Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36363 replies to this topic

#6921 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4725 posts

Posted 05 February 2008 - 10:34 PM

Ana nekje med šolo in domom. Meli so pustovanje, pa ga je kr vtaknila v žep plašča, ker ni mela torbe s sabo. Tak da niti ne ve kje natančno se je zgodilo, če ji je ven padel al ji ga je kdo vzel...
  • 0

#6922 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 February 2008 - 10:36 PM

Meni so mobitel ukradli iz šolske torbe na faxu na poti iz centra za Bežigrad. Najprej sem šla na policijsko postajo center, nato so me poslali na policijsko postajo Bežigrad, še prej pa na mobitel preklicat številko in vse to. Sranje v glavnem. Na policiji so me spraševali svega i svašta - koliko litrski je bil nahrbtnik? Ja ne vem, enih pet litrov vina bi šlo noter. biggrin.gif Kar sem hotela povedati je, da ukradenih/izgubljenih (razen če se najde pošten najditelj, ampak welcome to Slovenia and have a nice day - to se pač ne dogaja, sploh telefonov najdejo kakšnih 10 procentov, to so mi tam tudi povedali, tako da....nisem niti upala preveč. Je pa šlo za 3 teden staro Nokio, se spomnim da sem dala bivših 30k sitnih zanj, kako sem bila žalostna ko ga ni bilo več. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6923 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28030 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 February 2008 - 10:53 PM

Jooj, to me je spomnilo name.. Dobila sem svoj drugi mobitel, peti razred je bil in bila sem ena redkih, ki ga je imela. Imela sem ga dva tedna, ko smo šli v šolo v naravi in mi je nekdo od sošolcev (halo, sošolci?! prijatelji ovo ono. hah, my ass) mobitel skril oz. ukradel. Nikoli več ga nisem našla, pa taaako sem ga pazila, prav rada sem ga imela. Mogoče je zdej to smešno, ampak jst sem tooolko jokala za tem mobitelom, ful mi je blo hudo. Delno zaradi mobitela samega, delno zaradi sošolcev, ki so to sploh nardili. ermm.gif

Ja, mobiteli imajo take sledilne napravice, ampak se kifeljcem itak ne da ukvarjat s tem, tako da naj niti ne računa na mobitel.

Ful mi je glupo, ko najditelj stvari ne vrne lastniku. Moja mama je zilijonkrat našla mobitel kje po cesti, parkcih, itd, pa je vedno pobrskala po imeniku in našla ali mamo ali očeta, kogarkoli, ki je potem sporočil lastniku, da smo našli mobitel in kam mu ga prinesemo/ga pride iskat.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6924 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 February 2008 - 11:01 PM

^^ cry.gif

Ti povem še eno štorijo....lani sva šla z bratom na koncert od Iron Maiden v Beograd, pa so nas na meji SR - CRO Hrvati vrgli ven iz busa, pa je med tem časom ena metalska perla na istem busu mojemu bratu ukradla nahrbtnik. Če ne bi jaz doživela psihičnega napada takrat (dejansko sem prav kričala na busu kot en mali psihič naj pač vrne nahrbnik tisti ki ga je ukradel), ga ne bi dobili nazaj. In vse zaradi ene šteke čikov, oh ja, blood brothers pa metalci, nikomur več ne zaupam, razen mojim bližnjim. Res.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6925 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28030 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 February 2008 - 03:33 PM

^ blink.gif . Kreteni all over, komu naj človek sploh zaupa.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6926 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 06 February 2008 - 04:05 PM

QUOTE(Kinky @ 5. 2. 2008 - 22:36) View Post

Kar sem hotela povedati je, da ukradenih/izgubljenih (razen če se najde pošten najditelj, ampak welcome to Slovenia and have a nice day - to se pač ne dogaja, sploh telefonov najdejo kakšnih 10 procentov, to so mi tam tudi povedali, tako da....nisem niti upala preveč. . cry.gif

http://www.net.hr/vi...23/0584006.html

biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
  • 0

• Guests

Posted 09 February 2008 - 11:57 AM

Pred časom sem spraševala, če kdo pozna restavracijo Ekonomika v Mariboru. No, zadeva je šla mimo, saj ko sem bila v MB, nismo imeli niti časa it tja. Svar je pa v tem, da mi je sodelavka dala en bon za brezplačno kosilo (za dve osebi) v omenjeni restavraciji in ga imam še vedno pri sebi. Veljaven je do 1. 3. Če bi ga kdo želel, naj mi piše na ZS. smile.gif
  • 0

#6928 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 February 2008 - 12:06 PM

QUOTE(bellini @ 5. 2. 2008 - 22:34) View Post

Ana nekje med šolo in domom. Meli so pustovanje, pa ga je kr vtaknila v žep plašča, ker ni mela torbe s sabo. Tak da niti ne ve kje natančno se je zgodilo, če ji je ven padel al ji ga je kdo vzel...

Sem mislila, da ga je "zgubila" kje drugje, ker se je to zgodilo na enak dan moji prijateljici. Namreč ukradli so ji torbico in plašč. V torbici je imela denarnico z osebno in bančno k., ipod in fotoaparat. cry.gif Sem mislila, da je bil mogoče enak storilec. Ampak če je tvoja sestra to izgubila potem pa je ta možnost izključena.
  • 0
Viens, reste ici!

#6929 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 February 2008 - 01:07 PM

Meni se je pred kakim letom zgodilo isto, da so mi v enem diskaču ukradli mobitel (in še par drugih reči). Itak varnostnik ni niti poslušal, da bi se klicalo kako policijo, še sikal mi je naj spizdim ven.
No, in sem klicala na Simobila da blokirajo klice in smse, nakar sem se šla osebno pozanimat v BOFa kako do novega mobitela. In tam zvedla da una babetina ki sem jo prej imela na telefonu sploh ni blokirala kartice (mislim wtf?!) blink.gif , pa mi je vmes v telefon lagala da je blokirana.
Za kakršnokoli možnost da se da dobit s policijskim zapisnikom nov mobitel nisem zvedla, pravzaprav mi pizde s Simobila niso bli v nobeno pomoč. Edina možnost naj bi blo odprtje novega naročniškega razmerja, zraven bi pa odplačevala še tistega od ukradenega telefona. Seveda, takoj. down.gif

Pa glede bund in vsega - eni kolegici so na poti na silvestrovanje z eno agencijo tudi skoraj spizdili bundo, sta si jo ene dve pi*kici kar prisvojili. Ne moreš verjet ej.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6930 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 09 February 2008 - 01:46 PM

QUOTE(crna @ 9. 2. 2008 - 13:07) View Post
Pa glede bund in vsega - eni kolegici so na poti na silvestrovanje z eno agencijo tudi skoraj spizdili bundo, sta si jo ene dve pi*kici kar prisvojili. Ne moreš verjet ej.

Moji sestrični so jo na silvestrovanju res ukradli. Mislim kdo krade bunde blink.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#6931 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 February 2008 - 02:16 PM

Kako lahko povečam pisavo na forumu, oz. na spletnih straneh na splošno? Poskusila sem že, pač zgoraj pod view in pol na text size, pa vpliva le na velikost pisave na mejlu pa guglu, na ostalih straneh je pa pisava še kar miniaturna.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6932 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 09 February 2008 - 02:27 PM

Crna, držiš Ctrl in scroll z miško. Pa si naštimaš poljubno velikost.
  • 0

#6933 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 09 February 2008 - 02:28 PM

ctrl+vrti kroglico na miški
edit: frida me je prehitela sad.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#6934 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 February 2008 - 02:36 PM

Ne deluje ermm.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6935 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46608 posts

Posted 09 February 2008 - 02:37 PM

Kaj pa če probaš to?
Orodna vrstica > Pogled > Velikost besedila
  • 0

#6936 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 February 2008 - 02:39 PM

Sem že napisala, da vpliva le na velikost besedila na guglu in mejlu, na forumu recimo je pa vse mini. Š stran (od foruma) je pomanjšana, prej je segala od enega roba do drugega zdej je pa manjša (imam pa nov rač.) .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6937 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46608 posts

Posted 09 February 2008 - 02:42 PM

Uh pol pa ne vem. Počakaj na sajka, on je computer profi. smile.gif
  • 0

#6938 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 09 February 2008 - 03:14 PM

To imaš samo mozillo/IE na manjše ali so napisi in ikone manjši tudi v drugih programih?
  • 0

#6939 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 February 2008 - 05:23 PM

Tudi to je manjše.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6940 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12192 posts

Posted 09 February 2008 - 05:29 PM

Probaj bolj vztrajno in intenzivno držat ctrl in rolat, meni ponavadi malo traja preden prime. Čene pa mislim da se da to poštimat nekje na nadzorni plošči, ma nevem točno kje.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users