Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6861 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 October 2008 - 09:35 PM

QUOTE(_Planet_ @ 28. 10. 2008 - 20:26) View Post

Celia, Mladoletna sad.gif Kaj je zadnje case, da je vse tako zalostno...
Prejle sem izvedela, da se je kolegovi mami ponovila bolezen in je slaba. sad.gif

Kaj pa ma, raka?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#6862 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27953 posts

Posted 28 October 2008 - 10:24 PM

ja sad.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6863 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 October 2008 - 11:54 PM

Spila sem dva pira in dve rum koli in se počutim kar pijano butl.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6864 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 October 2008 - 12:06 AM

Fak no, kaj je to?!

RAZNESLO ME BO!!!
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6865 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18509 posts

Posted 29 October 2008 - 08:18 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 28. 10. 2008 - 19:21) View Post

Jaz pa sem ful žalostna glede staršev.

To je hudo, res. Vedno mi je zgledalo, da ste bolj ali manj pošlihtani. In to zdaj, ko bi rabla doma ugodno klimo, da se najdeš z učenjem, da boš končala srednjo šolo. Verjetno tvoja mama pač tako reagira na fotrovo stanje. Tud njej ni lahko. Hm, upajmo in želimo, da prebrodiš to brez (še) večjih težav. Poskusi se distancirat od tega preko učenja. To te mora zanimati do te mere, da boš končala šolo. Postavi si to za cilj, ki mu boš podredila domače težave. Magari zamenjaj šolo, saj škofijska gimanzija ni edina dobra šola. console.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#6866 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 29 October 2008 - 08:33 AM

kiss1.gif

Ja, mami je gotovo ful bedno glede tega. Pa oba se žreta tudi zaradi starejše sestre, ki pri nas živi, dokler ne bo njihova hiša še kaj not opremljena in ji v zakonu ni ravno sekira v med padla (po moje oz. to je mnenje večine bi se mogla že zdavnaj ločiti, ampak kaj češ, ona bo tako v šitu živela, meni je samo zaradi nečakinj bedno, ker se ne znata obnašati in ob pomankanju ukvarjanja z njima bosta mentalno zaostali, oz. vsaj starejša, ki je pomoje večjo škodo utrpela). Potem sem pa še jst tečna z vsemi njimi, ker se noben ne zna obnašat in potem vsi starševski problemi skozi njih name letijo. Dopoldnevi so ok smile.gif .

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#6867 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18509 posts

Posted 29 October 2008 - 09:11 AM

Ja, nič fajn situacija. Ampak ti moraš poskrbeti sama zase. Prvič, tastari so te mel za svoj užitek, tebe ni noben nič vprašal. Drugič, sama sebi si ti prva, to pomeni, da moraš najprej uredit sebe. Tretjič, sestrin safr ni tvoj safr, tle potegn jasno mejo. Četrtič, ne moreš past tja, kjer sta tvoji nečakinji: maturiraj, pol si izberi, kaj boš počela preostanek življenja, da boš neodvisna od bedaka, ki znabiti nekje preži nate. Oprijemek naj ti bo orkester. Zaposli se z učenjem, vadenjem violine, vajami... Glasba ti bo hkrati terapija in sploh ti ni treba bit svetovna umetnica. Najvažneje je, da boš zaposlena ves dan in ne boš imela časa za tuje neumnosti in težave, ki jih ne moreš reševati namesto njih. Konec koncev tudi drugi ne morejo reševat tvojih namesto tebe. Sprehodi s kakim psom iz zavetišča ti bojo rekreacija. Doma opravi svoj delež del in opravil, ne da bi ti kdo to posebej rekel. Deleži drugih te ne zanimajo, ti le opravi svoje in
zadrži komentarje zase. Če boš iz sebe naredila resno osebo, boš imela šanso najt kakega resnega poba, s katerim bo imelo smisel kaj začeti. Zaželjeni stranski produkt zna biti, da bosta tastara videla, da sta naredila normalnega otroka, ki zna njima navkljub stat na svojih nogah. Pomisli, ta efekt bi bil blagodejen za vse. Vse ostalo ti visi dol, ker (zate) ni pomembno. Neudobno, težko, vem, ampak kaj čemo... thumbup.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#6868 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 29 October 2008 - 09:57 AM

Hvala ti za te besede wink.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#6869 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 October 2008 - 10:26 AM

Ta predavanja ob 8.00 me ubijajo (še posebej, če zalutam ven prejšnjo noč). Spet nisem šla! Jebena andragogika! mad.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6870 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 October 2008 - 12:25 PM

Tc tc tc. biggrin.gif

Jaz bom pa znorela, v našem bloku že 2 dni NON STOP vrtajo, in to pri sosedih, tako da se sliši, kot da bi mi v sosednji sobi. Mah sploh nič ne morem, nič!!!!! down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6871 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 29 October 2008 - 01:19 PM

QUOTE(Adriane @ 29. 10. 2008 - 10:26) View Post

Ta predavanja ob 8.00 me ubijajo (še posebej, če zalutam ven prejšnjo noč). Spet nisem šla! Jebena andragogika! mad.gif

Na andargogiko ti pa res ni treba hodit biggrin.gif (al je obvezno, sem ze pozabila hmm.gif )

S tecaja(kar v redu folk je tam, taka mesanica s cele evrope), zdaj pa ucenje. Kakooooo seeeeeee mi neeeeeee daaaaaaaaaa!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6872 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 October 2008 - 01:28 PM

Utrujena sem od vsega, vsak dan se zbujam ob 05.45. blink.gif huh.gif blink.gif confused.gif rtfm.gif 2guns.gif cry1.gif

Utrujena od ljudi. En dan bom vse poslala nekam in se šla nekam u vukojebino preživljat z nabiralništvom in kozjerejo.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6873 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 October 2008 - 01:32 PM

Kak tečaj pa obiskuješ, frčica?
Kinky, lahko znoriš! Kup si zamaške za ušesa, da greš lahko vsaj spat. Al pa tv lahko gledaš pa musko poslušaš s slušalkami v ušesu.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#6874 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27953 posts

Posted 29 October 2008 - 02:20 PM

Kinky cepi za usesa ja! V nasi hisi je spodaj gostilna in se ze zacenja predveselidecember - brez cepov bi ob sobotah tezko spala. Sicer je fino, ce imajo gostje dober glasbeni okus, ampak, ce pa moras vso noc poslusati Kingstone - mogoce menjam za vrtalnik. smile.gif
Sicer pa tudi sama sanjam o zivljenju v svetilniku in o ribolovu, dalec proc od ljudi. *sigh*
  • 0

#6875 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 29 October 2008 - 02:41 PM

_Planet_, kje pa si ti doma? biggrin.gif
  • 0

#6876 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 October 2008 - 02:58 PM

QUOTE(_Planet_ @ 29. 10. 2008 - 14:20) View Post

ce pa moras vso noc poslusati Kingstone - mogoce menjam za vrtalnik. smile.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6877 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 October 2008 - 03:05 PM

Na čakalni listi sem za Slipknote cry2.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6878 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27953 posts

Posted 29 October 2008 - 03:40 PM

Ancka starsa imam v Lj (oz. na Brezovici) jaz pa ze mnogo let zivim v Idriji - domovini Kingstonov seveda. smile.gif

• 0

#6879 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 29 October 2008 - 04:54 PM

.. In Zablujencev laugh.gif
  • 0

#6880 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29864 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 October 2008 - 06:02 PM

QUOTE(Adriane @ 29. 10. 2008 - 10:26) View Post

Jebena andragogika! mad.gif

andragogika je full ql! smile.gif če so še ista predavanja, ti lahko moj zvezek najdem. smile.gif boš ziher 10 pisala, ker sem bla pri tem predmetu peeflarka! hooray.gif laugh.gif

žal mi je, da nisem danes malo manj bluzila po mestu in prišla prej domov - starša sem ravno v odhajanju ujela. k sreči se foter ok drži.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users