Jump to content

Photo

Anti-aging nega

• Please log in to reply
2184 replies to this topic

#681 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 24 February 2017 - 08:56 PM

Ne, cez obvezno krema. Drugace na dolgi rok samo hialuronska susi. In gube so lahko bolj vidne, ce je koza dehidrirana. Tako da to ni realno stanje. Ce pa uporabljas aha pa sploh. Ce si na tretinoinu mogoce niti ne rabis se aha. Sej to tut lupi kozo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#682 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16777 posts

Posted 24 February 2017 - 09:12 PM

Tretinoin imam v omari ker je nekaj prislo vmes in bo moral pocakat. Malo sem zgubljena zdaj.
A potem ta losjon ni hialuronska?
Ali mi hoces samo rect da moram cez to ( ko se posusi) pac vedno obvezno dat kremo (cakam derma E). A bo to popravilo stanje?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#683 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16777 posts

Posted 24 February 2017 - 09:17 PM

Zaenkrat zjutri dam vit c, tonik, losjon biore.
Zvecer aha, tonik, losjon, krema (trenutno roza od balee, al pa nocna iz iste linije ker mi je nasplosno kreme zmanjkalo...). Tuki pride potem derma e.
A kaj delam narobe?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#684 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 25 February 2017 - 09:11 AM

Ja, losjon je hialuronska. To je pa tudi vse. Zjutraj recimo je zelo slabo. Vitamin C, ki je aktiv in izsuši, tonik, ki itak ne navlaži dovolj, losjon, ki nujno rabi kremo čez in nato Biore z alkoholom, ki spet suši.

Tako da med losjonom in Biore obvezno neko kremo.

Zvečer je ok, ampak jaz aha sploh ne bi vsak dan. Vsak drugi ali tretji.

Preveč imaš nekih tekočin in gelov in premalo konkretnih krem.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#685 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16777 posts

Posted 25 February 2017 - 10:27 AM

Ok ful hvala za nasvet. Danes sem dala med losjon in biore kremo in sploh ni primerjave.
Aha bom uporabljala vsak drugi dan

Niacinamide je za fleke od mozoljev, mozolje? Ker ko se meni naredi mozolj, sicer hitro izgine, flek za njim pa ostane neskoncno dolgo....

Moram si malo pogledat na deciem strani in narociti se kaj....izdelki so smesno poceni...
  • 0

#686 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 25 February 2017 - 03:42 PM

Jaz tudi rabim še kakšno vlažilno kremo, ampak imam cel problem najti kakšno, ki ne bi imela preveč parfuma.

Mi pa trenutno res odgovarja nega in imam ful lepo kožo...dvojno čiščenje in serumi. Suho kožo pa rešujem s šipkovim oljem, mi pa maši če ga nanesem tudi na brado in čelo zato moram res najti dobro kremo.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#687 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23275 posts

Posted 27 February 2017 - 12:51 PM

Moje The Ordinary naročilo pa je bilo danes odposlano, po 1 tednu torej. Upam, da bom hitro dobila. :)
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#688 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 27 February 2017 - 01:44 PM

Jaz se že 2 dni pridno mazilim :) zaenkrat vse super, vit C dam pod hialuronsko, me nič ne peče.

• 0

#689 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 28 February 2017 - 10:56 AM

Vitamin C od Melano še uporablja katera ali ni več aktualen? : ) Mene moti, da je oljnat, ampak je cenovno ugoden.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#690 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23275 posts

Posted 28 February 2017 - 12:19 PM

Jaz sem prej imela Melano, zdaj pa imam od LRP, sem hotela preizkusiti še kaj drugega. Mi pa Melano ni bil slab in me tudi ni motilo, da je oljnat, ker se je ful hitro vpil.
  • 0

#691 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 28 February 2017 - 01:35 PM

Meni je LRP drag, bi ga preizkusila sicer. Melano zmešam s kremo, pa se mi še vseeno zdi, da mi pore cvetijo po njem (imam res občutljive pore na karkoli oljnatega).
  • 0

#692 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 28 February 2017 - 01:42 PM

Potem pa mogoče probaj kaj od Ordinary. Meni tudi ni Melano preveč prijeten za uporabo.

• 0

Tumblr

#693 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 28 February 2017 - 01:44 PM

Podgana, bom pobrskala, hvala! : )
  • 0

#694 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23275 posts

Posted 02 March 2017 - 08:38 AM

Moje The Ordinary naročilo pa je bilo danes odposlano, po 1 tednu torej. Upam, da bom hitro dobila. :)

Danes sem dobila sms, da bo paket danes dostavljen. Po 3 dneh od pošiljanja, wow, pa še obvestilo dobiš, hudo. :)
  • 0

#695 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 02 March 2017 - 08:48 AM

Pri DPD vedno dobiš sms in mail. :) lahko tudi spremeniš naslov potem, da ti dostavijo kam drugam.
  • 0

#696 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 March 2017 - 07:27 PM

wow, pa še obvestilo dobiš, hudo. :)

:lol: a ni to ze dokaj klasika? Sms/mail.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#697 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 02 March 2017 - 08:47 PM

Jaz še nikoli nisem dobila obvestila.

• 0

#698 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23275 posts

Posted 03 March 2017 - 07:29 AM

Jaz sem zdaj pomoje drugič dobila sms/mail obvestilo. Ponavadi vse dobim preko pošte, redko z dostavno službo.
  • 0

#699 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 03 March 2017 - 03:09 PM

DPD je tudi meni všeč.
V nasprotju z GLS, ni mi jasno, kako sploh še imajo kaj posla. Enkrat ne dobim paketa brez zapletov; na našem območju se en njihov kurir obnaša, kot bi za zajtrk jedel nore gobe.

• 0

#700 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 04 March 2017 - 08:22 PM

Po mojih izkušnjah je večja možnost, da ti maši vitamin C, kot pa nova Derma E. Kako dolgo že uporabljaš vit C? Jaz uporabljam oboje, prej sem staro Derma E, zdaj pa že skoraj mesec novo in nimam nobenih problemov. Sem pa na začetku uporabe vitamina C imela kar manjši izbruh nepravilnosti in sem brala, da je to lahko vzrok vit C, da se koža čisti. Trajalo pa je nekje 2-3 tedne, da se je čisto umirlio.

Si imela prav, zdaj sem za en teden izključila vse aktivne sestavine, da bi ugotovila, kaj mi je povzročilo tiste mozolje in se znebila enega izpuščaja na sencah.

Zdaj se mažem samo s hialuronsko in Dermo E in kljub menstruaciji nimam nobenega mozolja. Kljub temu bom še naprej občasno uporabljala ta vit C, ko mi ga zmanjka pa ga bom nadomestila z novim od Derma E.

Sem vesela, da mi ni treba iskati nove kreme. Sem pa zadnja leta še toliko bolj pozorna na izvor mozoljev, ker jih s tako nego zlepa ne dobim. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users