Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#681 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 12 June 2007 - 07:18 PM

sophie, prosim, da se potrudiš pisat bolj čitljivo (sploh w-ji so hudo moteči).

kar se pa kozmetike pa firm tiče je bilo pa že n-krat ugotovljeno, da se ne moreš zanašat na ime, izdelke lahko daš ocenit v razdelek Sestavine (alkohol recimo lahko blagodejno vpliva na kožo - trenutno, jo pa s tem poškoduješ, kisline so še kšno stopničko višje).

Cebelica Maja, mas mogoce sestavine njihovih izdelkov?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#682 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 12 June 2007 - 07:56 PM

bi vprasala v razdelku sestavine, pa je tema z oceno zaklenjena.

Clinians Azione Attiva Idratante Gel All Acqua Di Mela - Krema Z Jabolčno Vodo Za Normalno In Mastno Kožo (Clinians Jabolko)

Aqua, Glycerin, Pyrus Malus Fruit, Water, Oryza Sativa, Cyclomethicone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dycaprylyl Carbonate, Inositol, Imidazolidinyl Urea, Parfum, Disodium EDTA, Lecithin, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Methylchloroisothiazolinone, Citric Acid, CI 19140, Methylisothiazolinone, CI 42090.

bi blo tole ok za mešano kožo in kok problematična je tista kislina proti koncu? pa mogoče katera krema za sončenje bi bla za uporabljat zraven, da ni komedogena in ima v redu zaščito?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#683 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 June 2007 - 08:08 PM

Ja, lahko uporabljaš. Kislina ni moteča.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#684 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 12 June 2007 - 08:14 PM

majo od cliniansa zadevscine tud v dm-u?
  • 0

#685 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 June 2007 - 06:53 AM

Imeli so jih.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#686 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 13 June 2007 - 09:28 AM

Hojla! Laser ni škodljiv, edino soncu se moraš izogibat. Meni vem, da pomaga - opazim ne le jaz, ampak tudi drugi. Meni pač nobena krema ni pomagala, tablet pa ne bi rada jemala nikoli.
Sestavine tistih izdelkov mam imam, jih zvečer napišem...
lp tongue.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#687 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 13 June 2007 - 12:23 PM

Končno sem kupila Avene Cleanance K. Tole dajem samo na mozolje, ne na cel obraz, kajne?
Aja, pa bo Avene pomagal glede na to, da bom čez dan imela namazano drugo kremo, zvečer pa bom dala Avene? Ma saj imam samo posamezne mozolje na obrazu.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#688 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 June 2007 - 02:13 PM

Jaz Avene nanašam samo na predele z mozolji. Ja, bo učinkoval, če boš čez dan uporabljala kaj drugega.
  • 0

#689 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 13 June 2007 - 02:25 PM

torej danes sm šla k moji osebni zdravnici...da mi bo dala differin pa dalacin ki sta mi zmanjkala...pa baje da zdej se u slo. full težko najde dalacin..tko da je rekla da mi da lahko zberem mislm da če hočem mi lahko da tablete diane..tko da naslednji teden bom šla da mi jih prediše...jih je že kdo uporabljau?so kaj pomagale al imajo kakšne katastrofalne stranske učinke?
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#690 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 13 June 2007 - 02:29 PM

Asja, uporabi iskalnik. O izkušnjah z Diane 35 in stranskih učinkih je veliko napisanega.
  • 0

#691 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 13 June 2007 - 02:36 PM

QUOTE(Frida Kahlo @ 13. 6. 2007 - 15:29) View Post

Asja, uporabi iskalnik. O izkušnjah z Diane 35 in stranskih učinkih je veliko napisanega.

ok tenxxx rolleyes.gif
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#692 denis

denis

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts

Posted 13 June 2007 - 10:42 PM

QUOTE(Asja87 @ 13. 6. 2007 - 15:25) View Post

torej danes sm šla k moji osebni zdravnici...da mi bo dala differin pa dalacin ki sta mi zmanjkala...pa baje da zdej se u slo. full težko najde dalacin..tko da je rekla da mi da lahko zberem mislm da če hočem mi lahko da tablete diane..tko da naslednji teden bom šla da mi jih prediše...jih je že kdo uporabljau?so kaj pomagale al imajo kakšne katastrofalne stranske učinke?

Kako ti bo dala differin, če se ga pri nas trenutno sploh ne da dobit ? hmm.gif
  • 0

#693 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 14 June 2007 - 03:26 PM

QUOTE(Asja87 @ 13. 6. 2007 - 15:36) View Post

ok tenxxx rolleyes.gif

jah, res je, nc zavijat z ocmi. ze v tej temi, pa v temi o tabletkah (razdelek ljubezen&spolnost), ce ne se kje drugje.

sonchika, hvala smile.gif .
  • 0

#694 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 15 June 2007 - 05:44 PM

QUOTE(denis @ 13. 6. 2007 - 23:42) View Post

Kako ti bo dala differin, če se ga pri nas trenutno sploh ne da dobit ? hmm.gif

ja sej...pol tista u lekarni je rekla da neve kdaj ga bodo dobili...3 mesece nazaj sm čakala ceu mesec da ga dobijo

QUOTE(Zlobica @ 14. 6. 2007 - 16:26) View Post

jah, res je, nc zavijat z ocmi. ze v tej temi, pa v temi o tabletkah (razdelek ljubezen&spolnost), ce ne se kje drugje.

sonchika, hvala smile.gif .

sej nism mislila slabo s tem smilom sam tko sm ga dala ki nism vedla kaj tongue.gif
  • 0

#695 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 18 June 2007 - 07:59 AM

Živjo!!!
Prejšnji teden sm si kupila puder od revlona,ne. Upala sem,da mi ne bo mašil por. Sedaj pa tako...prvih pet dni je bilo vse ok. Niti enega mozoljčka nisem dobila. Včeraj pa sem dobila tak izbruh mozoljev,da nevem kaj je narobe. A mislite da je kriv puder??? Pomoje bi se mogla reakcija že pokazat po dveh,treh dneh ne pa sedaj??. Imam pa tudi za dobit menstro. Kaj mislite da je krivo???

Hvala
  • 0

#696 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 June 2007 - 08:44 AM

menstra, pa mogoc je izbruh potenciran zarad pudra
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#697 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17590 posts

Posted 18 June 2007 - 07:17 PM

Ali pa je krivo oboje.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#698 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 20 June 2007 - 06:24 PM

QUOTE(Frida Kahlo @ 3. 6. 2007 - 13:52) View Post

Asja, po treh mesecih jemanja Diane 35 še ni izboljšanja na koži. Meni se je koža spravila na super stanje brez mozoljčka po 7 mesecih. In ko nehaš jemat, se stanje povrne na prvotno in pridejo mozolji žal nazaj.

in kaj pol si jih ti jemala 7 mesecev???
samo kaj mi pol pomaga če mi jih da za tiste 4 mesece če po mi pride stanje spet isto je brezveze...edino če pol jo ne vpr.napotnico za dermatologa..pomojem je najboljša stvar..kr zadnje čase...zadnjih 7 mesecev je res katastrofa..eksplozija mozoljev cry.gif
  • 0

#699 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 24 June 2007 - 01:20 PM

ali je kaj učinkovitega, da se znebiš mozoljev po hrbtu?
pa če poznate kaj učinkovitega za ogrce.

• 0

#700 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 25 June 2007 - 11:51 AM

Poskusi z Diferinom, za ogrce je pa Skinoren.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users