Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#681 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 14 October 2007 - 11:12 AM

QUOTE(Sally @ 14. 10. 2007 - 11:45) View Post

Uro si vedno naštimujem na 5 min prej koker morm vstat (zadnja ura). Prvo uro naštimam pol ure preden morem ustat.

Tudi jaz, se mi je že prevečkrat zgodilo, da je bilo treba ultra hitet, ker sem se samo nazaj obrnila in prespala.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#682 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 14 October 2007 - 03:56 PM

Vsako jutro si naredim v vlko šalco kavo z mlekom, kljubtemu da je odpijem maximalno eno četrtino, ostalo pa vstran vlijem. Dobrih mi je samo prvih par požirkov closedeyes.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#683 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 14 October 2007 - 05:05 PM

Vedno ko se zjutraj zbudim moram še malo časa poležavat.

S Kinder čokoladic se vedno mučim najprej pojest čokolado.

Vedno zamujam, če se ne gre za kaj nujnega.

Spim obrnjena proti zidu ker drugače se počutim preveč ˝odprto.˝

Večkrat na dan grem do kuhinje in pogledam vse omarice in hladilnik če je tam kaj za jest, tudi če sem to naredila že nevemkolkrat prej in točno vem kaj je kje. Pogledam tudi zmrzovalnik, ne vem zakaj, saj tam res nič ne bi bilo takoj za pojest.

Sladoled jem samo ko je mraz oz večinoma pozimi in še to samo čokoladnega ali pa kakega sadnega(banana) smile.gif

• 0

#684 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 October 2007 - 05:06 PM

jaz med umivanjem las vsaj enkrat pljunem. oops.gif laugh.gif ne vem sicer zakaj točno, pač tko mi zapaše in pljunem. blink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#685 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 14 October 2007 - 05:11 PM

Jaz pa pljunem skoraj vsakič, ko grem lulat. Nimam pojma zakaj, to o pljuvanju je men ful smešno.
  • 0

#686 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 15 October 2007 - 06:15 PM

ko berem podnapise ali pa, ko govorim si besede skladam po zlogih (v mislih)...če pa se mi ne izidejo, v mislih dodam še kakšno smiselno besedo, ki bi pasala zraven in mi naredi zloge sode...fak ej! huh.gif blink.gif
upam, da kapirate kko mislim...zakomplicirano, ja... laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#687 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 October 2007 - 08:18 PM

Jz pa pri pranju las delam neke upe, naj pojasnim;
1x sem si prala glavo, ko je bla mami ravn v kopalnci in me je neki prašala, pa sem ji jaz odgovorila. In potem sem imela tist dan slučajno full lepe lase po pranju.
Zato sm od tkrt naprej vedno, ko sm si šla prat lase naglas se vprašala vprašanje, ki mi ga je takrat zastavila mami in potem sem še isto odgovorila kot takrat, z namenom, da bom priklicala isto vzdušje in mela spet lepe lase. laugh.gif
Jz tud pljuvam v banjo, ko si perem lase.
Pa če se dotaknem recimo posode z moko z levo roko, se dotaknem še z desno.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#688 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 October 2007 - 06:55 PM

QUOTE(fifa @ 15. 10. 2007 - 19:15) View Post

ko berem podnapise ali pa, ko govorim si besede skladam po zlogih (v mislih)...če pa se mi ne izidejo, v mislih dodam še kakšno smiselno besedo, ki bi pasala zraven in mi naredi zloge sode...fak ej! huh.gif blink.gif
upam, da kapirate kko mislim...zakomplicirano, ja... laugh.gif

To tud jaz, vedno po zlogih štejem in preverjam če so besede sode ali lihe, pa wtf no. oops.gif Zato imam najraje filme bez podnapisov. biggrin.gif
  • 0

#689 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 17 October 2007 - 07:01 PM

Bivša sodelavka pa non-stop samo prešteva. Če te gleda v obraz, ti prešteje nos, ušesa, oči, lica, usta, obrvi in tako pride do številke 10. Ali pa šteje barve. Če pogleda na strop, vidi recimo belo, svetlo sivo in sivo in si reče: okej, 3.
  • 0

#690 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 October 2007 - 09:51 AM

QUOTE(Frida @ 17. 10. 2007 - 20:01) View Post

Bivša sodelavka pa non-stop samo prešteva. Če te gleda v obraz, ti prešteje nos, ušesa, oči, lica, usta, obrvi in tako pride do številke 10. Ali pa šteje barve. Če pogleda na strop, vidi recimo belo, svetlo sivo in sivo in si reče: okej, 3.

Uh, ampak a veš, da je to psihična motnja? Sem pred leti gledala eno oddajo, pa so bili ti ljudje prav bogi.
Ena ženska sploh ni mogla nič delat zaradi tega, ker je vedno kar naprej vse preštevala. Ni mogla it od doma, da ne bi preštela vsega, kar je imela v določeni sobi, v torbici, v denarnici, ključev, itd..
Zato je porabila kar 3 ure, preden je lahko šla iz hiše. Isto, ko je prišla domov. In na poti je tudi vse štela.

Temu se reče "Compulsive counting disorder". ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#691 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 October 2007 - 09:00 PM

Ena verzija kompulzivnega obsedenega vedenja (obsessive compulsive behaviour). Jaz tudi rada kaj štejem, navadno kote nečesa (začela sem pa med vožnjo domov z avtobusom ko sem bla v srednji in sem štela kote v oknih med poslušanjem radia; besede sem razčlenila na črke in jih "tlačila v kote", njihovo število je pa moralo biti sode). Ampak ni8 blo nič drastičnega, čist tko včasih, ko sem not padla. Odkar vozim tega ne počnem več (če ne bi že bla v kakem jarku).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#692 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 18 October 2007 - 10:24 PM

Jst pa vedn preštejem koliko vrst ploščic je položenih, največkrat v kopalnicah. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#693 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 October 2007 - 10:26 PM

Jaz pa silno rada štejem še kake slike po domovih, omg. Pa bolesno velikokrat gledam na uro, če je kje obešena.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#694 syringa

syringa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts
  • Interests:Vsak dan kaj novega

Posted 18 October 2007 - 10:35 PM

Mislim ene mate pa res že zelooo nenavadne navade, ki mogoče že malo mejijo na wacko.gif

No jaz se pa ne spomnim nobene čudne navade, ki bi jo imela, razen tega da si morm nujno roke umit, ko pridem domov - pa če to pomeni le to da grem po pošto in nazaj ali pa sem cel dan zunaj in ko se vrnem najprej v kopalnico roke umit laugh.gif biggrin.gif
  • 0
Everyone has a photographic memory, some just don`t have film... IPB Image IPB Image

#695 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 October 2007 - 10:36 PM

Mene ful pomirja če si z vatirano palčko žokam po uhih.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#696 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25918 posts

Posted 26 November 2007 - 09:05 PM

ful sm se navadla, da si vedno nastavim 3 budilke - 2 na mobitelu, eno pa obično (na baterije). ziher je ziher biggrin.gif sam kaj, ko se zadnje čase zbudim samo tok, da jih prestavim ... in pol se zbujam na pol ure do tik pred zdajci, ko se mi res že mudi vstat in komaj uspem pojest zajtrk blush2.gif

pa opazila sem, da vedno, ko si s fenom sušim lase, fen stresam - k da bi šlo pol kej hitrejš laugh.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#697 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 26 November 2007 - 09:20 PM

To s fenom pa tut js počnem.Sem se že tolk navadla da čis automatično užgem in stresam in si mislm kok se mi bodo lasje hitrej posušil. ermm.gif
  • 0

#698 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25918 posts

Posted 26 November 2007 - 09:23 PM

ma ja, se poskušam odvadit, pa ne gre biggrin.gif in k to delam, pol čist živčna ratam ... k da se mi kam mudi, pa čeprav mam časa na pretek ... mi gre to opravilo pač na živce, sam pozimi si res ne upam hodit z mokrimi lasmi spat, mam mimgrede čist zabasano grlo pa napihnjeno glavo zjutrej biggrin.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#699 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 November 2007 - 09:48 PM

Jaz sem pa opazila sama pri sebi, da se vedno derem ko sem v avtu (kao pojem) - imam to bolezen, da slišim komad 1 krat pa ga že poznam, tiste najbolj debilne se pa najprej naučim. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#700 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 26 November 2007 - 10:10 PM

sej so zato debilni, k grejo ful hitro v uho (tko sem jst zdej cel vikend pela Kuretno -
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users