Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#681 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2011 - 03:05 PM

QUOTE(Jinadaze @ 27. 5. 2011 - 15:59) View Post

Jaz zdaj res ne vem, kaj naj. Komaj pridem ven, imam že flek pod pazduho (sicer majhnega, in verjetno samo jaz opazim, ampak me res moti), Hidrofugala pa ne bi uporabljala.

Nič nemoreš žal.
Jaz sem se v osnovni šoli potila kot nora (očitno so hormoni noreli) in sem bla ful nesrečna - sprobala sem VSE. Mogoče poskusi Triple Dry, če ti bo pomagal. Meni na začetku je, potem pa več ne. Se ti pa splača probat, ker se ne potiš tako zelo kot sem se jaz. Sem si pa s Hidro Fugalom Forte povzročila tako sranje pod pazhudami, da lahko uporabljam samo najbolj nežne deodorante. Če uporabim kakšnega, ki ima v sebi bolj agresivne snovi mi kožo pod pazduhami kr zažge. sad.gif Sem se pa ful nehala potit, iz tistega obdobja v OŠ se je zmanjšalo vsaj za 80%.
  • 0
Viens, reste ici!

#682 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 May 2011 - 03:06 PM

Po kolkem času uporabe HF pa se vam je to začelo dogajati? Jaz ga sedaj že kar nekaj časa uporabljam in nič ne opažam.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#683 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2011 - 03:07 PM

Pa uporabljaš forte ? Tistega v stekleni steklenički ?
Ne spomnim se, ker je bilo to pred dvema letoma. Vem pa, da sem ful pretiravala in sicer - špricala sem se vsak dan, ...
  • 0
Viens, reste ici!

#684 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 27 May 2011 - 03:12 PM

QUOTE(Ana @ 27. 5. 2011 - 16:05) View Post

Mogoče poskusi Triple Dry, če ti bo pomagal.

To je prav znamka Triple Dry, tisti v spreju? Kje se pa dobi sploh?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#685 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 May 2011 - 03:57 PM

Jaz se včasih tudi skoraj nisem potila, zadnji 2 leti pa švicam fuŁ.

Opažam, da mi proti potenju ne pomaga noben deodorant, očitno. Jebiga. Sem pa danes imela tistega Rexoninega z Aloe Vero, in moram reči, da sem po prvi uporabi zadovoljna; kljub potenju sem se počutila "sveža", neprijetnega vonja prav tako nobenega, samo nežen vonj deodoranta. Skratka, za prvič se je dobro obnesel.
  • 0

#686 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 May 2011 - 04:17 PM

Jaz se potim kot konj, poleti mi ob manjši aktivnost začnejo kapljice polzeti izpod pazduh navzdol proti komolcem, lol, pa kaj naj. Ne mislim si vbrizgavati botoks, da bi to potenje preprčila, gre za naravno stvar, telo izloča strupe in uravnava temperaturo, kaj naj, če sem vsa mokra. Pod pazduhami imam na majici vedno poker krog, zato se trudim nositi take barve, na katerih se to ne pozna tako zelo (svetlo siva je moj sovražnik, pa mi ta barva drugače paše, damn!). Sem pa opazila, da je meni edini zared učinkovit deo belozeleni NR Borotalco, o katerem sem že 1000X pisala, res, majka je.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#687 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 27 May 2011 - 04:19 PM

QUOTE(Coco* @ 27. 5. 2011 - 17:17) View Post

botoks

Točno. idea.gif laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#688 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 27 May 2011 - 04:39 PM

Meni so bolj kot ne vsi za en drek ermm.gif Švicam pa odvisno od dneva, situacij, aktivnosti... Včasih nič, včasih pa se prepotim že če naredim krog okoli hiše. Hidro Fugal uporabljam precej redno (recimo vsak drugi dan, čez pa en bolj dišeč deo) pa ne opažam nobenih sprememb (na koži). Meni je v bistvu najbolj važno, da ne smrdim, kar se sicer ni še nihče pritožil (prej nasprotno, pravijo, da dišim sleep.gif ), ampak meni je vseeno neprijetno in jih zato redno menjam, ker sčasoma dobim občutek, da ni več tako sveže.

Triple Dry imajo v DMu (mogoče tudi Mullerju), in sicer sprej, roll-on in stik. Tudi Hidro Fugal ima poleg forte bolj mile različice.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#689 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 May 2011 - 06:07 PM

QUOTE(Emily @ 26. 5. 2011 - 18:24) View Post

ohmy.gif Joj a res.
Jaz sem zdaj tega začela uporabljat, no kakšne 3 mesece ga imam pa zaenkrat mi ustreza. Pa še tok dobr diši. Ne vem kaj naj zdaj, mal si me prestrašla. ermm.gif

Ma neee, saj to še ne pomeni, da se bo tebi enako zgodilo. Saj ga uporabljajo tudi druge (_M_ vem da že kar dolgo) pa nimajo nobenih težav. wink.gif

Jaz imam zdaj trenutno od Balee enega, ampak mi je nekaj srednjega. Tudi od Alverde ognjič mi je za poleti premalo. Sem spet na iskanju novega torej...

Aja, pa fant je imel zdaj SebaMed pa ga je tudi kar pohvalil. Mogoče naslednjič vzamem tega. smile.gif Ali Naturally Fresh. Sem ga že imela, ampak se ne spomnim kako mi je bil... Ga katera uporablja?

Tudi Dusch Das, ki sem jih uporabljala prej so mi bili ok, ampak sem se jih malo "naveličala". Mogoče si zopet nabavim kakšnega, ker so mi bili fajn. smile.gif

QUOTE(Emily @ 26. 5. 2011 - 18:24) View Post

ohmy.gif Joj a res.
Jaz sem zdaj tega začela uporabljat, no kakšne 3 mesece ga imam pa zaenkrat mi ustreza. Pa še tok dobr diši. Ne vem kaj naj zdaj, mal si me prestrašla. ermm.gif

Ma neee, saj to še ne pomeni, da se bo tebi enako zgodilo. Saj ga uporabljajo tudi druge (_M_ vem da že kar dolgo) pa nimajo nobenih težav. wink.gif

Jaz imam zdaj trenutno od Balee enega, ampak mi je nekaj srednjega. Tudi od Alverde ognjič mi je za poleti premalo. Sem spet na iskanju novega torej...

Aja, pa fant je imel zdaj SebaMed pa ga je tudi kar pohvalil. Mogoče naslednjič vzamem tega. smile.gif Ali Naturally Fresh. Sem ga že imela, ampak se ne spomnim kako mi je bil... Ga katera uporablja?

Tudi Dusch Das, ki sem jih uporabljala prej so mi bili ok, ampak sem se jih malo "naveličala". Mogoče si zopet nabavim kakšnega, ker so mi bili fajn. smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#690 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2011 - 06:10 PM

QUOTE(Jinadaze @ 27. 5. 2011 - 16:12) View Post

To je prav znamka Triple Dry, tisti v spreju? Kje se pa dobi sploh?

Ja, to je prav firma. Jaz sem imela tistega v spreju, dobi pa se tudi roll on. Kupi se v Mullerju ali DMu.
  • 0
Viens, reste ici!

#691 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2011 - 06:16 PM

QUOTE(Sarah @ 27. 5. 2011 - 16:06) View Post
Po kolkem času uporabe HF pa se vam je to začelo dogajati? Jaz ga sedaj že kar nekaj časa uporabljam in nič ne opažam.

S Forte sem si jaz skurila pazduhe ... Uporabljala sem ga en teden, vsak dan. Enkrat sem si ga celo
dala takoj po epilaciji gor. Napaka!

Roll On pa je ok.

Jaz pa še vedno uporabljam od Vichyja AP za občutljivo kožo, pa precej švicam, pazduhe pa so suhe. Hm.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#692 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 27 May 2011 - 06:23 PM

Jst pa ful švicam med joški in potem mam vedno na majici tam pikico, to je meni res ogabno, pazduhe me še ne bi tok motile. In posledično še zdej nosim spodnjo majico, ker potem le-ta to vpije in se na zgornji ne pozna. Pa sploh ne vem kaj naj, ker se z roll on-om ne mislim med joškami mazat, pa tut če bi se, pomoje ne bi pomagal.

cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#693 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2011 - 06:26 PM

Jaz tudi med joški precej švicam, samo se mi na majici ne vidi. Pa po hrbtu in faci, UNLOL.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#694 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 May 2011 - 06:36 PM

Joški so res taglavni za švicat, ja. Oziroma med njimi biggrin.gif. Jaz se nasploh ful potim, tudi hrbet, itd.
  • 0

#695 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 May 2011 - 07:55 PM

QUOTE(Ana @ 27. 5. 2011 - 16:07) View Post

Pa uporabljaš forte ? Tistega v stekleni steklenički ?

Ja, tega.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#696 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 27 May 2011 - 07:57 PM

QUOTE(Ana @ 27. 5. 2011 - 19:10) View Post

Ja, to je prav firma. Jaz sem imela tistega v spreju, dobi pa se tudi roll on. Kupi se v Mullerju ali DMu.

Hvala!

• 0

― V. Van Gogh

#697 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2011 - 10:06 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 27. 5. 2011 - 19:16) View Post

S Forte sem si jaz skurila pazduhe ... Uporabljala sem ga en teden, vsak dan. Enkrat sem si ga celo
dala takoj po epilaciji gor. Napaka!

Roll On pa je ok.

Jaz pa še vedno uporabljam od Vichyja AP za občutljivo kožo, pa precej švicam, pazduhe pa so suhe. Hm.

Ja, enaka zgodba pri meni. S tem, da sem ga uporabljala večkrat. Enkrat je blo očitno preveč in imam zdaj trajne posledice.
Aja, meni ti Vichy deodoranti niso ok. Beli smrdi, zeleni pa nič ne pomaga.

QUOTE(Sarah @ 27. 5. 2011 - 20:55) View Post

Ja, tega.

Svetujem ti, da si previdna z uporabo...

• 0
Viens, reste ici!

#698 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2011 - 10:34 PM

Jaz trajni posledic nimam.

Beli Vichy pa za moje pojme nima vonja (in NE, Operil mi voha ni nič pokvaril, haha, kvečjemu izostril!),
o tem smo že debatirale, se mi zdi. laugh.gif

Sarah, tudi jaz svetujem previdno uporabo, je imelo več uporabnic iste izkušnje, kot midve z Ano.

• 0

#699 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2011 - 10:47 PM

Fluffy, uporabljaš Hidro Fugala naprej samo še Vichy ?
  • 0
Viens, reste ici!

#700 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2011 - 11:07 PM

Ja, od HF nesreče samo še Vichy uporabljam in je zaenkrat vse ok.
Opravlja svojo funkcijo, pa še draži mi ne pazduh nič in ga skoraj vedno po epilaciji takoj
direkt nanesem.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users