Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#681 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14261 posts

Posted 30 September 2007 - 10:36 PM

Meni je super medeni balzam od TBS-ja, na probi je pa trenutno še Alverde hibiskus. Približno enkrat na mesec pa uporabim od Lusha Hsu wen hua(al kako že), šampon mam tudi od Lusha- Godiva. Sem pa včeraj probala od nečakinje Hippov šampon za otročiče in mi je tudi izpadel dober.
Mika me pa šampon od Lavere vrtnično mleko, pa jojobina maska oops.gif Bom poročala če se odločim za nakup.
Aja, gel za skodrane lase mi je pa super od Avona, ker jih lepo poudari, ne zlepi in je cenovno ugoden.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#682 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 01 October 2007 - 09:46 AM

men je pa ta od avona čisti crap, ful naredi trde lase. loh ga keri prodam, sm ga sam enkrat sprebala tongue.gif
jz pa ne vem kaj naj naredim z lasmi. men se MEŠA. tok se mi vozlajo da to ni res, spodej se mi že skor drede delajo. ko si jih umijem si jih pa češem najmanj pol ure al pa zadne čase manj, ker sm tok živčna in vse potrgam - tko je pa hitrejš. ne vem kaj nej naredim, ne mi rečn nej se ostrižem, ker ne bo nč bolš, pač mam tak tip las in se mi ne vozlajo sam na konc. a kdo ve za kakšno dobro stvar proti vozlanju al pa za lažje razčesavanje (sam da res deluje, ne kakšni spreji od gliss kurrja k pol k.... niso vredni). sm se že odločla, da si bom lase vsak dan česala, sam mam pol tok grde, kodri se uničjo, pa sam na širok vse stoji. da bi pa skos mela spete mi je pa tut brezveze. HELP?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#683 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 01 October 2007 - 09:57 AM

sahara, meni je pri dolgih laseh zelo pomagal od L'Oreala balzam - rumene barve (anti-casse) - za suhe poškodovane in lomljive lase.
  • 0

#684 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 01 October 2007 - 10:44 AM

sj mam od gliss kurr balzam oil nutritive pa masko, pa mi je kul, sam še zmer mi pa ne bo kar razvozlal unih tavelikih vozlov. jz bi neki rabila za pol k si lase umiješ, preden si jih razčešeš. zj sm mela en kup sprejčkov pa ene gele za konice od gliss kurr pa so mi geli še najbl pomagal, ampak še zmer si potrgam ful las, ma prov tepem se s krtačo da gre kej skos. res, prov meša se mi vsakič k je treba lase prat.
  • 0

IPB Image

#685 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 01 October 2007 - 11:13 AM

a si jih po balzamiranju razčešeš? Mislim preden balzam spereš dol
  • 0

#686 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 01 October 2007 - 12:11 PM

ne, ni šanse.
  • 0

IPB Image

#687 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14261 posts

Posted 01 October 2007 - 04:20 PM

QUOTE(sahara @ 1. 10. 2007 - 10:46) View Post

men je pa ta od avona čisti crap, ful naredi trde lase. loh ga keri prodam, sm ga sam enkrat sprebala tongue.gif
jz pa ne vem kaj naj naredim z lasmi. men se MEŠA. tok se mi vozlajo da to ni res, spodej se mi že skor drede delajo. ko si jih umijem si jih pa češem najmanj pol ure al pa zadne čase manj, ker sm tok živčna in vse potrgam - tko je pa hitrejš. ne vem kaj nej naredim, ne mi rečn nej se ostrižem, ker ne bo nč bolš, pač mam tak tip las in se mi ne vozlajo sam na konc. a kdo ve za kakšno dobro stvar proti vozlanju al pa za lažje razčesavanje (sam da res deluje, ne kakšni spreji od gliss kurrja k pol k.... niso vredni). sm se že odločla, da si bom lase vsak dan česala, sam mam pol tok grde, kodri se uničjo, pa sam na širok vse stoji. da bi pa skos mela spete mi je pa tut brezveze. HELP?

Mogoče si ga dala preveč, tudi jaz sem imela isti problem kot ti.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#688 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 October 2007 - 04:31 PM

Sahara kaj pa kak leave-in balzam? Meni je bla to super rešitev, ko sem imela ful uničene in sfeclane lase, je pa res da je pri tebi drugače ker si kodrasta. Bi ti mogoče katera od kodrolask znala bolje svetovat. smile.gif
Ali pa če greš k frizerki da ti jih malo razredči in splasti spodaj? Ne da te oskubi, ne mislim tega, le da bojo lažje razčesljivi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#689 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 01 October 2007 - 06:04 PM

Ej bejbe, meni se je fuuul prhljaj naredil. Kar čez noč. No... v enem tednu pa res. In zanima me, kateri šampon bi bil primeren proti prhljaju, ker nočem kar enega kupit, ker pač piše gor proti prhljaju. Ne bi imela Headnshoulders, ker baje ful zmasti lase. Pa še to, a bom zdaj vedno morala uporabljat samo šampone proti prhljaju?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#690 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 02 October 2007 - 02:55 PM

Probaj Vichy Dercos. Saj je ocenjen nekje, pa se mi ne da iskat.
  • 0

#691 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 October 2007 - 03:11 PM

Sahara, jst imam recimo podoben problem. Ko si umijem lase, imam vedno na desni polovici glave en del las zavozlaznih, prav kepa nastane in potem je veselje to razčesavat (sploh mi ni jasno kako nastane, ker imam levo polovico super, niti enega zavozlanega laska, čisto gladko je). Ampak dejansko pri tem ne moreš bit nežen, tako da si potem vse lase potrgam in kmalu bo tam katastrofa. ohmy.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#692 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 02 October 2007 - 03:15 PM

ej mogoče je tudi v sistemu razčesavanja... nikoli direkt od lasišča proti konicam ampak začneš pri konicah s čisto kratkimi potegi in nato nadaljuješ proti sredini.
  • 0

#693 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 October 2007 - 06:16 PM

Ma ne, sej jst se tako češem. Pa tu nekje se zavozlajo:

IPB Image
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#694 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 October 2007 - 06:29 PM

QUOTE(Parvinder @ 1. 10. 2007 - 19:04) View Post

Ej bejbe, meni se je fuuul prhljaj naredil. Kar čez noč. No... v enem tednu pa res. In zanima me, kateri šampon bi bil primeren proti prhljaju, ker nočem kar enega kupit, ker pač piše gor proti prhljaju. Ne bi imela Headnshoulders, ker baje ful zmasti lase. Pa še to, a bom zdaj vedno morala uporabljat samo šampone proti prhljaju?

po mojem bo bolš Lavera Plavica, kot od Vichya Dercos... sploh zato ker je bolj naraven in je lih tko zlo učinkovit.

• 0

#695 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 02 October 2007 - 06:58 PM

O kul, pol bom pa kupila tega od Lavere, da sprobam to čudo.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#696 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 October 2007 - 06:02 PM

QUOTE(TASH @ 30. 9. 2007 - 17:51) View Post

Jst sem se odločila, da si bom pustila sprednje lase rast, torej no more bangs for me. laugh.gif Zdej pa ne vem, ful bi mela prečo na sredini al pa čiiiiiiist malenkost postrani, do zdej sem mela vedno postrni in to kr dost. Kaj se vam zdi boljš? huh.gif

To je pa čist odvisn kaj komu bolj pristoji. Meni osebno je lepše na strani pa tud večini bolj tako paše. Ma jst sm s prečo na sredini ko en majmun! butl.gif

Sahara, men se tud zadnje čase tok vozlajo lasje, da me zagrab, da bi si jih kar vse stran postrigla. Sicer nimam skravlžanih in tolk dolgih kot ti, mam pa full tanke in goste, za povrh pa še suhe tm pr konicah in jst se zjutrej zbudim čist zavozlana. Mi gre tud tok na živce to.

Ej zj sm se spomnla, a si kdaj že sprobala od Loreal Nutri Gloss tisto roza. Jst sm to masko uporabljala na morju k sm mela tud skoz zmršane in slane lase, pa mi jih je full razvozlala. Pa obstaja še neki brez izpiranja, sam tega nisem sprobala, pa mejbi zna to kej pomagat. Pa balzam od te linije je tud baje full v redu.

Evo še slikco! smile.gif

IPB Image
Tist skrajno desno je nek balzam al kaj brez izpiranja.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#697 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 October 2007 - 12:25 PM

Tisto zadnje je za lesk, nanese se ga po umivanju, yes! wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#698 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 October 2007 - 12:44 PM

Tisto zadnje je tudi ocenjeno tam med ocenami, ima pa take bleščice notr in se lasje po njem ful svetijo. Da se na vlažne lase po umivanju in se ne izpira. Tkole izgleda, sem imela na laseh, sicer že nekaj časa nazaj - ko sem bla še črna:

IPB Image IPB Image

Včasih kr pogrešam črne lase, ah.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#699 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 04 October 2007 - 12:49 PM

Uu a tko se svet. ohmy.gif Sm pa misnla, da je bolj negovalna zadeva.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#700 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 October 2007 - 12:53 PM

Ja, zlo se sveti, sploh na temnih laseh se zlo lepo vidi. Je pa negovalno tudi, vlažilno, vsebuje jojobino olje in veliko proteinov. Kvalitetna reč torej.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users