Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#681 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 21 February 2007 - 10:44 AM

Meli smo špotno vzgojo. Najprej nekaj badbintona, pol nas je pa učitelj odvedel na drugi konec telovadnice, kjer smo se učili neke nove umetnosti. In sicer- v usta smo dali neke ogromne kose žvečilnih gumijev in smo morali z njimi zadeti strop v telovadnici. To pa nobeni od nas ni uspelo, zato se nam je pridružil eden od sošolcev in nam pokazal kako se to dela. Še same smon ekajkrat poskusile, potem pa je bil konec ure. Odšle smo v garderobo, se preoblekle, name pa je čakala ena od sošolk, da bi skupaj odšli v knjižnico. Ona je imela na sebi samo tanko majico, jaz pa debel pulover in še plašč in škornje, saj je bila zima. Potem sva stopili na prosto in sošolka mi je rekla, da ne moreva nikamor, ker nju bo veter odnesel- na nek način tako kot tornado. Jaz pa sem rekla, da ni problema, da je samo navaden dežek. Ampak je v resnici zelo lilo, midve pa sva ugotovili, da sva brez dežnika. Zato sem odšla v garderobo k fantom in enega ukradla. S sošolko sva se stlačili pod tisti dežnik in se odpravili do knjižnice.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#682 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 February 2007 - 09:29 PM

teta je mela pogreb(nekdo ji je umrl)ampak nek tak spešl obred kjer smo vsi čepel in bli tiho pa neki smo poslušal,nakar se men vtrga in začnem noret,kričat in zatem še zakurim sobo down.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#683 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 22 February 2007 - 10:16 AM

Najprej sva se s sestrično nekaj skregali in me je začela lovit, jaz pa bežat pred njo. In sva zelo zelo dolgo tekli, potem pa sem se jez nenadoma ustavila in vprašala kje sva. Tudi onani imela pojma. Pol sva probale poiskat pot nazaj, ampak sva se samo bolj izgubili. Eno žensko sva prosili za pomoč, in ta naju je nappotila na pravo pot. Ko sva se vračali sva ugotovili, da sva prej pretekli kar nekaj kilometrov.-tega v resničnem življenju nikakor ne bi bila sposobna.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#684 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 23 February 2007 - 12:09 PM

V šoli smo imeli en nastop in jaz sem morala oponašati Fato iz TV Dober dan. Predstava je kar dolgo trajala, nto pa ji je sledila še ena in še ena, tako da je bila ura kmalu pol petih. Zdelo se mi je, da je že čas da grem domov. Na hodniku sem srečala strica in enega od bratrancev in sem ju prosila če me lahko zapeljeta do doma. Strinjala sta se. Bila sem že obuta in oblečena, nato pa sem se spomnila, da imam v tretjem nadstropju v razredu torbico. Tako sem obuta in oblečena začela teči po izredno spolzkih stopnicah, in z vsakim korakom posebej sem skoraj padla po tleh. Potrebovala sem kakih pet minut da sem prišla do tretjega nadstropja. Želela sem iti v učilnico, ampak je bilo vse pomešano, tako da sem jo komaj našla. Nato sem končno prišla do strica in lahko smo šli domov.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#685 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 February 2007 - 01:20 PM

da mi je jenna posodla 7 netopirjev v vrečkah,nujno jih je blo treba met v vrečkah,če pa si jih že dal ven,si si pa ti moral dta na obraz tako obleko čez obraz pa res samo male pikice na očeh,da vsj malo vidiš,ker drugače ti spraskajo oči laugh.gif .No,jz sm jih mela pač v vrečki,ampak mi je en ušel iz vrečke in sm ga na hitr dala v žep od plašča pa z zadrgo zapela žep,ker nism mela sabo obrazne rute,da bi si jo naveznla gor,a ne.
Sam mi je crknu un u žepu laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#686 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 24 February 2007 - 09:34 AM

Spet Anžeja. oops.gif Prjatelca me je prpelala k nemu, spomnem pa se sam, d je mel ful zopernega bratca.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#687 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 February 2007 - 09:42 AM

Današnja noč je minila pod vplivom branja tega foruma; vzela sem škarje in svojo puhasto grivo postrigla na par centimetrov. Nakar sem se spraševala zakaj sem šla to počet. Grozzzzzza.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#688 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 27 February 2007 - 07:58 PM

Js sem mela pa to noč moraste sanje. Ful se bojim kač, so mi precej nagravžne (predvsem njihova glava, oči zobje ). Vglavnem sanjalo se mi je, da se je kača plazila po meni in me ugriznila v dlan, zbudila sem se v kriku in z bolečino v roki. Moj fant se je rahlo ustrašu, no sej kdo se pa ne bi, če zraven sredi noči nekdo spušča "bojne krike". Kasneje sem mu povedala kaj se mi je sanjalo in je reku, da me je vrjetno poredni mačkon ugriznil v roko, saj zelo rad nagaja, ko kdo spi. smile.gif
  • 0

#689 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 01 March 2007 - 02:21 PM

Sanjala sem Mozarta. Sprva sem bila Aloyzia Weber in sem bila z njim tudi poročena, ampak nisem želela imet otrok. Potem pa sem bila naenkrat Konstanca Weber, njegove žena (s katero se je tudi v resnici poročil), in sem mu rodila fantka. Na nekem družinskem obisku mi je pa Aloyzia težila, da sem ji speljala moža.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#690 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 March 2007 - 04:38 PM

-samo Sissy maš ti vedno neke čudne sanje biggrin.gif
  • 0

#691 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 01 March 2007 - 06:01 PM

To pa drži wink.gif je pa najlepš če sanjam Anžeja.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#692 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 01 March 2007 - 06:21 PM

Jesm pa sanjala od fanta bivšo pa njenga sina... Pač vem da ma bejba ful lepe dolge skravžljane lase, sanjsko postavo pa joške... pa ful luškanga sinčka starga 5 let. In to sem sanjala. Weird.. Pa sploh razloga nimam.
  • 0

#693 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 March 2007 - 07:28 PM

Da je en tip, ki mi je zelo antipatičen, bil član Depeche Mode in sem se slinila okoli njega! blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#694 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26071 posts

Posted 01 March 2007 - 08:52 PM

zadnje dni neke cudne sanje (balkan slabo vpliva name, ocitno), sicer se spomnim samo parih izsekov, pa vseeno.

najprej je blo nekej v stilu, da je k Tiku v kletko ena huge vevericka prsla in je pol bezal pred njo pa bil cist prestrasen revez ...

druge so ble nekej v povezavi z bivsim, kao da sm se skrivala pred njim or sth like that,

tretje pa da sm bla noseca (?!) in da sm u petem mescu rodila eno mini mini puncko (pa noben ni vedu, da sm bla noseca in so bli usi ful sokirani). u glavnem, use nekej cudno (je pa res, da sm se isti dan potem postala mala teta, heh - sestricna rodila fantka smile.gif).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#695 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27604 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 March 2007 - 09:19 PM

Ogaaabne sanje. Kao sem bla v neki restvraciji in sem šla v kuhinjo. Pa ugriznem v neko zadevo, za ketere se je izkazalo da so želodčki, ven pa bizne kri ... Baaaaaaa, bruham.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#696 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 02 March 2007 - 03:21 PM

Celo noč sem premišljevala o kontrolni matematike. Al sem sanjala, kaj sem narobe napisala, al sem pa res razmišljala o tem. down.gif down.gif cry.gif cry.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#697 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 03 March 2007 - 10:35 AM

Sm spet sanjala. Mam občutek da s svojimi sanjami večinoma jaz temo vzdržujem.

Mela sem tipa in sem ga mela ful rada. Naenkrat me je pa pustu in si poiskal mojo najboljšo prijateljico-šok. Sm opravla tedt nosečnosti, k sm se bala, da sem noseča. S prijateljico sva se pogovorili in skupaj sva se besni odpravili do tega tipa, ki je zapustil tudi njo. Našli sva ga na nekem partyju ijn ga videli, kak se je zalizoval z eno novo punco. Dobesedno vrgli sva se nanj in ga premlatili d je bil ves črn!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#698 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 March 2007 - 01:35 PM

Da sem se že namazala z novimi mineralnimi senčkami tongue.gif In da sem imela tak volumen las, da jih nisem mogla speti v čop.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#699 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11538 posts

Posted 03 March 2007 - 04:09 PM

!
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#700 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26071 posts

Posted 06 March 2007 - 09:55 PM

mora me je tlacla cry.gif sm se zbudila cist paf.

mela sm hrcka, bl mal casa (ksn dan) in mi je blo hecno, kk to da je use ok z njim, ker je zmerej nekej narobe prej al slej (slabe izkusnje pac) ... in pol sm ugotovila, da sploh nima pol trebuscka, da kr manjka ... in k je kej pil al pa jedu je kr vn tekl/padal. pa cist je bil bogi, in pol sm k neumna klicala veterinarja pa se ni noben oglasu, oci me pa ni hotel peljat. in pol je tist hrcek ze poginil, ampak je kr ozivel, ampak je bil se zmerej cist bogi. najbl scary je blo pa to, da je bil ful mojmu Tiku podobn cry.gif . groza.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users