Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#681 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 November 2005 - 07:03 PM

QUOTE(Tanjci)
ful zadovoljna... ko sem si jih navila sem si sam še mal laka dala gor (valda Gliss Kur Hair Repair) IPB Image

ko me je lubi zagledu je reku \"waw... lepo, lepo\" IPB Image

Hehe, ta Gliss Kur lak je res fajn ... take svetleče laske nardi, pa ful nič ne zlepi. Verjamem, da si lepa ko rožica. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#682 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 November 2005 - 07:04 PM

QUOTE(sammy)
Kneipp balzam za tuširanje s cvetovi mandlja

Poskusi še Kneipp tablete za kopanje ... božanske so, tako po sestavinah kot po filingu ob uporabi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#683 sammy

sammy

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 228 posts

Posted 24 November 2005 - 07:12 PM

Saj bi, pa imam tuš kabino biggrin.gif
  • 0

#684 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 24 November 2005 - 07:20 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Tanjci)
ful zadovoljna... ko sem si jih navila sem si sam še mal laka dala gor (valda Gliss Kur Hair Repair) IPB Image

ko me je lubi zagledu je reku \"waw... lepo, lepo\" IPB Image

Hehe, ta Gliss Kur lak je res fajn ... take svetleče laske nardi, pa ful nič ne zlepi. Verjamem, da si lepa ko rožica. wink.gif

DiLeMa... uradno te imenujem za \"Kraljico Gliss Kur-ja\"...
IPB Image
ker ta Gliss Kur si mi ti svetovala in je res zakon

• 0
Posted Image

#685 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 November 2005 - 07:24 PM

Hehehehe ... hvala Tanjci. :tongue3: Sem globoko počaščena, res. oops.gif Zdej mi samo še mora eden spremenit napis nad avatarjem tle levo, da ne bom 'ozvezdje' ampak 'kraljica Gliss Kur-ja' al pa 'kraljica lasne nege' glede na to da sm nora na vse take proizvode. biggrin.gif

P.S. Ful fenomenalna slikca, res ... ko da bi mene slikala. :alien: :laughing6:
  • 0

#686 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 24 November 2005 - 07:29 PM

sem se potrudla, a ne IPB Image predvsem sem barvo las zadela, a ne... dolžina je pa ta taka "kraljevska" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#687 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 24 November 2005 - 07:29 PM

QUOTE(DiLeMa)

kwaaa a tok grozna si biggrin.gif
  • 0

#688 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 24 November 2005 - 07:31 PM

QUOTE(lejck)
QUOTE(DiLeMa)

kwaaa a tok grozna si biggrin.gif

sam mal ma velke oči ima revca... sta bla starša bliz Černobila, ko sta jo spočela laugh.gif biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#689 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 November 2005 - 07:36 PM

V bistvu sta me spočela točno na kraju nesreče ... zato pa mam take ogromne vijolične oči in mal čudne zmečkane noge ... morm nosit take teniske z debelim podplatom, so posebi ortopedsko oblikovane za mene (sej je itak iz slike razvidno).

Lejck ... lepota je v očeh opazovalca ... v Černobilu veljam za lepotico, ker jo je marsikdo dosti slabše odnesel.
  • 0

#690 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 24 November 2005 - 08:13 PM

DiLeMa... zame si ful lepa, zame si kraljica... [size=9]ker si povedala za Gliss Kur in sem tvoj fan nr.1
  • 0
Posted Image

#691 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 24 November 2005 - 08:36 PM

hahha ćernobilka is your new nickname DileMa tongue.gif
  • 0

#692 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 November 2005 - 08:40 PM

[quote=Tanjci]DiLeMa... zame si ful lepa, zame si kraljica... [size=9]ker si povedala za Gliss Kur in sem tvoj fan nr.1

Fala lepa! oops.gif biggrin.gif

[quote=lejck]hahha ćernobilka is your new nickname DileMa tongue.gif[/quote]

Kar naj bo ... se ne sramujem svojih korenin! biggrin.gif
  • 0

#693 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 24 November 2005 - 09:09 PM

alverde krema z jojobo
  • 0

#694 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 November 2005 - 01:58 AM

sam mene pa moti,ko govorite lak...se bom mogla navadit! jaz sem skoz zmedena potem in stalno mislim na lake za utjevanje biggrin.gif to je balzam v šprici oops.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#695 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 November 2005 - 02:04 AM

.

Tigi - Root Boost pena

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#696 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 November 2005 - 10:31 AM

QUOTE(rea)
sam mene pa moti,ko govorite lak...se bom mogla navadit! jaz sem skoz zmedena potem in stalno mislim na lake za utjevanje biggrin.gif to je balzam v šprici oops.gif laugh.gif

Nope ... lak je lak ... jst sm Tanjci povedala za Gliss Kur Hair Repair lak za utrjevanje las, tko da se čist prav izražamo. wink.gif
  • 0

#697 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 25 November 2005 - 12:27 PM

men je tud "lak" lak, "šprica za konice" pa šprica za konice

in ta lak od Glisss Kurja je enkraten, ker ne lepi las, ampak so lepi mehki biggrin.gif :thumbright:

• 0
Posted Image

#698 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 November 2005 - 12:44 PM

[quote=Tanjci]men je tud "lak" lak, "šprica za konice" pa šprica za konice

in ta lak od Glisss Kurja je enkraten, ker ne lepi las, ampak so lepi mehki biggrin.gif :thumbright:

aha,aja...sm mslila,da govorita lak mislita pa uno oranžno roza šprico,k lase full mehke nardi.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#699 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 25 November 2005 - 12:56 PM

tale verjetno...
  • 0
Posted Image

#700 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 November 2005 - 01:05 PM

Jap, ampak midve nisva govorile o tej šprici ampak prav o laku za lase.

Upam, da se zdej razumemo. biggrin.gif
  • 0

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users