Jump to content

Photo

Zaroka / poroka

• Please log in to reply
1324 replies to this topic

#681 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 19 August 2015 - 03:08 PM

Ja, vem katera, sicer je nisem še srečala nikjer, edino enkrat pred cerkvijo, ampak sem seznanjena, ja, da bosta z Emo sošolca :) 

• 0

#682 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 19 August 2015 - 04:55 PM

Maks je fantek :wink1: 

• 0

#683 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 19 August 2015 - 05:17 PM

Na Zemonu se verjetno da narediti tudi obred na prostem? Dvorana znotraj tudi meni ni všeč. Štanjel mi je sicer lep, ampak se mi ne zdi dovolj zasebna lokacija. Vas je strnjena, grad in park niso nič odmaknjeni od hiš (ok, park malo) in pomoje je ful zijal. 

Lokacija v Žičah je tudi meni ful lepa. Nekaj posebnega, veliko narave, je na samem. Nisem bila na nobeni poroki tam, samo enkrat na izletu pred leti. Edino malo bogu za hrbtom se mi je zdelo glede dostopa. :) 

Jina, na Kekčevi domačiji v Trenti imajo tudi poroke, pa lokacija je tudi taka, da je primerna za manjše število gostov. A boš prevzela njegov priimek?

Jaz si svojega fanta tudi ne predstavljam s prstanom, ker ni tip za nakit in ne nosi ničesar, razen obesek okrog vratu. Sicer se o tem nisva pogovarjala, ampak v primeru, da ga ne bi imel namena nosit, bi kupila poročni prstan samo zame, zanj pa mogoče enega čisto poceni za obred. Mi je čista potrata kupovati nek drag prstan za moškega, če ga potem sploh ne nosi in leži v predalu.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#684 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 19 August 2015 - 05:28 PM

Verjetno, ja. Meni Pri Lojzetu pa sigurno stane 80 € na osebo. :D Kekčeva domačija je ful predaleč, skoraj 2 uri vožnje. Sva šla pa mimo in je verjetno res lepo.

Jaz bom dodala njegov priimek, on pa mojega. :)

Ančka ali katera druga, ki je domača na Otočcu; mi lahko kaj poveš o restavraciji Park v v Šmarjeških? Danes sem dobila dobro ponudbo od gospe, s katero sem v kontaktu glede Otočca, ampak ne najdem nobene slike. Rekla je, da je tam možno tudi slavje zunaj, da imajo lepo teraso.

Je katera že bila na poroki, kjer je par sam napisal zaobljube? On si tega želi, meni je pa tudi veliko lepše, kot tisti standardni obred. Edino ne vem, če bi bila sposobna takrat to prebrati. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#685 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 19 August 2015 - 05:37 PM

Ja, cena menija Pri Lojzetu je sigurno ubitačna. Sicer pa itak pri porokah vsi nabijajo cene.

Ja, verjamem, da ti je Primorski konec predaleč. Do Trente se pa sploh od povsod precej vleče. :) Jaz sem bila letos na Kekčevi domačiji in se mi zdi res idilično. Imajo še nekaj hišic za goste. Po besedah lastnikov so skoz zasedeni za poroke. Je pa res, da če si bolj za gradove, urejene parke, moderno opremo itd., potem Kekčeva domačija ni pravi izbor.

• 0

#686 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 August 2015 - 05:38 PM

Jaz vedno ko gledam kaksne ameriske poroke, kjer berejo zaobljube, razmisljam, kok bi bilo awkward to brat pred vsemi. Se mi zdijo zaobljube namenjene samo njemu, jaz bi to v pismo napisala al pa kaj taksnega.
  • 0

After all this time?

Always.

#687 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 19 August 2015 - 05:48 PM

Je pa res, da če si bolj za gradove, urejene parke, moderno opremo itd., potem Kekčeva domačija ni pravi izbor.

V bistvu niti ne, rada bi, da vse skupaj izpade tako elegantno/rustikalno/naravno in so mi take lokacije ful lepe. Ampak sva oba ful za Otočec. On dostikrat tam golf igra, bi šla pa seveda skupaj na ogled. Če imaš tudi slavje v njihovem kompleksu, je obred 500 + 170, drugače pa 1000 + 170 €.

• 0

― V. Van Gogh

#688 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 19 August 2015 - 06:18 PM

Ja, se tudi meni zdi dobra ideja, da se vse izpelje na isti lokaciji, da se niti ne prevažaš sem in tja. Je pa res, da moraš izbrati lokacijo, ki ti nekaj pomeni. Vsaj jaz vem da recimo ne bi izbrala Brda pri Kranju, Otočca, ker še nikoli nisem bila tam in ker to pač niso moji domači konci. 

• 0

#689 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 19 August 2015 - 06:30 PM

On ima del familije od tam, meni je bila pa že prej ta lokacija sanjska, poleg Brda.

• 0

― V. Van Gogh

#690 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 19 August 2015 - 06:46 PM

Snežnik. Ne vem, če je bil že omenjen.

Ne vem, jaz sem bila nazadnje zelo razočarana nad urejenostjo Otočca. Evooo ga šotor, sem ga našla.

KRKA-OTOCEC.1395600029.jpg.o.600px.jpg

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#691 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 19 August 2015 - 06:57 PM

Točno, hvala! Je tudi uradna lokacija pa v parku tudi prirejajo.

O, katastrofa. :lol:

Kje bi se pa ti poročila, če bi lahko še enkrat izbirala? :)

• 0

― V. Van Gogh

#692 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 19 August 2015 - 07:10 PM

Na Otočcu  :butl:  :lol:  Saj na drugi strani je lepo, ampak me je cena takrat vrgla na rit. Niti ne vem kje bi se. Vseen klinc je na koncu :D

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#693 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 19 August 2015 - 07:13 PM

Meni pa Sneznik znotraj ni vsec, pa ze tako ali drugace odpade, ker smo sli z bivsim in njegovo familijo enkrat v hribe in potem se do gradu na izlet :D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#694 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 19 August 2015 - 07:25 PM

Znotraj so meni skoraj vsi gradovi grdi, na žalost. Tudi atriji, kjer med tistimi oboki položijo rdečo preprogo aka tapison. Kmetija. :D

Na Otočcu  :butl:  :lol:  Saj na drugi strani je lepo, ampak me je cena takrat vrgla na rit. Niti ne vem kje bi se. Vseen klinc je na koncu :D

:lol:

• 0

― V. Van Gogh

#695 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 19 August 2015 - 07:25 PM

Jaz bi pa, če ne bi šla kar na UE, izbrala nekaj na Vipavskem, Krasu ali Goriškem. Grad Kromberk je tudi popularen, na slikah izgleda res lepo. Gredič tudi deluje super. Čeprav mi je Zemono zaradi samega kraja najbolj oseben. Kot druga možnost pa bi bila Kekčeva domačija, ker mi je ta del Slovenije prekrasen in rada grem tja. Ampak na koncu je veliko odvisno od cene, izgleda celotne lokacije, hrane...

• 0

#696 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 19 August 2015 - 08:05 PM

Maks je fantek :wink1: 

Vem, _M_, jaz sem mislila za njegovo mamo, da vem, katera je.

• 0

#697 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 19 August 2015 - 09:30 PM

Krasno je tukaj http://www.pristava-lepena.com/Se je poročila prijateljica, imata čudovite fotke...

• 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

• Guests

Posted 19 August 2015 - 09:41 PM

O hudo, ful lepa lokacija! Narava, gore, reka, res idilično deluje.

• 0

#699 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 19 August 2015 - 10:11 PM

Tudi tukaj sva bila na izletu, je cisto predalec, sicer pa res krasno. Meni so to najlepsi konci Slo.

Ful sem razocarana nad ponudbami fotografov zaenkrat. Vecina ima manjse pakete nesorazmerno drage v primerjavi s celodnevnimi, nekateri pa sploh nimajo prilagodljivih paketov in ti poleg tistega, kar zelis, podturijo tudi tisto, cesar sploh noces. Zarocno fotografiranje mi je npr. mimo, slikanje priprave na poroko tudi (le kdo si zeli, da mu takrat nekdo s fotoaparatom sili v faco?!), nekateri imajo pa te manjse oz. prilagojene pakete v ponudbi samo izven sezone ali med tednom. Nazadnje mi je fotograf od sade napisal, da nudita poldnevni paket samo za last-minute rezervacije, ker imajo celodnevni prednost, ker pac vec zasluzita (in se doticni paket sta od lani podrazila za 100 €). Bi si mislila, da velja "kdor prvi pride, prvi melje", pa ocitno ni tako. Izgleda, da imajo res toliko prometa, da ti cisto nic ne grejo na roko.
  • 0

― V. Van Gogh

#700 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 20 August 2015 - 06:37 AM

Jina, žal ne poznam dobro te restavracije...Gre pa 100% za restavracijo znotraj hotela/zdravilišča. Mislim, da je to to:

Gastronomy-13.jpg

Kaj pa tole? Na igrišču Golf Otočca: http://svitar.si/grad-struga/

(ne mislim na poroko v njihovem stilu, ampak mogoče najem prostora? Atrij mi je všeč...pa tudi dvorana (če odmislim divjad na steni :down:).

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users