Midva sva bila pred leti v Breli, v Tučepe sva šla samo en dan pogledat, ampak meni se je zdela Brela ful lepša.

Hrvaška
Posted 29 July 2020 - 11:17 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 30 July 2020 - 11:11 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 July 2020 - 11:13 AM
Posted 30 July 2020 - 11:25 AM
― V. Van Gogh
Posted 30 July 2020 - 12:37 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 July 2020 - 01:17 PM

― V. Van Gogh
Posted 30 July 2020 - 01:34 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 July 2020 - 01:41 PM
Posted 30 July 2020 - 03:59 PM
Aha ja, tam je lepo. Meni je bila lepa tudi plaža Podrača, naprej od tiste skale, tak majhen zaliv, z gledalo je bolj kot neka privat plaža.Punta Rata, cisto zraven tistega zalivcka. Se spomnim, da sem hodila na plazo mimo te vile, spodaj imajo prostor za piknike. Pa v Omisu so tudi lepe plaze.
Zanimivo, meni pa Omiš ni ostal v nekem posebnem spominu. Midva sva bila v kraju Duće pred Omišem, kjer je mivka na plaži. V samem Omišu pa nisem videla lepih plaž. Mi je bil pa kot kraj lep. Naprej od Omiša pa jih je bilo nekaj.
Posted 30 July 2020 - 04:12 PM
Aha ja, tam je lepo. Meni je bila lepa tudi plaža Podrača, naprej od tiste skale, tak majhen zaliv, z gledalo je bolj kot neka privat plaža.
Saj mogoče je to isto, mi je čudno, da bi se ta zaliv imenoval isto kot tista daljša plaža. Poglej: https://sunsetvillabrela.com
V Omišu sem pa našla apartma v kraju Plisak, je pa tudi 100 na noč.
― V. Van Gogh
Posted 30 July 2020 - 04:23 PM
Posted 30 July 2020 - 04:29 PM
Jaz sem bila 10 let nazaj pa so bile zmerne cene. Ampak zdaj iščeva čisto drugačen tip nastanitve, obvezno 2 spalnici in čimbližje plaži. Ko sva bila sama, nama ni bil problem se vozit vsak dan tudi po 20 min do lepih plaž.
― V. Van Gogh
Posted 30 July 2020 - 05:09 PM
Me pa zanima, kako je v Breli junija ali septembra. Midva sva bila takrat v visoki sezoni in je bilo ful ljudi, v takem ne bi več šla tja. Bi pa zdaj z otrokom šla še enkrat v Primošten. Mi je tudi ostal v lepem spominu. Kraj mi je bil všeč, plaž je tudi veliko, se ne rabiš nikamor vozit.
Posted 30 July 2020 - 08:55 PM
Ko smo bili mi, je bilo precej ljudi tudi septembra, več kot kje drugje tak čas. Ampak letos baje nikjer ni pretirane gužve niti zdaj v glavni sezoni.
― V. Van Gogh
Posted 31 July 2020 - 06:45 AM
Razen v Baški. Tam pa kot običajno, ogabna gužva, kot da je vse običajno.
Posted 31 July 2020 - 07:43 AM
A res? Ali ni udi Fiona pisala, da je na Lošinju polno?
Posted 31 July 2020 - 07:56 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 July 2020 - 08:07 AM
Midva sva lani dala 70 na noc za apartma v Ninu, 2 spalnici in 2 kopalnici, do plaze 8 min hoje. Tudi za hrano sva veliko dala, ker je drazja kot pri nas. Ven sva sla jest samo enkrat, ker je z malim otrokom pac tezko. Ne vem, kdaj bomo lahko sli kam z letalom ...
― V. Van Gogh
Posted 31 July 2020 - 08:09 AM
Jaz ne gledam oz.ne preračunavam, koliko zapravimo. Regres namenim za dopust, pa ga lani ziher nisem celega porabila, ko smo dobili najvišjega. Letos imamo plačan AI v hotelu za 6 dni v avgustu, nekaj čez 1000 €, tako da pomoje dodatno ne bomo zapravili veliko, edino strošek poti je še zraven.
Posted 31 July 2020 - 08:24 AM
Midva ponavadi ne zapravljava kaj dosti. Hrano večinoma kupim pri nas in neseva zraven, potem sproti samo dokupima, če je kaj potrebno. Če greva ven jest, greva ponavadi ali na en štant ali pa v eno gostilno, kjer imajo malice in je ugodno, mislim da je malica cca 40kun. Razmenjama nekje 150€/osebo, max 200, pa še to ponavadi, če je treba kakšne položnice plačat. Pot dol, sploh zdaj ko je poceni bencin ni draga, en tank (37l) ponavadi zadostuje, če se ne vozima okoli na daljše izlete. Ostalo pa odvisno, če greva na kak sladoled/kavo/palačinke ipd.
[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users