Anti-aging nega
Posted 24 February 2017 - 08:56 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 February 2017 - 09:12 PM
A potem ta losjon ni hialuronska?
Ali mi hoces samo rect da moram cez to ( ko se posusi) pac vedno obvezno dat kremo (cakam derma E). A bo to popravilo stanje?
Posted 24 February 2017 - 09:17 PM
Zvecer aha, tonik, losjon, krema (trenutno roza od balee, al pa nocna iz iste linije ker mi je nasplosno kreme zmanjkalo...). Tuki pride potem derma e.
A kaj delam narobe?
Posted 25 February 2017 - 09:11 AM
Ja, losjon je hialuronska. To je pa tudi vse. Zjutraj recimo je zelo slabo. Vitamin C, ki je aktiv in izsuši, tonik, ki itak ne navlaži dovolj, losjon, ki nujno rabi kremo čez in nato Biore z alkoholom, ki spet suši.
Tako da med losjonom in Biore obvezno neko kremo.
Zvečer je ok, ampak jaz aha sploh ne bi vsak dan. Vsak drugi ali tretji.
Preveč imaš nekih tekočin in gelov in premalo konkretnih krem.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 February 2017 - 10:27 AM
Aha bom uporabljala vsak drugi dan
Niacinamide je za fleke od mozoljev, mozolje? Ker ko se meni naredi mozolj, sicer hitro izgine, flek za njim pa ostane neskoncno dolgo....
Moram si malo pogledat na deciem strani in narociti se kaj....izdelki so smesno poceni...
Posted 25 February 2017 - 03:42 PM
Jaz tudi rabim še kakšno vlažilno kremo, ampak imam cel problem najti kakšno, ki ne bi imela preveč parfuma.
Mi pa trenutno res odgovarja nega in imam ful lepo kožo...dvojno čiščenje in serumi. Suho kožo pa rešujem s šipkovim oljem, mi pa maši če ga nanesem tudi na brado in čelo zato moram res najti dobro kremo.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 27 February 2017 - 12:51 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 February 2017 - 01:44 PM
Jaz se že 2 dni pridno mazilim zaenkrat vse super, vit C dam pod hialuronsko, me nič ne peče.
Posted 28 February 2017 - 10:56 AM
Posted 28 February 2017 - 12:19 PM
Posted 28 February 2017 - 01:35 PM
Posted 28 February 2017 - 01:42 PM
Potem pa mogoče probaj kaj od Ordinary. Meni tudi ni Melano preveč prijeten za uporabo.
Posted 28 February 2017 - 01:44 PM
Posted 02 March 2017 - 08:38 AM
Moje The Ordinary naročilo pa je bilo danes odposlano, po 1 tednu torej. Upam, da bom hitro dobila.
Danes sem dobila sms, da bo paket danes dostavljen. Po 3 dneh od pošiljanja, wow, pa še obvestilo dobiš, hudo.

Posted 02 March 2017 - 08:48 AM

Posted 02 March 2017 - 07:27 PM
wow, pa še obvestilo dobiš, hudo.
a ni to ze dokaj klasika? Sms/mail.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 March 2017 - 08:47 PM
Jaz še nikoli nisem dobila obvestila.
Posted 03 March 2017 - 07:29 AM
Posted 03 March 2017 - 03:09 PM
V nasprotju z GLS, ni mi jasno, kako sploh še imajo kaj posla. Enkrat ne dobim paketa brez zapletov; na našem območju se en njihov kurir obnaša, kot bi za zajtrk jedel nore gobe.
Posted 04 March 2017 - 08:22 PM
Po mojih izkušnjah je večja možnost, da ti maši vitamin C, kot pa nova Derma E. Kako dolgo že uporabljaš vit C? Jaz uporabljam oboje, prej sem staro Derma E, zdaj pa že skoraj mesec novo in nimam nobenih problemov. Sem pa na začetku uporabe vitamina C imela kar manjši izbruh nepravilnosti in sem brala, da je to lahko vzrok vit C, da se koža čisti. Trajalo pa je nekje 2-3 tedne, da se je čisto umirlio.
Si imela prav, zdaj sem za en teden izključila vse aktivne sestavine, da bi ugotovila, kaj mi je povzročilo tiste mozolje in se znebila enega izpuščaja na sencah.
Zdaj se mažem samo s hialuronsko in Dermo E in kljub menstruaciji nimam nobenega mozolja. Kljub temu bom še naprej občasno uporabljala ta vit C, ko mi ga zmanjka pa ga bom nadomestila z novim od Derma E.
Sem vesela, da mi ni treba iskati nove kreme. Sem pa zadnja leta še toliko bolj pozorna na izvor mozoljev, ker jih s tako nego zlepa ne dobim.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users