Menstrualne skodelice
Posted 16 December 2010 - 09:36 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 December 2010 - 11:25 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 16 December 2010 - 11:36 PM

Kake barve si kupla? Zadnjič sem gledala v Dm in imajo samo običajne. (Moja je grda že kak kuga in jo skrbno skrivam pred drugimi.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 16 December 2010 - 11:38 PM
Posted 16 December 2010 - 11:40 PM
Ja, verjamem, da se pozna; moja je tudi že rahlo obarvana, pa jo imam šele 2 ciklus.

Drugače je pa ne morem prehvalit, no; sem bila včeraj na koncertu, sem tudi spila precej (pa ne samo pive), in sem cel čas hodila na wc, brez težav, super no.

Posted 16 December 2010 - 11:49 PM

Meni je tudi čisto drugi občutek. Kot da je ne bi mela not.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 17 December 2010 - 12:25 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 December 2010 - 12:51 AM
Me ne moti. Si dam papirček in je rešeno. Nisem probala, kako bi blo, če bi si jo vstavila, pred začetkom.
V glavnem: meni ne pušča.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 17 December 2010 - 12:55 AM
Jaz pa se sploh ne morem pripraviti k razmišljanju o nakupu te skodele, tak se mi upira vse skup.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 December 2010 - 12:57 AM
A ponoči vam nič ne spušča? Sem brala ocene na planetu lepote in je ena rekla, da ji je spuščala, najbrž zaradi poze spanja in je vakum popustil. Pa tudi sicer sem se spraševala, če lahko vakum popusti, ko se npr vsedeš, vstaneš, se skloniš ali kaj takega?
Tole se meni dogaja, pojma nimam zakaj, pa niti ne vedno, ampak očitno se ponoči občasno namestim v pozo, kjer spusti. Mora pa bit to ena zelo čudna poza, ker mi je v budnem stanju še nikoli ni uspelo dosečt. Tako da imam ponoči pač vložke/tampone, malo dosadno, ampak sem vsaj podnevi prosta.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 17 December 2010 - 04:16 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 17 December 2010 - 06:36 AM

Posted 17 December 2010 - 07:04 AM
Posted 17 December 2010 - 08:54 AM
Sem pa tudi opazila, da si jo različno vstavljam, enkrat je nižje, spet drugič je precej visoko

Sem si jo pa včeraj pred spanjem nekam čudno očitno vstavila, pa sem imela čuden občutek, in sem si jo sredi noči dala ven; pa zdaj spet noter in je ok, ne vem, nisem je najboljše dala noter, razmišljam.

Posted 17 December 2010 - 09:35 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 17 December 2010 - 11:42 AM
glede 'življenjske dobe' pa pravijo, da zdrži okrog 10 let.
sicer pa s FAQ s spletne strani mooncup-a:
Leakage
Dear Cathy, Just writing for some advice. I bought a Mooncup at Glastonbury festival after wanting one for so long. I have been using it month after month and still I leak. I have to use pads as well, and my main reason for wanting Mooncup was for eco reasons. Please help me because I don’t want to go back to the old ways.
I am sorry that you are having problems but I am sure we can find a solution. Inserted correctly, the Mooncup should not leak at all, and the most common reason for leakage is not placing the Mooncup low enough in your vagina. The collection cup (where the stem is attached) should be just at the entrance to the vagina. No part of the stem should be outside the vagina so if any is, this is the part of the stem that you will need to trim. Check your Usage Guide and make sure the position of the Mooncup is correct, and trim the stem if you need to - following the Usage Guide instructions.
Posted 18 December 2010 - 11:48 AM
Posted 18 December 2010 - 07:51 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users