Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36363 replies to this topic

#6861 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 January 2008 - 03:17 PM

Mene pa zanima kako je z vpisovanjem absolventskega statusa. A lahko vpišeš absolventa, če npr. nimaš narejenih izpitov iz nižjih letnikov, recimo iz drugega? Al ti lahko ostanejo izpiti izključno iz zadnjega letnika. Kdo kej ve? Še posebi bi pomagal, če bi odgovor dobila od kake študentke iz FU ali FDV-ja, ker mamo nekak isti sistem:)

Do zdej sem zvedla edin to,l da ti absolventa sploh ni treba vpisat, če prej opraviš vse izpite, pa da za izredne študente za absolventa šolnine ni thumbup.gif

• 0

#6862 HANNA

HANNA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 120 posts
  • Interests:Moda, kozmetika, zivalce, branje..

Posted 29 January 2008 - 03:25 PM

Kje bi dobila metuljasta krila & tipalke? biggrin.gif Prejela sem namig da se najde v H&M-u na otroškem oddelku?

Hvala in lp
  • 0
Take my hand, take my whole life too..

#6863 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5893 posts

Posted 29 January 2008 - 04:37 PM

QUOTE(luciferka @ 29. 1. 2008 - 15:17) View Post
Mene pa zanima kako je z vpisovanjem absolventskega statusa. A lahko vpišeš absolventa, če npr. nimaš narejenih izpitov iz nižjih letnikov, recimo iz drugega? Al ti lahko ostanejo izpiti izključno iz zadnjega letnika. Kdo kej ve? Še posebi bi pomagal, če bi odgovor dobila od kake študentke iz FU ali FDV-ja, ker mamo nekak isti sistem:)

Do zdej sem zvedla edin to,l da ti absolventa sploh ni treba vpisat, če prej opraviš vse izpite, pa da za izredne študente za absolventa šolnine ni thumbup.gif

pred parimi leti, ko sem vpisovala absolventa na FDV ni bilo pomembno kateri izpiti so ti ostali in koliko le-teh. jaz sem junija prišla in se mirno vpisala. če se je pa kaj spremenilo, pa ne vem.

• 0

#6864 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 29 January 2008 - 04:50 PM

Kako se spopadate z dolgčasom na bolniški? jaz sem namreč že cel teden doma pa mi je tko dougačš da me bo pobral sad.gif iz hiše ne morem, ker brez spremstva ne morem po stopnicah sad.gif HELPPP
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#6865 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 January 2008 - 09:11 PM

Nekoga zadolži, da ti prinese knjige in revije domov, pa par dvdjev. Pol se pa zabavaj z denimo risanjem, ali kreiranjem česa (tu ni važno, a boš dejansko kdaj kaj dala delat, al se samo afnaš), klikaj po internetu, urejaj slike na rač., piši kak blog, chataj, itd.

Kaj je razlika med Graduate, Undergraduate Student in pa med tem in Faculty (ja, za Facebook se gre, pa nimam pojma kaj odklikat)?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6866 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 30 January 2008 - 09:20 AM

QUOTE(luciferka @ 29. 1. 2008 - 15:17) View Post

Jaz sem s FDV-ja pa ne moreš vpisat brez izpitov iz nižjih letnikov, tako so mi vsaj rekli, pa tudi logično se mi zdi glede na to, da se že itak ne moreš vpisat v npr. 4. letnik brez izpita iz 2. letnika.

• 0

#6867 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 30 January 2008 - 01:44 PM

Ja sej pr ns je tud tko, saj na rednem študiju. Pr izrednih je pa mal drgač, pa niti ni važn katere izpite maš narjene, samo da zbereš dovolj točk. Js sem pa letos tud izredno, prej sem bla pa redno, zato pa zdej ne vem točn. Na faksu so pa prov gnili, ful ne dobiš nekih informacij, saj v referatu ne. Je vse bolj tko, kokr se sam znajdš! vseen hvala za odgovore smile.gif
  • 0

#6868 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 January 2008 - 02:57 PM

QUOTE(HANNA @ 29. 1. 2008 - 15:25) View Post

Kje bi dobila metuljasta krila & tipalke? biggrin.gif Prejela sem namig da se najde v H&M-u na otroškem oddelku?

Hvala in lp

Točno tako. smile.gif Tam jih dobiš za 5€. Imaš pa take pink/roza in roza/srebrne. Prve so lepše happy.gif
  • 0

#6869 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 January 2008 - 03:21 PM

A poznate kako tujo stran kjer bi bili opisi in ocene kozmetičnih izdelkov? Npr nekaj takega kot je KMM. Aja pa kaka nemščina odpade biggrin.gif . V angleščini, ali še boljše, italijanščini, če katera pozna.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6870 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6832 posts

Posted 30 January 2008 - 03:28 PM

MUA

Sam mislim, da se moraš registriraš, da lahko ocene bereš...drugače pa super, skoraj vse gor najdeš...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#6871 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 January 2008 - 05:02 PM

Hvala Eli, sklepam da ti si prijavljena?

Še kak predlog? Saj ni nujno da so tudi ocene prau od uporabnic, lahko so samo opisi izdelkov, odtenki, itd. oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6872 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 January 2008 - 06:50 PM

Kako se prebere CuSO4 ?

Bakrov sulfid ? oops.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#6873 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 January 2008 - 06:53 PM

Bakrov sulfat

http://www2.arnes.si...la/ankpres1.htm
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6874 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 January 2008 - 06:54 PM

Sem bla blizu. Hvala ti Adriane. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#6875 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6832 posts

Posted 31 January 2008 - 07:33 PM

QUOTE(Sarah @ 30. 1. 2008 - 17:02) View Post

Hvala Eli, sklepam da ti si prijavljena?

Ja, sem prijavljena
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#6876 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15604 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 February 2008 - 01:16 PM

Zanima me, če ima katerka kakšno fajn gradivo o plečniku in njegovem delu v tivoliju. PO knjigah res nič pametnega ni, jst vem čist iz kratkega povzetka več, kolker je po knjigah napisano. huh.gif (jakopičevo sprehajališče, potem ga je pa 1931 plečnik razširil in so ga ljubljančani poimenovali sahara, ker je bil tolk širok in posut s peskom .. ) Google nekaj malega najde, ni pa to to. Če je mogoče kdaj katera delala kako poročilo na to temo, ali pa se kej bolj na plečnika spozna, bi bila zelo vesela kakega prispevkiča. wink.gif Ker obupujem in ne najdem ma nič pametnega, mamo pa tako hardcore profesorco in ne bi rada neki na izi skvačkala skupaj.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6877 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 February 2008 - 10:34 PM

Ne vem, če ste opazli... V skoraj vseh temah se pojavljajo posti brez uporabnika smile.gif Zgleda, kot da so ena punco s foruma zbrislali oz. se je zbrisala. A ve kdo za kaj se gre? In koga ni več na forumu? Sploh se ne morem spomnit čigavi posti so to bili... sad.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#6878 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 February 2008 - 10:37 PM

rea je ena cry.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6879 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12192 posts

Posted 01 February 2008 - 10:41 PM

ohmy.gif Kako to, zakaj to?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#6880 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 February 2008 - 10:41 PM

ena? blink.gif kaj jih je več pobrisalo? cry.gif
kaj pa je blo??
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users