Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13447 replies to this topic

#6961 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 06 September 2008 - 08:31 AM

Po morju in limoncah.
  • 0

#6962 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30008 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 September 2008 - 11:42 AM

Chanel Exceptionnel De Chanel maskara v odtenku Smoky Black w00t2.gif
Nuxe Reve De Miel gel za čiščenje obraza love.gif
Bourjois So Laque! lak za nohte v odtenku Violine Interdite
Afrodita oljni odstranjevalec laka za nohte
Kiss pilica za nohte
Ajona zobna pasta

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6963 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 September 2008 - 04:26 PM

Ombia Shiny Rose(odtenek je naravnost božanski..nekako med srebrno/svetlo baby pink barvo)
Pantene šampon za rjave lase
Keune Sun Care Line šampon

-2 gela za tuširanje(eden je iz Leclerka al kkio se napiše drugi pa je iz Nemčije), sem ju dobila v dar od tete
  • 0

#6964 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 September 2008 - 10:40 PM

Pravkar naročila:

Vichy Aera Teint Creme Satinee tekoči kremasti puder v najsvetlejšem odtenku (prosim, naj bo fajn!!)
Vichy Lipidiose Nutritive krema (mi je zmanjkalo popolnoma vseh maž za telo, pa še super oceno od Flafića sem prebrala)
Fruit Of The Earth aloe vera regenerator (sem iskala onega Vitamin E, ampak ga ni bilo, ima pa tale skoraj čisto enake sestavine)

Ful mi je zanimivo, da je Vichy Lipidiose Nutritive fluid za 50 centov dražji kot krema, čeprav naj bi bila krema bolj sestavinsko bogata. Ne vem, to se mi totalno ne zdi logično ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6965 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 September 2008 - 11:42 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 9. 2008 - 23:40) View Post
Vichy Lipidiose Nutritive krema (mi je zmanjkalo popolnoma vseh maž za telo, pa še super oceno od Flafića sem prebrala)

Seveda poročaj.

Ful mi je zanimivo, da je Vichy Lipidiose Nutritive fluid za 50 centov dražji kot krema, čeprav naj bi bila krema bolj sestavinsko bogata. Ne vem, to se mi totalno ne zdi logično ...

Misliš lotion? Ker fluida ni v novi preobleki. Je pa bil prej Lipidiose2 fluid.
Da je pa dražji, pa tudi meni ni glih logično. Sploh v lekarni tega nisem opazila.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6966 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 08 September 2008 - 10:42 AM

Dilema,poročaj kako se obnese tale puder od Vichy-a.Ga imam namen kupiti,ampak nevem če je kakšen odtenek zelo svetel.
  • 0

#6967 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 September 2008 - 11:32 AM

Pupa, bom vsekakor napisala oceno, ko ga dodobra stestiram. Jaz predvsem upam, da se lepo, kremasto maže in vsaj srednje prekriva. Je sicer namenjen suhi koži (jaz imam mešano z mastnim T predelom), ampak puder ne vsebuje nobenih maščob in upam, da mi bo v redu. Vem, da sem ga že enkrat sprobavala in če se prav spomnim, se nanaša kot pesem, kar je meni pri pudru ful pomembno. Sem na enem hrvaškem forumu brala, da so z njim zelo zadovoljne. Pri vseh Vichy pudrih je najsvetlejši odtenek 12, ampak po mojem mnenju ni za tiste res ekstremno bele, čeprav je precej svetel. Jaz sem si tega najsvetlejšega naročila, ker mi je naslednji odtenek že pretemen.

Flafić, ne spoznam se tolk na Vichy zadeve za telo, tako da bo verjetno res tak, kot si ti napisala. =)

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6968 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 September 2008 - 11:46 AM

Tigi brunette goddess dvojček
Revlon šampon za volumen

mad2.gif mad2.gif Pridem na pošto in prinese paket in vidm spodej na škatli neki mokrga. verymad.gif No, cel Revlonov šampon se je razlil, tako da mi je ostal samo eden. Sej ne vem, kdo je kriv, tud pri studiomi bi moral malo bolj pokrovčke zavarovat, na pošti pa mal lepš s paketi delat. Ful sem bla jezna. verymad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#6969 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 September 2008 - 12:31 PM

Poštarji so očitno totalno brezobrazni, to že dolgo opažam. Se opravičujem za žaljivost, ampak je res. Tako zelo grdo delajo s paketi, da jaz velikokrat dobim kaj popolnoma pomečkano, pa tudi razlomljeno je že bilo kaj, čeprav vem, da mi je pošiljatelj poslal brezhibne stvari in je bilo tudi lepo zapakirano. Od tega, da je bila škatla nedefiniranih oblik, do tega, da se je kaj plastičnega prelomilo/zdrobilo, potem enkrat sem dobila popolnoma razlito (ORIGINAL ZAPRTO!!) kremo, ker je očitno nekdo stopil nanjo (oz. na paket) in je pod pritiskom tuba kreme dobesedno eksplodirala. Ne kapiram tega, resnično mi ni jasno, zakaj dobesedno mečejo pakete naokoli.
  • 0

#6970 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 08 September 2008 - 12:41 PM

Me zanima, če bi kaj bolje delali s paketi, če bi bilo gor nalepljeno LOMLJIVO (FRAGILE)
  • 0

#6971 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 September 2008 - 12:43 PM

Ja, to sem jaz tud že študirala. Te nalepke se da kupit na pošti oz. ti pač oni nalimajo na paket, ampak ne vem kolk stane ... men se zdi, da je treba neki doplačat.
  • 0

#6972 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 08 September 2008 - 12:50 PM

Eve, jaz bi na tvojem mestu pisala mail na stidio ma, pa povedala kaj se je zgodilo. Po moje bi mogli ukrepat.
To kako pošta ravna s paketi, je njihova stvar, ne tvoja. Lahko bi celo zavrnila in jim poslala nazaj. Denar pa bi ti mogli vrnit (zaradi 15-dnevnega roka in zato, ker ti niso poslali brezhibne stvari).

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#6973 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 September 2008 - 02:09 PM

Se strinjam z vsem, kar ste napisale. Na poštah itak ravnajo z vsemi paketi prou grozno. Se mi pa zdi, da če daš gor tisto nalepko lomljivo, je pa kr dost za plačat, ne vem točno.

Zdej se ne bom ubadala s tem, ker se mi enostavno ne da. Bi se, če bi bil to Tigijev dvojček, ki stane precej več keša, Revlonov je bil sam 7,50€ in to še preživim. Ga bom pa še enkrat naročila. biggrin.gif

Danes spet zapravljala:

Clinique DDMG 50ml woot.gif (Upam, da me ne razočara!)
Lemitin vanilla berry gel za tuširanje (po sestavinah zgleda ful fajn, bom dala kasneje ocenit)
Essence t-zone maska

Dobila še 2 Clinique testerja: Milo za čiščenje obraza in vlažilna nega z antioksidanti, oboje za mešano/mastno kožo.
  • 0

#6974 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 September 2008 - 03:58 PM

Al pa gor prijeti poštarja, ki je to raznašal.
Greš na pošto in malo povprašaš...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#6975 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 September 2008 - 10:20 PM

To sm na pošto šla iskat paket, so mi listek pustili, ker me ni blo doma. In pol vidi to una, ki je delala na pošti in mi je prnesla paket in tkoj neki začela, da če bi to že prej blo narejeno, da bi oni takoj obvestili studiomo in poslali nazaj... Sm si mislila, da dreka bi to uštimali, ampak sem bla tiho. rolleyes.gif
  • 0

#6976 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 08 September 2008 - 11:03 PM

Uf dobro si prenesla. Jaz ne vem, če bi sploh vzela pošto. Bi raje pustila, da jo nazaj pošljejo, da vidijo kakšno sranje se dela. Navsezadnje je le tvoj denar. Kaj pa če bi bil kateri drug izdelek poškodovan?
  • 0

#6977 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 September 2008 - 10:00 AM

Tko sem reagirala samo zato, ker Revlonov šampon ni bil nekej ful keša, če bi bil pa to dvojček, ki stane več kot 30€, bi blo pa čist drugače. Ne vem, mogoče sploh ne bi vzela, ali bi pa studiomi pisala. hmm.gif
  • 0

#6978 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 September 2008 - 02:18 PM

Christina Aguilera parfum za kolegico
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#6979 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 09 September 2008 - 02:29 PM

Clinique DDMG (50ml) happy.gif
Cadea obarvana krema #01 vanille

Frendici za bd:
Manhattan Eyeshadow base
ArtDeco senčka #503 (mat črna)
ArtDeco lak za nohte črn (js ga sploh ne morem odpret, je možno da je kaj posušen? Js prisežem da, če ga fotr ne bo mogu odpret grem po kombinirke biggrin.gif )

• 0

#6980 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 09 September 2008 - 02:30 PM

Revlon Professional Interactives Volume šampon ( hvala eve) smile.gif
Estee Lauder Idealist Pore Minimizing 7ml
  • 0

1 user(s) are reading this topic