Jump to content

Photo

Slovenija ima talent

• Please log in to reply
1425 replies to this topic

#681 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 June 2010 - 12:23 PM

QUOTE(Brokoli @ 5. 6. 2010 - 11:17) View Post

Ok, za All That se tut folk ne buni, pa so nastopal v tujini. Sej ni naslov oddaje: Slovenija ima skriti talent.

laugh.gif thumbup.gif

Jaz se čisto strinjam. Pa itak ni nič pošteno na tem svetu. Enako mislim, da folk ne bi smel gledat zdaj na Lino kot na "premlado". Ja sori, niso dali nobenih pogojev, kak folk naj se prijavlja, naj se prijavi tisti, ki ima talent. Pa naj je star 2 let al 100 .. Pa naj potem že kot pogoj za prijavo dajo, da še nikoli ni nastopal v javnosti, pa da naj bo star od 18 do 45 .. nevem. Meni je to kategoriziranje glupo!
Pač Maestro so znani pa kaj, hvala bogu za njih. Zakaj bi prepustili možnost za zmago neki straniščni pevki, če pa lahko na lahki način zaslužijo 45k, grejo v ZDA na klase, se promovirajo in so še bolj uspešni !?

Glede Maje pa ja - dobra je, ful dobra, ampak jaz vseeno za Maestro navijam. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#682 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 05 June 2010 - 01:28 PM

meni so pa All that bli zadnjič toook dobri, thumbup.gif
še ne vem za koga naj navijam:za Majo, Maestro, all that, ermm.gif ti so mi dobri thumbup.gif no pa Lina tudi, zaradi mene tudi če zmaga bmk
nikakor pa oni Toše,Fanika, Košarkaši....

• 0

#683 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 05 June 2010 - 04:54 PM

wub.gif Jaz sem ZA Lino! wub.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#684 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2010 - 05:12 PM

Jaz sem za Pišteka. wub.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#685 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 June 2010 - 05:26 PM

Jst sm za vse 3 skupine. biggrin.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 05 June 2010 - 05:40 PM

Bomo odprli stavnico, kdo bo zmagal? biggrin.gif
  • 0

#687 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 05 June 2010 - 05:42 PM

Po moje bo tak Lina, ker je mala, luškana princeska, ki lepo poje. wacko.gif
  • 0

#688 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 June 2010 - 05:51 PM

Glih je mati kle zraven TV prižgala, pa je ravno Lina pela- jebote, kakšen dosadan glasek je to.
  • 0

#689 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 June 2010 - 06:21 PM

QUOTE(Kalypso @ 5. 6. 2010 - 18:42) View Post

Po moje bo tak Lina, ker je mala, luškana princeska, ki lepo poje. wacko.gif

down.gif

V bistvu pišem iz fovšije, ker sem kot otrok full razturala harmoniko (to resno mislim), pa ni bilo tovrstnih šovov, tako da me nikakor niso mogli poslat, in je moj talent ostal neopažen. cry.gif biggrin.gif

No, navijam za . . . kakšno plesno skupino. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#690 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2010 - 06:27 PM

QUOTE(Kinky @ 5. 6. 2010 - 19:21) View Post
V bistvu pišem iz fovšije, ker sem kot otrok full razturala harmoniko

Zdaj ne igraš več? Si bila v glasbeni? woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#691 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 June 2010 - 06:29 PM

Ja. Ne igram več, ne, tudi harmoniko sem prodala. laugh.gif

Si me že hotela kontaktirati, a, da bi osnovale bend. Jaz na harmoniki, ti klavir . . . laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#692 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 05 June 2010 - 06:36 PM

jaz pa ne vem zakaj razno razna obračanja oči če zmaga mala???
so what ermm.gif
  • 0

#693 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 June 2010 - 06:40 PM

Glej, mene osebno boli K kdo zmaga, resnično, enim pa bolj privoščim kot drugim.

• 0

#694 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 June 2010 - 06:41 PM

Jst ji ne privoščim, pač zato, ker se mi zdi premlada. Bolj privoščim tem mladim skupinam, se mi zdi, da bodo znali zmago najbolj izkoristit.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#695 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 05 June 2010 - 07:52 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 5. 6. 2010 - 19:36) View Post

jaz pa ne vem zakaj razno razna obračanja oči če zmaga mala???
so what ermm.gif
Jah, meni gre na živce to, da so jo nonstop favorizirali. Mislim, da je na spletni strani bila celo anketa po njenem avdicijskem nastopu v kateri so spraševali ali bo Lina zmagala. Kar nekaj. Saj mala ima talent, tega ne zanikam, ampak za neko glasbeno kariero je pa IMO premlada. Pa ni mi všeč, da ji dajo za pet neke hude angleške ljubezenske komade, ki jih niti ne razume. Deluje prisiljeno.

Sicer pa je tud meni vseeno kdo zmaga. Itak je zdaj v finalu večina takih, ki obvlada. Pa itak so si že pridobili neko medijsko prepoznavnost, od vsakega pa je zdaj odvisno ali jo bo znal izkoristiti ali ne. Tistih 50.000 € ali koliko že dobijo, ko se jim odbije davek pa naj dobi pač tisti, ki bo dobil največ glasov - pa če je to Lina, tisti z x otroki ali Maestro, I really don't care.
  • 0

#696 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 05 June 2010 - 08:09 PM

ja, drgač so All That isti drek k Maestro. ubistvu so bli neki časa še v isti plesni skupini enih par iz Maestro pa enih par iz All That. men to drgač ni kul da taki tekmujejo k so ubistvu že vse v slo dosegl kar se da dosežt. ampak so mi pa bolš All That. ne navijam za nobenga, vsi mi grejo na živce. sploh pa mladi očka bruh.gif

une plesalke od Dunkin Devils sm pa tut mela priložnost spoznat (2) in sta mi ful visoke in jih ne maram
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#697 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 05 June 2010 - 08:25 PM

za te plesalke od dunking devils, ja mi je tut sestra rekla, da je bila ena na nike konvenciji in da ji je ful visoka delovala

drgač pa js sm za maestro pa all that
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#698 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 05 June 2010 - 08:28 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 5. 6. 2010 - 18:12) View Post

Jaz sem za Pišteka. wub.gif

Nihče drugi samo midva dva, ideva se špilat doktora oops.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#699 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2010 - 08:29 PM

QUOTE(Kinky @ 5. 6. 2010 - 19:29) View Post
Ja. Ne igram več, ne, tudi harmoniko sem prodala. laugh.gif
Si me že hotela kontaktirati, a, da bi osnovale bend. Jaz na harmoniki, ti klavir . . . laugh.gif
Bereš moje misli. Glede na to, da prihodnost ni rožnata, bi morda res lahko začeli malo
prodajati svoja talenta...

• 0

#700 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 05 June 2010 - 09:14 PM

saj meni je tudi premlada, ampak ma svoje starše,že vejo kaj delajo....itak ne mormo nič
in stavim da kdor koli bo zmagal, bo za pol leta pozabljen, isto kot vsi tekmovalci resničnostnih šovov, pač 5 minut slave
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users