Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#681 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 04 June 2006 - 12:32 PM

je ze kdo Hostel vidu?js sm ga vceraj gledala blink.gif
saj je ful dober film,ampak grozn je...
  • 0

#682 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 June 2006 - 12:34 PM

O čem pa je, sej sliši se mi sicer nekaj znano, smao pri nas ga ziher še ni na sporedih...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#683 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts

Posted 04 June 2006 - 12:43 PM

to so 3 pobi ko grejo na dopust v evropo.prvo so v amsterdamu in skuz sam zurirajo.kr so vsi 3 tko obseden na sex,enga tipa srecajo ki jim priporoca da naj grejo v bratislavo.tam so baje ful punc ko vse delajo sa denar.pol grejo kje in pol pa kr en za drugem zginejo...brutalno je,ampak cooool! biggrin.gif
  • 0

#684 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 04 June 2006 - 12:49 PM

Iiii taki so mi všeč, kjer nastradajo naivni Američani biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#685 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts

Posted 04 June 2006 - 12:58 PM

biggrin.gif tocno tak!obvezno ga mors gledat!!!
  • 0

#686 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 June 2006 - 02:04 PM

Včeraj zvečer sem doma pogledala komedijo Pink Panther in se tako noro nasmejala, kot že dolgo ne. Steve Martin je totalni car, jaz bi mu za to vlogo dala oskarja. Res zelo, zelo posrečena lahkotna komedija in odlična igralska zasedba.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#687 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 June 2006 - 03:00 PM

Ta film sem začela gledati, pa mi je stalno štekal računalnik. Kolikor sem ga pa videla, je bil pa odličen.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#688 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2006 - 03:03 PM

.
Hm, morda si ga drug vikend tudi jaz ogledam v kinu. Bi mi prav pasala kakšna no brain komedija.

edit: zaj sem ugotovila, da sploh ne igra v kinu. :clown: Eh, še skos ostane Scary Movie 4. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#689 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 June 2006 - 08:48 PM

Risanka Wallace & Gromit - Prekletstvo Strahouhca je ena najbolj posrečenih ever ... res toplo priporočam.

IPB Image

IPB Image <-- Obožujem tega kužija!!! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#690 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 June 2006 - 09:59 PM

JA!!! TO je pa nekaj na isto kopito kot Kokoške na begu, pa oni skeči, k so enkrat bili na tVs2, kjer so ene živali govorile. Cotkano biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#691 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 07 June 2006 - 12:59 PM

[quote=Jenna].
Eh, še skos ostane Scary Movie 4. biggrin.gif

.

Scary movie 4 sucks. Je daleč najbednejši od vseh. Fore se ponavljajo,ker jim očitno zmanjkuje idej. Nevreden par stotakov, ki jih odšeteješ za ogled. IMHO.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#692 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 10 June 2006 - 03:33 PM

Danes grem gledat Melissa P ... menda je knjiga full dobra ... je nisem brala... zdaj je pa je po njej posnet film.

Poročam, ko si ga ogledam!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#693 Inči

Inči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 295 posts
  • Interests:vse po malem

Posted 10 June 2006 - 05:11 PM

Pred kratkim sem si pogledala film Aquamarine (zdej enkrt bo pršu k nm v kino) ...tak zlo luškan film...zelo preprost...skor že mal otročji biggrin.gif
ampak je prov pasalo oops.gif

Sm vidla, da zdej prihaja v kino Lord of War (Gospodar vojne) jst sm ga sicer že ene pol leta nazaj gledala...sam je res dober film...tko mal se zamislš nad vsem skupaj. Definitivno priporočam ogled biggrin.gif
  • 0

#694 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 10 June 2006 - 10:31 PM

QUOTE(Kami)
Danes grem gledat Melissa P ... menda je knjiga full dobra ... je nisem brala... zdaj je pa je po njej posnet film.

Evo obljubljeno poročilo!

Film je sicer prav prijetne vsebine, vendar se mi zdi precej privlečen za lase. Govori o eni 16 letnici, ki se ji ampak RES dogaja v spolnosti... izvzete niso niti orgije z "n" tipi ...
Sicer nisem ravno veljala pri 16 letih za frigidno, ampak da bi imela pa tako slo po sexu, se pa tudi ne spomnim. ermm.gif

Tudi sam zaplet z mamo je bil kar nekaj...

Sicer ogleda ne odsvetujem, ker je kar simpatičen, če le odmisliš njena leta in sproti ne razmišljaš o dogajanju... ni pa ravno za dol past.
Je pa res, da sem zelo realistična oseba, tako da je tudi to mogoče razlog, da sem našla v njem preveč napak.
  • 0

Put A Kilt On It!

#695 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 June 2006 - 08:00 AM

Jaz sem gledala nazadnje Tsotsija. Kar krut film. O življenju na robu revščine in preživljenje s kriminalom.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 15 June 2006 - 07:45 AM

Jaz sem nazadnje gledala Prevzetnost in pristranost. To je Noooooro dober film.
  • 0

#697 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 June 2006 - 05:46 PM

QUOTE(DiLeMa)
Včeraj zvečer sem doma pogledala komedijo Pink Panther in se tako noro nasmejala, kot že dolgo ne. Steve Martin je totalni car, jaz bi mu za to vlogo dala oskarja. Res zelo, zelo posrečena lahkotna komedija in odlična igralska zasedba.

Lubi jezus DiLeMa. Meni je pa to najbolj dolgočasen film ever. Že v tri urnem začetku sem pojedla vse kokice potem sem htela it po nove pa sem misla eh, nebom, ker se bo itak zdaj zdaj začela .. aha .. biggrin.gif .. sem še čakala čakala .. nič ni blo. Film totalno zgrešen. Oni kreten poskuša bit duhovit ampak izpade ful neposrečeno. No meni totalno out film. Niti malo smešn. Vse skupaj je krnekaj. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#698 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 June 2006 - 05:47 PM

Date Movie je finta. Sem ga že parkrat skoz pogledala pa se še vedno nasmejim smile.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#699 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 15 June 2006 - 05:57 PM

QUOTE(hudichek)
Jaz sem nazadnje gledala Prevzetnost in pristranost. To je Noooooro dober film.

Se strinjam. Gledala sem ga že najmanj 20x oops.gif oops.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#700 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 18 June 2006 - 02:32 PM

Včeraj sem gledala Ameriške sanje (American Dreamz).

Moram reči, da sem pričakovala več smešnih for (tu sem bila malo razočarana).
NAVDUŠENA pa sem bila nad norčevanjem iz američanov. Tu so jih prikazali tako simpatično debilne (od predsednika države - ki je v vseh pogledih spominjal na Busha, do obsedenosti s slavo, nerazgledanostjo,...) da sem se ene prakrat do solz nasmejala (čeprav verjetno ni bilo tako mišljeno - ali pač).

Za sobotno sprostitev res simpatičen film.
  • 0

Put A Kilt On It!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users