Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1514 replies to this topic

#681 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 13 August 2020 - 07:27 AM

Ja, sta, haha. Gresta jutri.
  • 0

#682 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27683 posts

Posted 13 August 2020 - 11:39 PM

_M_, jaz sem iskala predvsem Obalo, za zmerne cene, sem pa videla, da se najde še kaj v naših koncih - Kobarid, Tolmin, Trebuša, .. .
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#683 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 14 August 2020 - 07:47 PM

Hvala. Bom pogledala, čeprav še sploh ne vem, kam bi šla. :lol:
. Ali recimo 2x po 3 nočitve na dve različni lokaciji ali na eno malo dlje. Pa ne vem niti, ali apartma ali hotel, ali Kranjska Gora, Bohinj, Obala, terme v Podčetrtku.

A v Hiši Raduha je že bila katera? Mi deluje zelo lepo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#684 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 15 August 2020 - 10:03 AM

Zdaj se za voucher navdušujem tudi nad Sunrose7 hotelom v Bohinju.

https://instagram.co...id=7emo6amj0r7c
  • 1

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#685 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 15 August 2020 - 10:05 AM

A ga nista prodala? :)
  • 0

#686 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 15 August 2020 - 10:07 AM

Ne še, pa še od njegove none bova lahko koristila dodatno. Prodala bova v primeru, da nama ne uspe vsega pokoristit do časa.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#687 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 15 August 2020 - 10:20 AM

Koliko pa je nočitev v zajtrkom?
  • 0

#688 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 15 August 2020 - 10:36 AM

Na bookingu 180 :o
  • 0

Bill Bullard

#689 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 15 August 2020 - 10:37 AM

175. Jaz sem tudi gledala Sunrose, sva imela preostanek bonov porabit sama, ko pridemo z morja.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#690 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 15 August 2020 - 10:50 AM

To meni skoz IG reklamira. Raduho sem tudi tam videla v enih storyjih in je zelo lepo. Pa Garni hotel Dvor tudi zgleda top.
Zdaj mi google pri slikah predlaga se Zoi Apartments in Belico. Z bazeni gledam to :)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#691 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 15 August 2020 - 11:19 AM

Lep je ta sunrose. Ampak vidim, da je samo za odrasle.
  • 0

#692 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 15 August 2020 - 11:25 AM

Exactly :D
  • 0

Bill Bullard

#693 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 15 August 2020 - 11:28 AM

Posestvo Pintar tudi pohvalijo, cen pa nisem iskala. Se mi zdi, da je v Brdih tezko dobiti kaj z dobrim razmerjem med kvaliteto in ceno.
  • 0

― V. Van Gogh

#694 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 15 August 2020 - 11:33 AM

Naslednji iskan termin za bone bo verjetno zadnji teden oktobra, ko so šolske počitnice.
  • 0

#695 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 15 August 2020 - 08:42 PM

Nam jih bosta še moja starša dala, ker sta rekla, da ne bosta nikamor šla.

Brda so mi tudi krasna, ampak so mi nekako preblizu mojega doma. :D Ne vem, ali bi šli z vsemi boni na eno lokacijo, recimo za 1 teden, ali na dve različni. Fant navija za Podčetrtek, terme, ker je tam za majhne otroke. Ampak jaz si ne predstavljam bit cel teden v termah, samo zato, da bo tamala lahko čofotala. Saj lahko gre tudi kam drugam. Mene najbolj vleče Gorenjska, mogoče res kaj takega, da imajo zraven tudi kak bazen. Na drugem mestu pa Obala. Se priporočam za kake predloge. Ti kao manjši butični hoteli so mi tudi všeč, ampak ne vem niti, kakšne so cene, hehe.

V terme bi pa šla bolj vikend varianto.
  • 0

#696 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 15 August 2020 - 08:45 PM

Jaz si pa želim samo domov in potem najbrž en cajt ne bomo šli nikamor. So mi ble pa terme Paradiso res super za vikend.
  • 0

#697 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 15 August 2020 - 08:57 PM

Tako majhen otrok pa res ne rabi nekih animacij in atrakcij kakrsne so v Olimii. Kaj sele bazene 5 ur na dan. Pa tisti jajcki z vodo, ki so namenjeni otrokom v Family Fun, so imho smrtno nevarni. Brez veze. Sem prepricana, da bi vsak v naravi ob vodi bolj uzival :)

Meni drugace niso prevec vsec. Bazene so prespricali z nekim super grobim peskom in ni za obcutljiva stopala in kozo. Pac malo so wannabe. Jih je pa moderno hvalit po IG :D V tastarem delu vsaj normalno lahko plavas in funkcioniras.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#698 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 15 August 2020 - 09:16 PM

Podgana, se strinjam. Ja, saj je fajn malo čofotat, ampak cele dneve pa tudi njej ni zanimivo. Tisto gre lahko tudi v kak bazen, če ga imajo pri kaki nastanitvi zraven, ali pa malo v jezero. Takim malim je itak vse zanimivo. Se mi zdi bolj zabavno, da lahko hodi okrog po naravi.
  • 0

#699 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 15 August 2020 - 09:21 PM

Jaz pa niti pomislim ne na terme, prav odbijajo me. Mozeva sestricna je sla z dvema otrokoma v Moravske in je dala 5 bonov (1000 €) za en teden pa prav cesko izgleda.
  • 0

― V. Van Gogh

#700 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 15 August 2020 - 09:26 PM

Nam so ble Olimie kul, sam ne bi šla več v aparthitel Rosa, ker smo imeli slabo izkusnjo z razgrajači v sosednjem apartmaju, hotel pa brez receptorja ponoci.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users