasovali (če niso) za to skropucalo.

Pa ne bom naprej razlagala, ker ni pomembno. Nimam nič proti kmetom by the way. sleep.gif
  • 0

#691 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 February 2010 - 11:00 PM

Komad je ta pravi za na Evrovizijo. Ko sem včeraj slišala finaliste, sem takoj
rekla, da bo ta sigurno zmagal ... in dejansko je komad dobro premišljena zmes. laugh.gif

Nina Pušlar je imela dolgočasen komad. Škoda.

Ostali so bili pod kritiko. Ziher Langa že komu jebe sunac, Manca Špik in Brigita Šuler pa po mojem
razmišljata o samomoru.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#692 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 21 February 2010 - 11:04 PM

Ok, narobe razumela, fajn pol smile.gif ampk še vseeno sm menja, da ima vsak svoj okus in če komu paše ta muska, pač naj mu paše, naj uživa v njej... konc koncev je harmonika neke vrste naš simbol - in pojma nimam, zakaj bi moral bit ta simbol tko slab. Ampk o tem bi se dalo še in še razpravljat smile.gif Skratka, upam, da se na evroviziji dobr odrežejo.

Koregrafije pa mislim, da sploh ni blo nobene tko posebne...

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 2. 2010 - 1:00) View Post

Ostali so bili pod kritiko. Ziher Langa že komu jebe sunac

laugh.gif laugh.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

• Guests

Posted 21 February 2010 - 11:07 PM

Meni osebno sta bila Gal in tisti drugi model še najbližje dobremu komadu, me pa, kot ponavadi, nič ni prepričalo.
Moram rečt, da bi me bilo svoje nacionalnosti precej bolj sram, če bi zmagala Manca, ker tista zastava je bila pa res najpatetičnejši krik ever! Ever! Pri tih modelih je vsaj jasno, da se ne jemljejo resno in je vse skupaj pač zajebancija. Pa konec koncev je lepo, da majo Kalamari spet kak plačan nastop, ker so imeli pomoje zadnjega v osemdesetih. tongue.gif
  • 0

#694 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 21 February 2010 - 11:08 PM

Ta komad j meni bruh, ampak pravzaprav mi niti eden ni bil dober. Ta EMA mi je bila cela katastrofa - od voditeljev, nastopajočih, gostov,...
  • 0

#695 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 February 2010 - 11:10 PM

QUOTE(PurePoison @ 21. 2. 2010 - 23:07) View Post

Pa konec koncev je lepo, da majo Kalamari spet kak plačan nastop, ker so imeli pomoje zadnjega v osemdesetih. tongue.gif

lol1.gif

• 0

#696 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 February 2010 - 11:10 PM

QUOTE(PurePoison @ 21. 2. 2010 - 23:07) View Post
Pa konec koncev je lepo, da majo Kalamari spet kak plačan nastop, ker so imeli pomoje zadnjega v osemdesetih. tongue.gif

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#697 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85972 posts

Posted 21 February 2010 - 11:11 PM

QUOTE(Immortelle @ 21. 2. 2010 - 22:35) View Post

Aha. Gledala pa ne bi, pa če me privežeš zraven.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#698 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 21 February 2010 - 11:15 PM

Naj mi nekdo pove kdo je sploh zmagal, ker nisem spremljala. Pa da vidim čemu ves ta gravž.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#699 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 February 2010 - 11:15 PM

Kaj pa če bi sama poiskala na netu? laugh.gif
Na rtvslo.si ti vse piše.

• 0

#700 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 21 February 2010 - 11:37 PM

Lahko bi, ampak potem ti ne bi mogla podat tega veleumnega komentarja. wink.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Google (1)