A je treba dve darili, če je združeno?

Obdarovanje
Posted 21 February 2013 - 07:00 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 February 2013 - 07:23 PM
Hm, ne vem, meni se zdi lepo, da sta darili ločeni.
Posted 21 February 2013 - 07:27 PM
Za tisto, ki praznuje rojstni dan, jaz ne bi komplicirala in bi vzela kakšno otroško knjigo - lahko kartonko ali pa kakšen dvd z risanko. Raje ne kupujem igrač otrokom. Je pa odvisno, no, koliko ste povezani. Jaz niti svojemu nečaku načeloma ne kupujem velikih daril.
Posted 21 February 2013 - 07:27 PM
Men je logično, če gre za dva otroka...?
Felicia, bom mal pobrskala po spominu, kaj je naša dobila prejšnji mesec za 2. RD, midva sva ji kupila eno punčko, ki ji lahko daješ za pit po flaški in potem še celo lula, hehehe
Drugače pa so zdaj zanjo zanimive knjige, pa kakšne lesene sestavljanke...
Posted 21 February 2013 - 07:31 PM
Aja, dva otroka sta, nisem natančno prebrala. Potem pa sta 2 darili logični, ja.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 February 2013 - 09:48 AM
Evo, za to, ki ima krst, bova tole kupila:
http://www.elementum...en-v-mosnjicku/ (cena je sedaj nižja).
Za starejšo pa še vedno ne vem. Verjetno res kakšno otroško knjigo; se vam zdi to dovolj? Meni se zdi bolj malo: pač za ta malo ful, za starejšo pa sam knjigico...
Še vedno upam na še kakšen predlog, čimprej, danes sem nameravala it kupit stvari.
Posted 22 February 2013 - 09:53 AM
Mogoče kakšno otroško stekleničko oz plastenko za pitje? Ali pa če kje najdeš prav komplet otroški pribor, kaj za oblečt...?
Posted 22 February 2013 - 11:55 AM
Meni se zdi to za krst brezvezno darilo. To sploh ni za njo, ampak za njene starše. Ali bojo starši to shranili in ko bo večja ji bodo dali? Nimam pa pojma drugače kaj se za krst kupi, nisem še nikoli bila.
Za rojstni dan za otroka starega dve leti pa tudi, kupi ji kaj za igrat, če je bolj princeska mogoče kake stvari za lase, kak lep oborček, ...
Posted 22 February 2013 - 01:25 PM
Letos najbrz dobi(va) tole, ce se imajo. V vsakem primeru bi rada imela tale print. Okvir pa imam, masiven kovinski. :-)
Si dobila? Ima mogoče katera na računalniko samo sliko tega napisa, ker bi si jo jaz rada sama sprintala in kupila okvir. Jaz imam samo to "edninsko" verzijo...
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 22 February 2013 - 02:51 PM
Hehehe, kok je dobr tole
Posted 22 February 2013 - 04:25 PM
Meni se zdijo knjige ful dobro darilo za otroke, igrače pa sploh ne, ker jih imajo že tako preveč in se jih naveličajo v enem dnevu, igrajo pa skos z isto.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 February 2013 - 04:55 PM
Mogoče kakšno otroško stekleničko oz plastenko za pitje? Ali pa če kje najdeš prav komplet otroški pribor, kaj za oblečt...?
Iskala sem komplet otroškega pribora (v mullerju, baby centru, pikapolonici), pa so imeli povsod samo tiste plastične žličke, pobarvane, nič posebnega - razen v neki trgovini z darili sem opazila "normalen" pribor s figuricami na koncu, ampak se mi zdi še mal premajhna za to, mogoče bo drugo leto prav prišlo.
Meni se zdi to za krst brezvezno darilo. To sploh ni za njo, ampak za njene starše.
Ali bojo starši to shranili in ko bo večja ji bodo dali?
Za rojstni dan za otroka starega dve leti pa tudi, kupi ji kaj za igrat, če je bolj princeska mogoče kake stvari za lase, kak lep oborček, ...
Se mi zdi, da se še ne zaveda povsem poante teh obročkov in vseh teh "princeska" zadev, ali pa je ne zanimajo.
Kar se pa srebrnika tiče, sem izbrala na koncu takšnega, ki ima pando naslikano, prav lep je. Seveda ji ne bodo tega še zdaj dali, to bodo hranili do njene polnoletnosti, tam nekje. Vsaj jaz si to tako predstavljam. Tudi sama sem določene stvari, ki sem jih prejela ob krstu, dobila, ko sem bila polnoletna, oziroma mislim, da malo prej, pač ko se je staršem zdelo, da sem dovolj zrela in odgovorna, da to prejmem. Igrače ima itak od starejše sestrice, oblekce isto, potem folk na veliko ponavadi kupuje kakšne uhančke pa to in se mi je tudi zdelo brezveze, da ponavljam za njimi, tako da ja, na koncu je padel srebrnik.
Za starejšo sem pa izbrala glasbilo, tolkalo, ki naj bi bil ravno za ta leta, za razvoj. Pa zraven še uno lučko za v vtičnico, ker se ravno privaja na svojo sobo.
Posted 23 February 2013 - 05:05 PM
Čist super darila, Feliica, na glasbila sem čisto pozabila, čeprav ima naša tudi veliko tega doma.
In ja, darila od krsta se seveda hranijo, zakaj bi bilo to za starše??? Srebrnik ima neko vrednost, tudi materialno, ko bo dovolj stara, se bo pa že odločila, kaj z njim.
Posted 23 February 2013 - 05:10 PM
Čist super darila, Feliica, na glasbila sem čisto pozabila, čeprav ima naša tudi veliko tega doma.
In ja, darila od krsta se seveda hranijo, zakaj bi bilo to za starše??? Srebrnik ima neko vrednost, tudi materialno, ko bo dovolj stara, se bo pa že odločila, kaj z njim.
Ravno v tem je point ja, gre za naložbeni srebrnik (ki bo vedno aktualen), da ne bo pomote.
Jaz tudi mislim, da sva fajn izbrala - glasbilo bo čist zažigalo, ker je mala mahnjena na musko, zvoke... Nisem pa želela kaj preveč glasnega kupit, ker ne vem, če bi bili starši navdušeni nad tem
Posted 24 February 2013 - 03:59 PM
Meni se zdijo knjige ful dobro darilo za otroke, igrače pa sploh ne, ker jih imajo že tako preveč in se jih naveličajo v enem dnevu, igrajo pa skos z isto.
Meni tudi. Knjige so večne in imajo neko vrednost, kar je nekaj čisto drugega kot neke bedne plastične igrače. Govorim na splošno, za rojstne dneve, božič ipd. Če pogledam, kakšne kupe igrač imajo eni otroci, mi je kar slabo.
Dobra ideja mi je tudi, da se da namesto vedno nekih igrač, kar denar na otrokov varčevalni račun. Ko ste ravno omenjale srebrnike, sem že od parih ljudi slišala, da je baje postalo kar zaširjeno, da se otrokom za krst kupi naložbeno zlato. To mi je dobra ideja.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 February 2013 - 09:39 PM
Ja saj to sem jaz na začetku želela, ampak je kar drago (tam od 50 eur dalje), razen če kupiš zgolj zlato, brez kartice ali česarkoli, kar izgleda pa precej miniaturno, kot en mali listič in mi ni tko "lepo". Zato sem se na koncu odločila za naložbeno srebro (srebrnik), ki je lep in cena je razumna (ta je bil v tistem trenutku 37 eur).
Posted 27 February 2013 - 11:11 PM
Srebrnik je super darilo za krst, dosti boljše od kakih bonov ipd. Ko bo otrok zrasel se bo že sam odločil kaj in kako z njim. Sicer pa cene zlata in srebra rastejo.
Ne, druga punčka pa ni premajhna za jedilni pribor, saj ja pri 2 letih že otroci jejo lepo sami in z "normalnim" beštekom, vsaj naš no . Drugače pa obvezno kupit kakšno igračo oz. nekaj kar bo res za njo. Naš je recimo dobil plasmabike (poganjalca), pa velik traktor na pedala, en kup lego kock (lego kocke so super darilo in ful vzpodbujajo razvoj), pa recimo lesen spomin, pa tole http://b2c.baby-cent...ticleID=148118.
Lahko tudi kakšen plastelin v lončkih in modelčke zraven. Brezveze je kupovat neke punčke ipd., ker imajo ponavadi tega že na tono. Bolje kakšno ustvarjalno igračo nabavit.
Kjer je dobil igračo/knjigo, je dobil tudi potem še kaj za oblečt, al pa kaki bon.
Posted 03 March 2013 - 08:17 PM
Sade, sele zdaj sem videla - ne, nisem dobila tistega mojega printa, jim je vse poslo takrat. Imam tega naprintanega, ki si ga ti prilepila. :-)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 March 2013 - 09:12 PM
Ok, hvala vseeno . Če dobiš kje, mi prosim povej
.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 17 April 2013 - 10:13 AM
Evo, spet bova praznila žepe - povabljena sva na kosilo za birmo. Tudi če ne greva (ampak verjetno bova šla, ker se ne spodobi ravno odklonit vabilo), bova dala darilo, ampak nimava pojma kaj in v kakšni vrednosti. Gresta pa 2 brata k birmi, tako da rabiva za oba. Razmišljala sva, da za vsakega od njiju kupiva bon za Qlandijo, v vrednosti 30 eur - se vam zdi to primerno? Preveč, premalo? Poleg bona bi verjetno še kakšno malenkost (ne moreva samo bonov izročit), ampak ne veva kaj. Mogoče kakšen parfum za vsakega (ne ne vem kakšnega sicer), po moje bi se jima fajn zdelo, ker sta ravno v teh letih (14), da si jih sama še ne privoščita. Aja, pa njuna mami je bila moja botra pri birmi. Kaj vse sem jaz takrat dobila se res ne spomnim, ampak od nje sem prejela radio, kolo in enega velikega medveda. Veliko.
Joj prav grozno mi je zbirati darila za takšne dogodke.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users